Razstrupljanje črevesja in zaper

Zaper terapija deluje po celotnem telesu, NE posega pa v črevesje in prebavila.

Zaper vibracija od zunaj zaobjame črevesje in prebavila in uniči vse parazite, ki pronicajo skozi črevesno steno v krvni obtok in s tem varuje telo pred črevesnimi bolezenskimi mikrobi in njihovimi toksini.

Znotraj črevesja pa zaper terapija NI aktivna, kar je odlično, ker s tem ohrani črevesno floro.

Za uničenje parazitov v notranjosti črevesja je izumiteljica zaperja, zdravnica in raziskovalka dr. Hulda Clark priporočala tradicionalno podporo s tinkturama črni oreh in pelin skupaj z bio klinčkom. Več >>

Zeliščna podpora obeh s klinčkom tinktur JE aktivna v notranjosti črevesja.

Za polni protiparazitni učinek odlično sodeluje z zaper terapijo.

Zaper ne posega v notranjost črevesja

Dr. Hulda Clark je ugotovila, da ni dovolj uničiti PARAZITOV z zaper terapijo, temveč da moramo razstrupiti celo telo. Tako ne bo več tako silovito privabljalo PARAZITOVz zakisanimi presnovki, ki so pravo gojišče, na katerem se PARAZITI eksplozivno množijo in izločajo toksine.

Bakterije uniči Zapper Zaper Zaperino terapija dr. Clark

Da bi njeni pacienti ozdraveli, je poleg zaper terapije uvedla še globinsko razstrupljanje:

Zaper s svojimi bioelektričnimi tokovi pri zaper frekvenci, 'pozitivnimi off-set' impulzi in nizki napetosti uniči parazite, telesne celice pa le oplazi in ne vstopa v njihovo notranjost. Več >>

Za telo je zaper terapija varna...

Zaper terapija ne gre v:

 • v notranjost celic,
 • v vsebino želodca,
 • v vsebino črevesja,
 • v vsebino testisov,
 • v notranjost očesnih zrkel,
 • znotraj gnojnega zobnega vnetja,
 • znotraj žolčnih in ledvičnih kamnov in kristalov,
 • znotraj tumorjev in cist.

PATULIN delajo plesni, Zapper Zaper Zaperino terapija jih uniči ALIKVITA Tesla-Zaper-Geo

Nobena zaper terapija na svetu NE UNIČI PARAZITOV V ČREVESJU, zato na dan zaper terapije vedno uživamo tinkturi črni oreh in pelin skupaj z bio klinčkom.

Za črevesje vzamemo na dan zaper terapije:
 • 30 kapljic tinkture črnega oreha,
 • 15 kapljic tinkture pelina
 • 1 bio klinček.

Globinsko razstrupljanje in čiščenje črevesja skupaj z bolj temeljitim mehanskim izločanjem zastalih odpadnih snovi pa naredimo s spagiričnimi granulami Rhalax.

Čisto črevo z RhaLax

Erbenobili.si granule RhaLax za črevesje so narejene s posebnim spagiričnim postopkom z namakanjem zdravilnih zelišč v rdečem vinu. Dozorevajo v odličnih naravnih pogojih pod vplivom Sončeve in Lunine energije in naravnih frekvenc. Odcejena zelišča so zažarjena pri tisoč stopinjah v žarilni peči, dobljeni minerali pa so raztopljeni v prvotnem pripravku. Granule RhaLax s tem pridobijo bogato mineralno komponento in unikatno strukturo za razstrupljanje in čiščenje odpadnih snovi iz črevesja.

RhaLax za čiščenje črevesja in zaper frekvence

Informacije in naročila:
gsm 041 789 319, satjam@gmail.com

RhaLax 50 granul po 0,5 grama, vzame se po potrebi 2-4 pred spanjem. Cena 8,80 eur.

Navadna krhlika v RhaLax granulah

Zdravilna rastlina Navadna krhlika je aktivna učinkovina v skrbno proučenem harmoničnem delovanju v RhaLax granulah skupaj z alojo, seno, rabarbaro, koriandrom, komarčkom in kamilico. Komponente v RhaLax granulah mehčajo blato in ga potiskajo naprej, da se lažje in bolj temeljito izloči iz telesa skupaj z neželenimi mikrobi in toksini. Obenem delujejo spodbujajoče tudi na živčni splet v mišičnem sloju debelega črevesa, tako da zmore izločiti tudi zastale in zagozdene odpadke, ki sicer težje zapustijo telo.
Več >>

RhaLax granule uporabljamo pri oteženem in nepopolnem iztrebljanju in zaprtju vse dokler se težava ne odpravi, kar je navadno v nekaj dneh. Pravo olajšanje in osvežujoč občutek je, kadar je črevo globinsko očiščeno. Imamo več energije in počutimo se 'lahki'.

RhaLax granule lahko uporabljamo samo dokler se iztrebljanje ne uredi, potem pa z njimi prenehamo in jih zopet vzamemo, ko pride v črevesju do kopičenja in zastojev.
Več >>

Zaper Zaperino je zaper 1a