Dr. Dominick Cannillo je na spagirika kongresu z nežnostjo v glasu in srcu spregovoril o znanstveno podkrepljenih dejstvih spagirike in o svoji osebni zgodbi (spodaj). Rdeče vino za spagirične pripravke gre iskat v klet 'Castel del monte', ki je bivši samostan. To posebno vino je pridelano izključno po naravnih postopkih brez herbicidov, špricanja in žveplanja. Laboratorijski izvid pa pokaže izjemne količine naravnega antioksidanta resveratrol, ki se aktivira za svojo nalogo v telesu le skupaj s polifenoli iz rdečega vina. Kozarček rdečega vina zvečer je zdravilen (več od tega pa je škodljivo). Rdeče vino odlično deluje na cirkulacijo, proti raku, žilnim oblogam, holesterolu in za srce.

spagirika dr. Dominick Cannillo Erbenobili Ervita
Dr. Dominick Cannillo pripravlja spagirični izvleček na mikrokozmično ekstrakcijo >>

Francozi pojedo veliko sira, a imajo v povprečju manj žilnih oblog, ker spijejo dnevno po kozarček rdečega vina. Rdeče vino vsebuje poleg resveratrola in polifenolov še sledove proteinov, lutein in zeaksantin za zdrave oči. V njem je tudi P-vitamin za čvrste žilne stene in K-vitamin za spodbudo nastajanja D-vitamina. Rdeče vino ima tudi mnoge minerale - kalcij, natrij, fosfor, kalij, cink, flour, baker, mangan, železo in magnezij. V rdečem vinu pa je tudi galna kislina, ki varuje pred oksidativnimi poškodbami genetskega zapisa pri diabetesu tipa 2.

Rdeče vino je osnova za matične tinkture posameznih zdravilnih učinkovin. Na primer matična tinktura KURKUME vsebuje kar 340 mg/l naravno pridobljene aktivne snovi KURKUMIN, ki se v telesu aktivira šele skupaj s polfenoli 2519 mg/l in resveratrolom 17mg/l. Matična tinktura KURKUMIN je odlična za jetra, žolč in žolčne kamne ter proti vnetjem. RESVERATROL skupaj s KURKUMINOM pa deluje tudi proti raku. Matične tinkture zelišč so s svojo subtilno esenco tako močne in učinkovite, da pošteno obarvajo kozarec. Morajo namreč 'obarvati dušo' in osvoboditi zdravilne sile v človeku.

Dr. Dominick je takole zapisal svojo zgodbo. »Ko sem zbolel zaradi tumorja, me je prav to najbolj povezalo s spagirično medicino. Okreval sem več mesecev. Po operaciji sem bil v bolnišnici za intenzivno nego in v isti sobi je bil še osemletni John. Zdravil se je zaradi možganskega tumorja. Postala sva dobra prijatelja. Več mesecev sem hodil na kemoterapije. V čakalnici je sedel tudi John. Ko sem čakal, da pridem na vrsto, me je John pri tem spodbujal. Neverjetno je, kako mi je ta majhen otrok dal poguma. Imel je dve majhni kristalni kroglici. Dal mi je eno, rekoč, da bova s temi steklenimi kroglicami vedno povezana,« pripoveduje dr. Dominick Cannilo.

»Prišel je čas, da sem končno odšel domov. A vedno sem obiskal malega prijatelja Johna v bolnišnici. Vse do neke posebne noči. Sanjal sem, da me je John prijel za roko in rekel: »Zdravo Dominick, končno se počutim odlično. Tako sem srečen. Prosim, ne pozabi me«. Naslednji dan sem šel v bolnišnico k Johnu, a nikjer ga nisem mogel najti. Njegov zdravnik dr. Ferragam mi je povedal, da je umrl ponoči med spanjem. »Vendar mi je pred smrtjo rekel, naj ti dam to njegovo majhno kristalno kroglico.« Imel sem zlomljeno srce.

Mali John mi je prinesel veliko spremembo v življenju. Sedaj pomagam drugim. Vse, kar človek potrebuje za zdravje in ozdravitev, je v naravi že zagotovila višja sila. Izziv znanosti je to najti. Ko bolezen vstopi v telo, se morajo z njo boriti vsi zdravi deli telesa. Ker bolezen lahko sicer pomeni njihovo skupno smrt. Narava to ve in zato napade bolezen s kakršno koli pomočjo, ki jo lahko pridobi.

Paracelsusa in alkimijo sem začel preučevati z izumom terapevtskega patentnega sistema - v kombinaciji rdečega vina z vinskim alkoholom. Skupaj z zeliščno rastlino postane vinski alkohol rdeč, ker ga potenciram tako, da mu dodam grozdne olupke in peške, da dobim z izločevanjem največ RESVERATROLA, kot je le mogoče. To je ključno, saj živimo v svetu, kjer umiramo od bolezni, ne od starosti.
* Vino so kot zdravilo uporabljali že v antiki. Vendar pa so ga z novimi raziskavami na novo odkrili in zanesljivo potrdili. Vino je med prvimi dokumentiranimi zdravili, ki jih ljudje poznajo in uporabljajo iz obdobja pred pet tisoč leti pred našim štetjem. Prvi dokazi segajo v čas mezopotamske kulture, ko je nastala najstarejša sumerska farmakopeja na svetu - glinene ploščice, od katerih nekatere vsebujejo vinske recepte za terapijo. Naslednje pomembne dokumentirane dokaze najdemo v kitajsko-tibetanski farmakopeji, egiptovskih medicinskih papirusih, Bibliji, sveti knjigi Judov Talmud in starodavnih indijskih medicinskih besedilih ajurvede. V stari Grčiji so prvi dokazi o zdravilnih učinkih vina v dveh pesmih Homerja Iliade in Odiseje. Z razvojem medicinskega znanja v času Hipokrata se je terapevtska uporaba vina razširila. Hipokrat je vino vključil v prehrano skoraj pri vseh boleznih, zlasti v obdobju okrevanja,« razlaga dr. Dominick Cannilo.

Dr. Dominick zelo upošteva tudi naravne frekvence. V kozmičnem rastlinjaku ima frekvenco ljubezni in na vsaki buči za mikrokozmično ekstrakcijo je listek z besedo 'amore'. Maceracija ali izluževanje v zeliščnih učinkovin v rdečem vinu poteka en lunarni ciklus 28 dni in sprejme naravno energijo Lune in Sonca.

Prav tako so odlična podpora za povečanje biorazpoložljivosti spagiričnih pripravkov geo impulzi Schumannove resonance, ki jih oddajata Bionis in Bionizator. Njuna naravna Schumannova 8Hz frekvenca vpliva na energijsko ravnovesje telesnega sistema, da se lažje obnovi in revitalizira. Zaper Zaperino pa v obliki bioelektričnih tokov, ki jih telo najbolj sprejema skozi bolj občutljive in prevodne akupresurne točke v dlaneh, polni telesne energijske akumulatorje in uničuje PARAZITE, s tem pa zmanjša tudi njihove toksine.

spagirika - Bionis in Bionizator oddajata Schumannove geo impulze

Čiščenje jeter, ledvic in črevesja

ZAPER program po dr. Clark zahteva še občasno globinsko čiščenje jeter, ledvic in črevesja, da bi se iz telesa izločili globoko zakoreninjeni strupi in telo ne bilo tarča PARAZITOV. V rednem programu zaper terapije pa so sta še tinkturi črni oreh in pelin skupaj z bio klinčkom, da naredijo red v črevesju, kamor nobena ZAPER terapija ne seže.