Razstrupljanje jeter in zaper terapija

Dr. Hulda Clark - zaper vibracije in jetra

Izumiteljica zaperja je priporočala čiščenje jeter, s katerim se iz njih izločijo globoko zakoreninjeni strupi. Telo postane manj vabljivo za parazite, zato je manj obremenjeno z njihovimi toksini. Obenem pa telo lažje preseka začaran krog zakisanje – paraziti – toksini – bolezen. Očiščena jetra kmalu obnovijo vitalni tok življenjske sile v telesu. Sorazmerno zahteven postopek čiščenja jeter, ki je opisan v zadnjem delu sestavka, je dr. Hulda Clark izvajala v bolnišnični oskrbi tudi s starostniki. Vsi so se po postopku odlično počutili, nikomur ni bil prenaporen, kljub temu da izpostavi telo resni preizkušnji globinske regeneracije.

Postopek čiščenja jeter je izvajala kot del zaper terapije. Zaper vibracije parazite uničijo, moramo pa poskrbeti, da jih z zakisano in nezdravo biokemijo preveč ne privabljamo.

V kratkem času se lahko na šibkih mestih zelo razbohotijo in telo ima vedno znova veliko dela, da imunski sistem ob podpori zaper frekvenc uniči, razgradi in izloči njihove ostanke.

Zaper, žolč in žolčni kamni

Jetra vsak dan proizvedejo pol litra do enega litra žolča. Prepletena so z drobnimi labirinti žolčnih kanalov, po katerih se žolč zbira v enem večjem skupnem kanalu. Ob zaužitju beljakovinske hrane in maščob se žolčnik v dvajsetih minutah skrči in izprazni vsebino žolča v črevesje.

Žolčni kanali so pri mnogih ljudeh in velikokrat že pri otrocih deloma zamašeni z drobnimi žolčnimi kristali, ki se na rentgenskem posnetku sicer ne vidijo, ker so premajhni. Dokler iz žolčnih labirintov še ne prispejo v žolčnik, še niso združeni v večje kamne, ki jih rentgensko slikanje že lahko zazna in pokaže.

Žolčnih kamnov in kristalov je veliko vrst in barv, lahko so zeleni zaradi obarvanosti z žolčem, ali pa beli, črni, rdeči in krem barve. V večini primerov imajo razbrazdano površino kot pluta, te sledi pustijo metljaji in drugi paraziti, ki najdejo svoja skrivališča v žolčnih kamnih. V njih pa so tudi ostanki holesterola, ki še ni mogel zapustiti telesa.

Majhni kristalčki vseh vrst se združujejo v večje, v njihovi porozni (preluknjani) notranjosti pa imajo skrivališče in domovanje razni paraziti, od koder se vedno znova lahko hitro namnožijo in akutno ali kronično ogrozijo zdravje.

Z namenom, da preženemo parazite tudi iz njihovih utrdb, uživamo k zaper terapiji še obe tinkturi, črni oreh in pelin, skupaj z bio klinčkom. Pomagajo pregnati zajedavce tudi iz teh skritih mest kot so ledvični in žolčni kristali in kamni.

Ker so ta mesta vedno potencialno problematična in predstavljajo nevarnost za telo, občasno naredimo čiščenje jeter.

Paraziti se skrivajo v žolčnih kristalih

V središču vsakega kamna je skupina bakterij, kar daje slutiti, da je njihov nastanek povezan z odmrlimi paraziti, ki jih napadejo bakterije. V v tem zakisanju se v mehka tkiva nepravilno odlaga kalcij in druge rudnine, ki s tem ko kristal raste in se stara, čedalje bolj okamenijo. Podobno kot nastaja tudi zobni kamen, se ta proces v svojstveni lahko odvija tudi v jetrih in žolčevodih.

Jetra zaradi pritiska kamnov na njihov zadnji del, ki stisne žolčne labirinte, proizvedejo čedalje manj žolča. Primerjava je vrtna cev, polna peska, skozi katero teče vse manj vode, vse slabše pa izplakuje pesek. V primeru žolčnih kamnov tudi veliko manj holesterola zapusti naše telo, zato lahko laboratorijski izvid zaradi težav z jetri pokaže celo povišan holesterol.

Čiščenje jeter in žolčevodov

Čiščenje jeter in žolčevodov kristalov in kamnov je velik korak k revitalizaciji in podpora zaper terapiji, ker telo ni več tako lahka tarča včasih silnemu in trenutnemu razbohotenju parazitov in njihovih toksinov. S tem pa se izognemo izčrpavanju telesa in imunskega sistema ob stalnem uničevanju večjega števila parazitov in razgrajevanju in izločanju njihovih toksinov.

Čiščenja jeter se lotimo šele po redni zaper terapiji skupaj z zeliščno podporo črni oreh, pelin in bio klinčki. Pred čiščenjem jeter si obvezno popravimo zobe, da v njih ni raznih luknjic in vnetij, ki so skrivališča in gojišča raznih mikrobov. Polagoma zamenjajmo amalgamske zalivke, da telo ni več obremenjeno z živim srebrom. Ne vse naenkrat, to bi bila za telo prevelika akutna toksična obremenitev z živim srebrom, temveč v korakih na vsakih nekaj tednov. Najprej očistimo ledvice, nato pa se lotimo čiščenja jeter.

Tradicionalna zelišča za jetra

Dr. Hulda Clark je poleg zaper vibracijske terapije pripravila številna priporočila za razstrupljanje telesa in za zdravo delovanje in čiščenje jeter. Tradicionalno pomagajo za jetra naslednja zelišča.

 1. Lubje belega hrasta 6g ( Quercus alba)
 2. Gabezova korenina 6 g (Symphytum officialle)
 3. Korenina belega sleza 3 g (Althea officialis)
 4. Lubje oreha 3g (Juglans nigra)
 5. Korenina konjske grive 3g (Eupatorium purpureum)
 6. Veliki lučnik 3g (Verbascum thapus)
 7. Korenina sladkega korena 2g (Glycirrhiza glabra)
 8. Bodljika 2g (Silybum marianum)
 9. Korenina divjega jama 2g (Dioscorea villinosa)
 10. Virginska čeladnica 1g (Scutellaria lateriflora)
 11. Napihnjena lobelija 1g (Lobella inflata)

Vsa tradicionalna zelišča za jetra zmešamo skupaj v navedenih razmerjih. V lončku odmerimo skupni volumen zelišč 1,2 decilitra, jih prelijemo z dvema litroma vode, pokrijemo in zavremo. Nato izklopimo in pustimo stati šest ur. Precedimo in spijemo vsak dan 3,5 decilitra čaja, ki ga hranimo v steklenici na hladnem. Pred pitjem ga lahko čaj za čiščenje jeter rahlo segrejemo.

Odcejena zelišča zamrznemo in jih za isti postopek uporabimo še drugič. V njih je še veliko zdravilnih učinkovin in jih je škoda zavreči. V zamrzovalniku jih očuvamo do naslednje priprave tradicionalnega krepčilnega čaja za čiščenje jeter.

Zapper Zaper ZaperinoEPAVIN in spagirika za zdrava jetra

V primeru, da je ta postopek ta nas trenutno prezahteven in nedosegljiv ali pa potrebujemo več časa, da zberemo ustrezna zelišča, se kadarkoli lahko obrnemo na tradicionalen spagirični laboratorij Erbenobili.si po pripravljen EPAVIN spagirični pripravek za čiščenje in razstrupljanje jeter. Z vrhunskim EPAVIN lahko veliko naredimo za čiščenje in razstrupljanje jeter že ta trenutek.
Več o EPAVIN >>
Informacije in naročila EPAVIN gsm 041 789 319, satjam@gmail.com
Epavin 50 ml, 19,80 eur, 25-45 kapljic pred kosilom in pred večerjo.

Čiščenje jeter po dr. Hulda Clark

Potrebujemo:

• Epsomova sol: 4 čajne žličke
• Olivno olje: 1,2 dl (lahko olivno olje je lažje popiti)
• Sveža grenivka rdece barve, velika ali 2 majhni, toliko da iztisnemo 1,6 do 1,8 dl soka
• Ornitin: 4 do 8 kapsul (za dobro spanje, moramo jih popiti, da ni težka noč)
• Velika plastična slamica: da bomo lažje pili
• 1 literski vrč s pokrovom

Postopek čiščenja jeter:

• Čiščenje jeter delamo konec tedna tako da začnemo v soboto in v nedeljo počivamo.
• V času čiščenja jeter ne delamo zaper terapije in ne uživamo nobenih vitaminov in tablet, ki niso res nujno potrebne. Pripravimo si zajtrk ali kosilo brez maščob, na primer žita s sadjem, sadni sok, kruh in marmelado ali med (brez masla), pečen krompir ali drugo zelenjavo, začinjeno samo s soljo. Tako se bo žolč lahko začel nabirati in pritiskati na jetra. Zaradi visokega pritiska pa se lahko izloči več kamnov.
• Po drugi uri popoldne ne pijemo in ne jemo ničesar več (da se ne bi kasneje zelo slabo počutili).
• Pripravimo si Epsomovo sol, raztopimo jo v 7 dl vode in jo prelijemo v vrč in ga postavimo v hladilnik, da bo ledeno hladen za boljši okus in lažje pitje (imamo za 4 porcije po 1,7 dl).
• Ob šesti uri popoldne popijemo prvi odmerek (1,8 dl) ledeno hladne raztopine Epsomove soli, za boljši okus smo ji lahko dodali 1/8 čajne žličke C vitamina v prahu. Po tem lahko popijemo še nekaj požirkov vode ali pa si usta izperemo z vodo.
• Ob osmi uri ponovno spijemo drugi odmerek 1,8 dl Epsomove soli. Od druge ure naprej nismo še nič jedli, a lakote ne občutimo. Pripravimo se na spanje. Časa se držimo točno, ne bodimo niti 10 minut prezgodnji ali prepozni.
• Ob 9.45 uri izlijemo izmerjenih 1,2 dl olivnega olja v 1 literski vrč. Grenivko ročno iztisnemo v merilni vrč, biti mora od 1,2 dl do 1,8 dl soka, ki ga dodamo olivnemu olju in do vrha napolnimo z vodo. Napitek spijemo ob 10h. S prvimi požirki spijemo 4 tablete Ornitina (ali pa 8, če smo nespečni), da bomo lažje spali. Stoje spijemo v 5 minutah (ostareli ali bolni lahko spijejo v 15 minutah). Tekočino pijemo s slamico, med pitjem si lahko izboljšamo okus s paradižnikovo omako, cimetom in rjavim sladkorjem. Med pitjem stojimo.
• Ko spijemo, se takoj uležemo, če ne, se kamni morda ne bodo izločili. Hitreje kot se uležemo, več drobnih kamnov se izloči. Vnaprej smo pripravljeni na spanje (ne pospravljamo kuhinje itd.). Glava naj bo visoko podložena z blazino. Poskušamo si predstavljati, kaj se dogaja v jetrih, 20 minut smo popolnoma pri miru. Lahko da občutimo, kako se vlak otovorjen s kamni premika vzdolž žolčevodov. Ker so žolčevodi odprti, ne občutimo nobene bolečine (po zaslugi Epsomove soli). Poskušamo zaspati, ker se v nasprotnem primeru lahko zgodi, da kamnov ne izločimo.
• Naslednje jutro popijemo tretji odmerek Epsomove soli takoj ko se zbudimo, a ne pred šesto uro zjutraj.
• Po dveh urah popijemo še četrti (zadnji odmerek) Epsomove soli, lahko se vrnemo v posteljo.
• Še dve uri kasneje lahko kaj pojemo, začnemo s sadnim sokom, pol ure kasneje nekaj sadja, še uro kasneje pa lahko hrano. Do večera si opomoremo.
• Naslednje jutro lahko pričakujemo diarejo. V školjko si posvetimo in poiščemo zelene kamne, ker je to dokaz, da so to resničmno zeleni kamni in ne ostanki hrane. Samo žolč, ki prihaja iz jeter, ima kot grah zeleno barvo. Blato se potopi, kamni pa plavajo na vrhu, ker vsebujejo holesterol. Kamnov zelene in krem barve mora biti vsaj 2000 ali več, da so jetra dovolj čista, da nas za vedno osvobodijo alergij ali burstitisa ali bolečin v gornjem delu hrbta. Prvo očiščenje odpravi te težave za nekaj dni, ker se kamni pomikajo iz ozadja naprej, se težave vrnejo, zato očiščenje ponavljamo vsaka dva tedna (nikoli pa, kadar smo bolni).
• Ta postopek je v nasprotju z mnogimi pogledi sodobne medicine. Velja mišljenje, da žolčni kamni nastajajo v žolčniku in ne v jetrih, da jih nastane le nekaj in ne na tisoče. Povezujejo jih samo z bolečinami, ki jih povzročajo napadi žolča. Zakaj je tako, ni težko razumeti: do takrat, ko se pojavijo napadi akutne bolečine, je nekaj kamnov v resnici že v žolčniku in so dovolj veliki in oblikovani, da se lahko vidijo na rentgenski sliki in da povzročajo vnetje. Ko se žolčnik odstrani, izginejo tudi akutni napadi, še vedno pa ostanejo burstitis in druge bolečine ter težave s prebavo. Resnica je več kot očitna, ljudem, ki so jim kirurško odstranili žolčnik, se še vedno izloča veliko zelenih, z žolčem prekritih kamnov. Kdor pa jih razdrobi, vidi, da so koncentrični krogi in kristali holesterola natančno takšni, kot jih prikazujejo slike žolčnih kamnov v učbenikih.
• Postopek je stoodstotno varen, opravilo ga je tudi na stotine sedemdesetletnikov in osemdesetletnikov, nihče ni imel bolečin ali šel zato v bolnico. Dan dva po očiščenju se lahko počutimo precej slabo, naprej pa je počutje že v redu in celo zelo izboljšano.