Zaper in mikrobi

PARAZITI ali PATOGENI MIKROBI napadajo samo tkiva v SLABEM oziroma ZAKISANEM stanju. V ZDRAVIH tkivih se MIKROBI ne morejo množiti in usidrati. Pridejo in grejo, ker jih počisti imunski sistem v krvnem in limfnem obtoku. Tkiva pa so v SLABEM stanju zaradi nepravilnega ravnanja z njimi. Nimajo vsega kar potrebujejo, izpostavljena pa so mnogim neželenim zunanjim in notranjim dejavnikom, kar je na dolgi rok zelo obremenilno. Neugodne okoliščine vključno s slabimi navadami ustvarjajo DOVZETNOST za PARAZITE ali MIKROBE.

Občutljivost na patogene

Tkivom lahko manjka KISIK zaradi:

 • predolgega mirovanja,
 • enolične telesne drže,
 • neuravnoteženega načina življenja,
 • preveč hrane ali slabih hranil,
 • dehidriranosti,
 • nošenja maske,
 • težavnih odnosov,
 • strahu za preživetje in
 • drugih psihičnih obremenitev,
 • neznanja, ko ne vemo, kaj bi morali početi za svoj blagor,
 • duševne in telesne brezvoljnosti, ko se nam ne ljubi primerno vzdrževati telesa za vračanje ravnovesja.

Vse to ustvarja v telesu OBČUTLJIVOST na patogene MIKROBE, ker so tkiva lokalno ZAKISANA in telesna biokemija porušena.

Louis Pasteur o mikrobih

Louis Pasteur je oče TEORIJE PATOGENOV. Ugotovil je, da so bolezni povezane z MIKROBI, kar se je hitro razvedelo po vsem svetu. Bilo je nekaj novega in revolucionarnega. Pred koncem življenja pa je spoznal, da MIKROBI napadajo samo OSLABLJENA in ZAKISANA tkiva, v ZDRAVIH pa nimajo pogojev za usidranje in razmnoževanje, ker jih moti zdrava telesna komunala. To pa ni bilo razglašeno pred javnostjo. Vsi kasnejši raziskovalci so enako prišli do tega.

Louis Pasteur mikrobi povzročajo bolezni

20% dovzetnih ljudi

V medicinskih učbenikih je zapisano, da so MIKROBI potencialna nevarnost samo za ljudi, ki so za njih DOVZETNI. Teh je okoli 20% prebivalstva. Ostali v glavnem ne zbolijo ne glede na potencialno nevarnost nekega parazita ali MIKROBA. Dokaz je, da v starih časih tudi za črnimi kozami niso zboleli vsi. Mnogi so bili naravno imuni in tudi v stiku z bolnimi jim ni bilo nič. Njihovo telo je sproti počistilo MIKROBE, zato tudi kužni niso bili. Če ne zboliš, pomeni da je telo PARAZITE ali MIKROBE uničilo.

Paraziti grejo na šibki člen

Zaper terapija je z uničevanjem PARAZITOV dragocena podpora zaradi šibkih točk organizma. Nikoli ne veš, kje popusti šibki člen verige in takrat je zelo dragoceno uničiti parazite. To je pristop od zadaj naprej. Medtem ko se uničuje parazite, poskrbimo tudi za krepitev in revitalizacijo tkiv. Najpomembnejši korak za RAZKISANJE je uživanje manj hrane v obliki delnega posta ali AVTOFAGIJE, to vsakodnevna 16-urna abstinenca od hrane. Telo sčasoma počisti odpadke, ko ima 16 ur pavze od obdelave hrane.

Cirkulacija tekočin v telesu

Druga najpomembnejša stvar je KRVNI in LIMFNI obtok vsled vsakodnevnega pestrega telesnega gibanja. In tretja dovolj antioksidantov, C, E (sončnice) in D vitamina, protivnetnih snovi, encimov v surovi zelenjavi in dobra hidracija telesa v skrbi za pravilno vnašanje tekočin. Četrti element je duševna sposobnost obvladovanja stresnih okoliščin in motečih situacij in odnosov, s tem je povezana tudi kvaliteta spanja. Naslednja stvar je čist dom brez vlage in plesni na zidovih, z dovolj svetlobe, zračnosti in toplote.

Aktivnost za vitalnost

Vsakodnevno dobro PREDIHANA, PREKRVAVLJENA, ANTIOKSIDANTNO zaščitena in HIDRIRANA tkiva niso žrtev PARAZITOV ali patogenih MIKROBOV. Njihovo gnezdenje je možno v telesu, čigar duh NI obtičal v čustvenih bolečinah, jezi in zamerah, ampak si je nekako našel izhod in spravo v ljubezni in volji do življenja tudi kadar je hudo. Ker ta čustva avtomatično zakrčijo telo in omejijo polje življenja, da postane zavrto in takšna je potem tudi telesna biokemija, ki se podreja hormonskemu in živčnemu stanju. V medicinskih poskusih so oslabeli miši tako da so jih dlje časa izpostavili zares težkim pogojem preživetja.

Nenevarni postanejo nevarni

Ugotovili so, da so umrle kot žrtve čisto običajnih, nenevarnih in nedolžnih MIKROBOV, ki so prekomerno razpasli in s svojim razmnoževanjem in številčnostjo naredili še dodatno škodo. Tudi virus herpesa živi v celicah vsakega človeka. Herpes pa izbruhne samo občasno, v trenutkih psihofizičnih obremenitev. Predavatelj na medicinski fakulteti Maks Von Petenkofer (1818-1903) je pred slušatelji spil cel kozarec bacilov kolere, ki so ga pripravili zanj za ta prostovoljni poskus in NI zbolel.

Farmacija ve, a jo ne zanima

Medicina torej že od nekdaj ve, da so za izbruh bolezni zaradi patogenih MIKROBOV pomembne notranje in zunanje okoliščine, ki vplivajo na OBČUTLJIVOST in DOVZETNOST za parazite. Več kot polovica prebivalstva ima robustni imunski sistem in dober pretok vitalne sile, tako da ne morejo zboleti ne glede na to s kakšnimi MIKROBI se srečajo. Za FARMACIJO pa je zelo donosna propaganda o patogenih, ker s tem prodajo več cepiv, zdravil razkužil in raznih medikamentov.

Odprta pozornost za zdravje

Zdravje skrbno varujemo po najboljših zmožnostih. Poučimo se, kaj so osnove. Ne pojejmo vsega, kar si zaželimo. Enkrat dnevno je sitost dovolj, drugače pa raje zamotimo s pestrostjo življenja kot pa s prenajedanjem. V telesu z veliko odpadki so PARAZITI ali patogeni MIKROBI samo naravna posledica ZAKISANIH tkiv. Kako urediti da se jih znebimo? Potrebno je nekaj modrosti, volje in odrekanja. Zaper Zaperino terapija je izbira številka 1. Podporna zelišča kot je črni oreh, pelin in bio klinčki poskrbijo za čistko tudi v črevesju.

Hrana brez industrije

Uživajmo PROSO, alkalizira črevesje in vsebuje silicij za obnovo tkiv. Vitamine, minerale in encime priskrbimo skozi prehrano, multivitaminski dodatki so dvorezen meč. Uživajmo hrano, ki jo pripravimo iz živil, ne tisto, ki jo kupimo v obliki predelanih mesnih, mlečnih in zelenjavnih izdelkov. Industrija vedno pusti svoj pečat s škodljivimi primesmi, ki skrbijo da se hrana ne pokvari. Na primer paštete in mlečni namazi, pripravimo jih lahko sami.

Paštete iz stročnic

Kuhan fižol, lečo, čičeriko ali drugo stročnico zmiksamo s paličnim mešalnikom skupaj z vodo od kuhanja v gladko maso (stročnic ne solimo med kuhanjem šele na koncu, drugače se ne zmehčajo). Po želji dodamo začimbe ali pa samo sol. Lonček te mase zmešamo z lončkom čvrstega jogurta in dobimo okusen mlečni namaz. Zmiksana rdeča leča skuhana skupaj s krompirjem pol-pol je samo posoljena že izjemno okusna pašteta. Z malo kruha in paradižnika, paprike, mlade čebule, pora  ali kakšne druge osvežilne zelenjave je prava specialiteta.

Zaper Zaperino

Zaper terapija s svojim delovanjem uničevanja parazitov bdi nad telesom, takrat ko nekaj uide izpod kontrole, se poruši ravnovesje in postanemo dovzetni oziroma občutljivi za napad mikrobov. Respiratorni ali dihalni virusi in bakterije vdirajo skozi SLUZNICO v nosu, grlu, žrelu in ko se tam usidrajo, potem tudi pljučih. A-vitamin krepi sluznico in kožo pred vdorom mikrobov. A-vitamin dobimo s korenčkom.

Korenček za sluznico

V fižolovo, lečino, čičerikino zmiksano juho na koncu dodamo kuhano ribano kašo skupaj z enim velikom korenčkom in peteršiljem. Korenček zelo paše v juho iz stročnic, na ta način ga lahko pojemo nekaj več in ne le za vzorec. Z njim pa seveda ne pretiravamo, ker se A-vitamin kopiči v telesu in se viški ne izločajo tako kot pri C-vitaminu. A-vitamin okrepi kožo in sluznico, ki 1.obrambna linija imunske odpornosti.

Vibracijska podpora

Na dnevni ravni se potrudimo narediti dobre stvari za telo in tudi vsaj z delnim odrekanjem od prekomerne hrane, slabih navad in lenosti, da bi poskrbeli za svojo dušo in telo. Schumannova frekvenca 8Hz Bionisa in Bionizatorja poskrbi za energijsko uskladitev telesa in obeh možganskih polovic, ki morata skladno krmiliti celotno telo, da bi bili zdravi in zadovoljni. Lakites pa napolni dom z mrežo večvalovnih oscilacij po dr. Lakhovskem za krepitev celične moči.

MIKROBI -Schumannovi geo impulzi Bionis in Bionizator za vibracijsko samozdravljenje

Paraziti izločajo toksine

Zaper Zaperino terapija je čuvaj, ki pomaga telesu ostati v formi tudi v šibkih trenutkih. Zaper impulzi z uničevanjem parazitov so blagor za telo, ker s tem zmanjšajo tudi njihove toksine. PLESNI in KVASOVKE izločajo mikotoksine, BAKTERIJE pa endotoksine in eksotoksine. Tudi PARAZITSKI PROTOZOJI ali enocelične praživali izločajo strupene snovi ter VEČCELIČNI PARAZITI kot so metljaji in mikroskopski črvički. Ti se lokalno prisesajo na tkiva in se potuhnejo, da jih niti imunski sistem ne opazi.

Zaper preventiva

Zato je zaper terapija odlična tudi kot preventiva, da se na skrivaj ne razrastejo ob kakšnem trenutnem lokalnem zakisanju. Za razstrupljanje tkiv se potrudimo na dnevni ravni, tako je svetovala tudi dr. Clark. Razstrupljanje pomeni predihanost, hidriranost in cirkulacija v telesu, pa celostno ustvarjanje zdravega okolja za telesne celice. Nikoli nas ne razstrupi samo neki drag medikament, temveč redna skrb, volja, aktivnost in nekaj pametnega odrekanja, z vsakodnevno pozornostjo za dobro svojega telesa, v katerem živimo.

Teslov skalarni val

V počitku ob teslovem generatorju uživamo blagor Teslovih skalarnih valov za večdimenzijsko sozvočje življenjskih procesov. Po načelu SINHONICITETE pritegnejo uresničitev želja. Odprejo vrata bolj gladkemu toku energije, zavesti in informacij v telesnem sistemu.

mikrobi grizejo samo bolna tkiva ZAPER Teslov generator