Senzacionalna

ZELENA je očiščevalna za revmo, sklepe, možgane in ožilje. Rudolf Breus jo je SOČIL poleg SUROVE RDEČE PESE za 6-tedenski post za ozdravitev od vseh bolezni vključno z rakom v zadnjem stadiju. V njegovem času je s tem sokom in postom ozdravelo 42.000 ljudi. Vzel je 100 gramov zelene, 300 gramov rdeče pese in 100 gramov korenčka.
Sok Rudolf Breus >>
Surova rdeča pesa >>
Fibromialgija >>
Rutin za žile >>

'FTALID 3nB'

Unikatna učinkovina ZELENE je 'FTALID 3nB':
* Klinično je preizkušena v lajšanju ARTRITISA in PUTIKE z odplavljanjem sečne kisline in revmatičnih toksinov ter obnovo sklepov.
* Znižuje KRVNI TLAK in čisti žile fibrinskih oblog pri ATEROSKLEROZI ali poapnenju.
* Po KAPI in INFARKTU pospeši povrnitev življenjskih funkcij in celi poškodbe tkiv zaradi pomanjkanja kisika.
* Spodbuja izločanje ŽOLČA, ki razgrajuje HOLESTEROL, izboljša dobrega in zmanjša slabega.
* Pomaga pri regeneraciji MOŽGANOV po mehanskih poškodbah.
* Podobno kot rožmarinska kislina raztaplja AMILOIDNE plake v MOŽGANIH pri Alzheimerju in DEMENCI.
* Pomirja motnje osrednjega ŽIVČEVJA, živčnost in histerijo.
* Lajša BOLEČINE in napetosti pri GLAVOBOLU.
* Razkužuje SEČILA in PREBAVILA.
* Celi ŽELODČNE RAZJEDE in zatira želodčno bakterijo Heliobacter pylori in kandido.
* Krepi JETRA in pomaga LEDVICAM.
* Zmanjša RAKAVE in druge tumorje.
* Znižuje telesno VROČINO.
* Spodbuja F3 hormone ŠČITNICE.
* Vpliva na TREBUŠNO SLINAVKO in zmanjša sladkor v krvi.
Jetra >>
Migrene>>
Rožmarin >>
Vražji krempelj >>

Listna zelena je vsestranska in vrhunska za razstrupljanje sklepov, žil in celega telesa.

Listi, gomolj, steblo, semena

'FTALID 3nB' je snov, ki daje ZELENI značilno aromo in okus, malo ga je tudi v LUŠTREKU. Nahaja se v LISTIH, GOMOLJU, STEBLIH in SEMENIH vseh treh vrst ZELENE:
* listna
* gomoljna
* stebelna
Pri vseh treh je zdravilna cela rastlina, od listov, stebel, gomolja in semen, po sestavi so si podobne. ZELENA je kobulnica in spada med korenčke (Apiaceae). Njen zdravilen FTALID je poleg glavnega '3nB' tudi SEDANOLID ter senkiunolid-n in -j. V ljudskem zdravilstvu se ZELENA že od nekdaj uporablja podobno kot VELIKI JESEN ali Fraxinus Excelsior pri REVMATIZMU, PUTIKI in vodenici (nabiranje vode v trebuhu).
* Že od leta 30 našega štetja pa je iz starih medicinskih knjig znano, da ZELENA lajša tudi telesne bolečine in da je zdravilna pri ARTRITISU.
Fraxinus excelsior >>
Revmatoidni artritis >>
Ingver za sklepe >>
Putika >>
Kapha >>

Stebelna zelena ima hrustljava, krhka in sočna stebla. Lahko jih sočimo ali pa samo narežemo na solato ali pa jih uživamo namesto solate.

Kulinarični užitek

Tanke rezine GOMOLJA zelene uživamo SUROVE kot osvežitev ob suhi hrani ali pa kot vmesni obrok namesto nezdravih prigrizkov. Lahko tudi včasih namesto sadja. Navdušuje s svojo sočnostjo in prijetnim aromatičnim okusom.
* Kilogram GOMOLJA zelene olupimo, narežemo kot za pečen krompir in ga pečemo v pečici enako kot krompir. Je zelo okusen in nič voden, kot je pri kuhanju. Manj solimo, ker je ZELENA naravno slana, vsebuje natrij in kalij za ravnovesje tekočin v telesu. GOMOLJ zelene ima še veliko SILICIJA za vezna tkiva, kosti, sklepe in sluznice.
* STEBLA so prijetno krhka in odlična za namaze namesto kruha. Narežemo jih na solato ali pa so samo osvežilni dodatek k obroku kadar ni druge solate. Odlična so k suhi hrani namesto kislih kumaric. Lahko jih sočimo za razstrupljanje, pri revmi in za uravnavo krvnega tlaka.
* LISTI zelene pa so eliksir zdravja na solati, v juhi, omakah in prilogah. Terapevtsko uživamo narezano pest surovih LISTOV zelene, polito z malo jogurta. Kot zdravilo jih lahko pojemo tudi z medom. Ali s poljubno prilogo. So zelo aromatični, pikantno trpki, polni KLOROFILA za alkaliziranje odpadnih kislin v telesu.
* SEMENA zelene so prijetna začimba, ko je hrana že na krožniku. So dragocen redni dodatek k hrani pri revmi, artritisu in za znižanje krvnega tlaka.

Stebelna zelena >>
Klorofil >>
Silicij >>

GOMOLJE zelene olupimo, narežemo in spečemo v pečici enako kot krompir. Košček gomolja zelene v juhi naredi čudovit okus.

Semena zelene

V pretiravanju ZELENA ni za nosečnice in doječe matere. Kot hrana je varna, kolikor jo lahko zaužijemo. 
Z uživanjem SEMEN zelene in pripravkov 'FTALIDA 3nB' pa nikakor NE smemo predozirati:
* Pol žličke mletih SEMEN zelene tu in tam je odlično. 6g semen ZELENE hitro zniža KRVNI TLAK za okoli 15% med 2 zaporednima meritvama. 4g semen ZELENE je za PRESNOVO v črevesju brez plinov.
* 4-6g semen ZELENE je
dnevni odmerek pri REVMI in ARTRITISU, je odlična začimba ko je hrana že na krožniku.
*
Nakup semen zelene za uživanje: gsm 031 611 787 paketek 35 gramov je 1,22 eur plus poštnina, trgovina@hisazacimb.si >> 
* V kapsulah pa največ 2x dnevno po 200 mg 'FTALIDA 3nB', to je 400 mg za omejen čas 3-6 mesecev. Pri akutni ISHEMIČNI možganski kapi so v 3 mesecih že vidno boljši rezultati. Količine 800 mg (2x400 mg) pa že lahko povečajo jetrne encime.
* Za trajno uživanje pri ARTRITISU ali za KRVNI TLAK so standardizirane 75 mg kapsule s '3nB phtalidi': 1.link za 60 kapsul 75mg s '3nB phtalidi' 15,37 eur >> 2.link za 120 kapsul 75mg '3nB phtalidi' 20,09 eur >>
* Ali pa za 1/4 močnejše standardizirane 500 mg kapsule (s 100 mg standarda '3nB phtalidi' plus 400 mg=0,4g SEMEN zelene) so v
3.linku za 30 kapsul 100mg s '3nB phtalidi' plus 400mg semena zelene 12.82 eur >>
* V vsakem primeru so KAPSULE le začasna in drugorazredna rešitev napram uživanju ZELENE kot rastline z vsemi ostalimi bogatimi komponentami in polno biološko vrednostjo.
* Tako zdravilne CELOTNE ŽIVE RASTLINE nikakor NE more zamenjati le industrijski prašek, ki ostane od njene predelave z agresivnimi postopki.
Dobnjak proti raku in kapi >>
Sulforafan in kapusnice >>
Spagirika >>

STEBELNA zelena je najbolj zdravilna SUROVA. Odlična pa je tudi kot dušena zelenjava v omaki ali v juhi.

Sestava zelene

Vse vrste ZELENE so eno najbolj bazičnih ali alkalnih zelenih živil za nevtralizacijo kislin v telesu.
Posebnost ZELENE je njena kompletna sestava:

- Ftalida 'FTALID 3nB' in 'SELEDONID' sta unikatni antioksidantni učinkovini v vseh vrstah in delih ZELENE za ožilje, revmo, sečila, prebavila in možgane.
- Po vsebnosti APIGENINA za obnovo žilnih sten in živčevja je ZELENA  takoj za kamilico in peteršiljem.
- Še posebej podzemni deli kot je GOMOLJ ima obilje SILICIJA za celjenje mikro poškodb v organih, kosteh, za vezna tkiva in kožo.
- Mikroelementi v ZELENI so natrij, kalij, kalcij, silicij, železo, CINK (za imunost) in nitrati. Natrij in kalij pripeljeta v telo več vode za hidracijo, uravnavata ravnovesje tekočin.
- Vitamini so A, B, C, D, E, K in VLAKNINE za črevesje za kvalitetnejšo presnovo.
- SUROVA zelena ima še ENCIME kot biološke katalizatorje za revitaliziranje tkiv.
- LISTI so s svojo temno zeleno barvo izjemno bogati s KLOROFILOM, ki že sam po sebi alkalizira telo.
- Protivnetni GLIKOZIDI so v celi rastlini.
- Karotenoida LUTEIN in LUTEOLIN krepita zdravje oči, prehajata v očesno MAKULO in varujeta vid.
- V vseh delih in vrstah zelene je veliko FLAVONOIDOV in polifenolov.
Biološki katalizatorji >>
Apigenin >>
Encimi >>
Suhe oči >>

Vedno je na dosegu roke, okusna, dostopna in zdravilna - GOMOLJNA zelena.

Žile in artritis

Delovanje ZELENE na OŽILJE in ARTRITIS je neprekosljivo. To sta dve nevarni napredujoči sistemski motnji, ki na neki točki lahko ustvarita 'ozko grlo' in celo ogrozita življenje. Ker so bolezenski izzivi psihosomatsko pogojeni iz globine podzavestnih pritiskov na telo, nima nihče zagotovila za varnost pred njimi.
* Zlata vredna so pravočasna celostna dejanja v času, ko smo še v redu. Da bi tako tudi ostali na zdrava zrela leta.
* V primeru bolezni se z ljubeznijo do življenja lotimo ASKEZE s postopno in načrtovano spremembo življenjskega sloga.
* Ko gre zares, izstopimo iz vsega, kar smo in se znajdemo z boleznijo v prilagojenem življenju.
* Raje omejimo razvade pravočasno in se potrudimo za ASKEZO novega življenjskega sloga.
Življenjski slog >>
Redčenje krvi >>

Rutin v ajdi >>

ZELENA je eliksir v vseh oblikah, Schumannovi 8Hz geo impulzi Bionis in Bionizator ALKIVITA za samozdravilne alfa valove

Alfa valovi

Schumannova frekvenca 8Hz Bionis in Bionizator nam pomaga do več samozdravilnih ALFA valov, ki se naravno porajajo v možganih in omogočajo boljše sodelovanje obeh možganskih polovic in krmiljenje telesa.
ALFA valovi so naš angel varuh:
* Poleg sproščanja, meditacije in razvedrila jih pridelamo tudi tako da se včasih modro vzdržimo notranjega in zunanjega razsajanja neugodnih občutkov.
* Kolikor se le da, se konstruktivno izražamo v prvi osebi ednine s svojimi občutki. Včasih namesto prenagljenih in predimenzioniranih napadov na okolje in s tem tudi nase.
* Vse predihamo, včasih le malce odložimo, da se pokažejo bolj optimalne in konstruktivne možnosti.

Alfa valovi >>
Bionis >>
Beta 24Hz >>

ZELENA je blagor za dušo in telo skupaj s terapijo dr. Clark za uničevanje PARAZITOV Zapper Zaper Zaperino ALKIVITA Tesla-Zaper-Geo

Zaper terapija

ZAPER frekvence dr. Clark zmanjšajo PARAZITE in s tem tudi njihove toksine. To olajša delo IMUNSKEMU sistemu in mu ohranja RAVNOVESJE. Enako kot notranjost se tudi IMUNOST dolgoročno ne sme preveč KAOTIČNO vznemirjati, sicer se lahko sprevrže v AVTOIMUNI odziv na račun telesnih tkiv. Takšen primer se lahko zgodi tudi pri REVMATOIDNEM ARTRITISU. Nedolžen začetek se lahko v mnogih letih konča v sistemsko nevarnem stanju.
Zaper lastnosti >>
Zaper Zaperino >>

ZELENA za sklepe in žile - vibracijska terapija Lakites Večvalovni osciulator dr. Lakhovsky ALKIVITA Tesla-Zaper-Geo

Oscilacije dr. Lakhovsky

Blagodejna vibracijska energija na celičnih valovnih dolžinah krepi našo trpežnost v soočanju z izzivi, obenem pa vzdržuje formo. Dr. Lakhovsky je ugotovil celični spekter valovnih dolžin in ga vključil v svoj izum večvalovnega oscilatorja. V njegovem času je mnogim pomagal in bil celo uradno sprejet  v bolnišnicah. Še po sto letih večvalovna doktrina dr. Lakhovskega pomaga milijonom ljudi na vseh kontinentih.
Lakites >>
Oscilacije >>