Pleomorfizem

Ko stanje v telesu dozori, se lahko živa tkiva v nekaj minutah preobrazijo v BAZIČNEM manevru RAZVOJNE ali evolucijske TRANSFORMACIJE v ozdravitev, v KISLEM pa v MIKROBE, KVASOVKE in bolezni. Pojav je možno spremljati v posebni mikroskopiji v kontrastu temnega ozadja (brez elektronskega ali svetlobnega žarka), ki je znan že okoli 150 let.
* Dr. Robert O'Young je vrhunski biološki raziskovalec svetovnega slovesa, ki na osnovi revolucionarnega zgodovinskega dela predhodnikov objavlja svoje video posnetke pretvorbe krvnih celic v ZAKISANEM okolju v nevarne MIKROBE in obratno.
* Ta evolucijski prehod živih tkiv glede na BAZIČNOST ali KISLOST okolja v različne OBLIKE se imenuje PLEOMORFIZEM (pleo je mnogo, morph je oblika).
Pleomorfizem >>

Knjiga dr. Robert O Young o bazičnem okolju za ozdravitev, v angleščini.

Dve možnosti

Kadar v ZAKISANEM okolju CELICE več NE VZDRŽIJO v svoji naravni obliki imajo dve možnosti:
1. ODMREJO ali pa se
2. SPREMENIJO v bolj primitivno obliko MIKROBOV, ki se hranijo z zakisano godljo ali ORGANSKIMI ODPADKI v medcelični tekočini, limfi, krvi in znotraj celic.
Telo iz ŽIVIH SVETLOBNIH ZAMETKOV ustvari endogene MIKROBE, ki nastajajo znotraj telesa vsled organskega razpada zakisanih tkiv:
* Ti endogeni MIKROBI so enaki kot vsi ostali in imajo nalogo, da v procesu RAZVOJNE ali evolucijske TRANSFORMACIJE tkiva počistijo, ker se hranijo z zakisano ODPADNO 'umazanijo'.
* Potem pa se spremenijo nazaj v zdrave celice, če se okolje spremeni v BAZIČNO, v katerem lahko TELESNE CELICE naravno preživijo BREZ pritiska RAZVOJNE ali evolucijske TRANSFORMACIJE.


Zeleni KLOROFIL je eno najboljših sredstev za RAZKISANJE. Uživamo ga v SUROVIH v zelenih živilih: ohrovt, brokoli, šparglji, stročji fižol, radič, solata, regrat, avokado, brstični ohrovt, stebelna zelena, bazilika, peteršilj, luštrek, zelena, rožmarin, timijan...

Svetlobno življenje

To biološko čarobnost življenja je leta 1889 prvič opisal in ročno narisal v svojih dveh zgodovinskih knjigah 'Les microzymas et microbes' in 'Les microzymas' francoski profesor dr. Antonie Bechamp (1816-1908). Drobne LEBDEČE FERMENTE v obliki SVETLEČIH PIK v celicah, krvi in medcelični tekočini (ki jo vsrkava in čisti limfa), je imenoval MIKROZIME (mikro je majhen, zyme je ferment). Je prvi na svetu, ki je MIKROZIME opazil pod MIKROSKOPOM (v kontrastnem temnem polju) in jih natančno znanstveno opisal.
Biofotoni >>

Protisti, somatidi, bioni, stem

Kasneje so te majhne svetlobne FERMENTE ali ŽIVE SVETLOBNE ZAMETKE opazili še drugi raziskovalci.
* Zdravnik in mikroskopist žive krvi dr. Gunther Enderlein (1872-1968) jih je skupaj s svojo ekipo imenoval PROTISTI, ker so čarobni PROTOTIP življenja in njegove RAZVOJNE ali evolucijske TRANSFORMACIJE.
* Dr. Gaston Niessen jih je imenoval SOMATIDI.
* Wilcheim Reich (1897-1957) pa BIONI.
* Današnja znanost jih imenuje STEM ali matične celice. V kvalitetnem BAZIČNEM okolju so zmožne popolne regeneracije tkiv.
Svetlobna vlakna >>

Bazična spodbuda

V vsakem telesu so MIKROZIME (protisti, somatidi, bioni, matične celice) naravno prisotne.
* Za čarobno REGENERACIJO jih spodbudimo jih z ustvarjanjem BAZIČNEGA okolja v medcelični in limfni tekočini, krvi in celicah, da lahko vzorno opravijo svojo nalogo.
* V KISLEM okolju pa poskrbijo za reciklažo ORGANSKIH ODPADKOV s pretvorbo v MIKROBE, bakterije in KVASOVKAM podobne GLIVE, ki se hranijo s KISLO GNOJNO JUHO. Tako se telo počisti in ozdravi, če medtem preobrazi v BAZIČNO okolje.
* Kadar pa je pritisk biološkega ZAKISANJA prevelik, pa se takšne KVASOVKE  v procesu RAZVOJNE ali evolucijske TRANSFORMACIJE lahko spremenijo celo v RAKAVE CELICE.
Glive (kvasovke in plesni) v telesu >>
Grenivkine pečke proti glivam >>

Začetna kriza

* Pritisk na telo nastane zaradi pomanjkanja kisika, cirkulacije, mineralov in encimov ter presežkov TOKSINOV. Tudi začaran krog negativnih čustev in ČUSTVENE ali telesne POŠKODBE. Ta pride včasih skupaj s psihofizično preobremenitvijo v ajurvedski presnovni motnji 'ognjenega načela', včasih pa z lenostjo, zastojem ali otrplostjo v ajurvedski 'kapha motnji zemeljskega načela'.
* Kriza se na ZAČETKU kaže s stalnim izcedkom iz nosu, sinusi, prehladi, gripo, slabim znojem iz kože, izpuščaji, alergijami, drisko ali zaprtim črevesjem, dihalno stisko zaradi obremenjenih pljuč, glavobolom, bolečinami, ponavljajočimi vnetji, okužbami in utrujenostjo.
* Kadar se gnijoči ZAKISANI ODPADKI ali 'ama' ne morejo do kraja izločiti, se nalagajo na najšibkejši del telesa, ki se NE more očistiti. Na tem delu zbolimo.
'Ama' je vzrok bolezni >>

Zelena hrana za RAZKISANJE prepreči POLIMORFIZEM spremembo celic v mikrobe ALKIVITA Tesla-Zaper-Geo
Vsa zelena hrana vsebuje KLOROFIL, encime in naravne BAZIČNE minerale za RAZKISANJE, ker je 'živa'. Vsak dan pojemo SUROVO zeleno hrano kot ZDRAVILO, tudi mlade liste špinače. Vršičke ŠPARGLJEV pojemo surove, so nežni, sočni in okusni. BLITVO pa poparimo.

Deponije kisajo tkiva

Glede na mesto, kam se GNIJOČI ODPADKI kronično odlagajo, pa ločimo bolezni sklepov, dihal, ožilja, prebavil itd. Bolna mesta dejansko še dodatno napadejo PARAZITI in jih še poslabšajo s svojimi toksini. PARAZITI samo v KISLEM telesnem okolju najdejo hrano in se lahko množijo.
V BAZIČNEM okolju se PARAZITI ne morejo UGNEZDITI in se množiti.
* O tem je govorila dr. Clark, ki je poleg ZAPER terapije predlagala tudi globinsko očiščenje JETER, LEDVIC in ČREVESJA.
* Skupaj z RAZKISANJEM celega telesa z ABSTINENCO od industrijske hrane s toksičnimi E-dodatki, zamenjavo KOZMETIKE in ČISTIL, svinčenih vodovodnih cevi in zobnih amalgamskih zalivk.
 *V težkih primerih bolezni je predlagala celo doma pripravljeno KOZMETIKO in ČISTILA v izogib strupenim ORGANSKIM TOPILOM in drugim kancerogenim snovem.
Organska topila in metljaji >>

Navite navade

Telo potrebuje kvaliteten POČITEK in tudi SPROSTITEV, cirkulacijo, gibanje in dovolj velik odmerek zavestnega, počasnega in globokega dihanja medtem ko skoraj vsakodnevno doživljamo takšne in drugačne telesne in čustvene preobremenitve.
To je v rokah naših NAVAD, odprtosti za spremembe, ŽIVLJENJSKEGA SLOGA, znanja, volje in duševne zmožnosti vsakega posameznika:

*Ali podležemo 'navitemu' življenju, ki izčrpavanje tkiv poglablja.
*Ali pa načrtno vključimo 'psihosomatski relaks'. Ne glede ali čutimo to potrebo in voljo za dejanja ali pa je že zamrla v začaranem krogu izgubljene POZORNOSTI na zunanje dejavnike, vsak dan naredimo koristna dejanja in se vključimo v preobrazbo.
Psihosomatski relaks povezave >>

Kompas v temni noči

Občutek za telo stalno PREBUJAMO z usmerjanjem pozornosti na BLAGOR organizma. Načrtovana raznolika drobna koristna vsakodnevna dejanja vodijo po tanki liniji VZDRŽEVANJA skozi občutljivo ravnovesje zdravja in bolezni. V temnih zunanjih ali notranjih dejavnikih, imenovanih tudi 'temna noč duše' se kot s KOMPASOM držimo LUČI na koncu tunela, tako da nikoli KRONIČNO NE podležemo negativizmu. Življenje je darilo, veliko daje, a tudi jemlje.
* To je naravno ravnovesje. V dualnem svetu 'dobrega in slabega', 'pojavnega in nepojavnega', 'vidnega in nevidnega', v katerem je vse prisotno v svojih nasprotjih '+ in -' , zvozimo s to MODROSTJO globoke OSREDOTOČENOSTI na višje cilje notranjega osvobajanja zunanjih in notranjih omejitev. Pri čemer zavestno in z ljubeznijo do življenja puščamo zadaj vse, kar NI življenje podpirajoče. Vedno znova IZSTOPIMO iz 'strupenega polja' in se USMERIMO v notranjo 'OAZO MIRU'. Ta nas varuje in neguje z ustvarjalno inteligenco življenja in naravnih zakonov, da se obnovimo in lažje bolj konstruktivno delujemo.
Jin in jang >>

Tri vrste pristopa

Za organizem v spoštovanju zakonov in modrosti življenja poskrbimo na treh nivojih:

1.

Redno dovajamo vibracijsko energijo, ki pomaga premostiti energijsko krizo v težkih trenutkih.
* Schumannova frekvenca 8Hz Bionis in Bionizator usklajuje impulze obeh možganskih polovic v smeri samozdravilnih ALFA valov. Več >>
* Teslov generator nam pomaga v globinski obnovi ajurvedskega ravnovesja in po načelu sinhronicitete pritegne izpolnitev želja. Več >>
* Večvalovni oscilator dr. Lakhovskega s celičnimi frekvencami energijsko 'nahrani' in okrepi naravno celično nihanje. Več >>
* Zaper dr. Clark terapija pa nam pomaga z uničevanjem parazitov. Več >>

PLEOMORFIZEM je evolucijska sprememba celic in bolj primitivne oblike v zakisanem okolju Bionis in Bionizator za ALFA valove

2.

Zaužijemo dovolj BAZIČNE hrane, to so SUROVA živila, v njih pa so ENCIMI in BAZIČNI minerali. V zelenem rastlinskem KLOROFILU je bazičen MAGNEZIJ, ki se najprej izloči v kriznih trenutkih.
* Zato izdatno uživamo ZELENO zelenjavo, razkisa SUROVA. Narežemo ali zmiksamo skodelico OHROVTA, tudi BRSTIČNI ohrovt, BROKOLI in zelje. Več >>
* Uživamo čimbolj temno zeleno solato in v njej surove liste mlade špinače, rukolo, kalčke, drobnjak, baziliko, temno zeleno papriko, regrat in radič s toplim krompirjem, tako da ga lahko pojemo več naenkrat. Več >>
* KLOROFIL je ZELENI eliksir razkisanja, ki je tudi v posušeni in mleti PŠENIČNI TRAVI, ki se kupi kot 'zelena magma'. Tudi v algah KLORELA in SPIRULINA, vendar je KLJUČNO ali so biološko pravilno GOJENE in spravljene v izdelek.
* Na vsake pol kilograma zaužite kuhane in pečene hrane zaužijemo četrt kilograma SUROVE, ki je BAZIČNA in RAZKISA. Tudi SONČNICE, sadje in na tanke rezine narezano SUROVO rdečo peso in gomolj zelene. Zobamo zrnca kumine, klinček, komarček, kardamom, koriander. Več >>

Razkisanje s frekvenčno večvalovno energijo LAKITES dr. lakhovskega Tesla-Zaper-Geo vibracije ALKIVITA

3.

Z rdečo nitjo se brezpogojno držimo NEVTRALNEGA stanja s pozornostjo na GIBANJE, DIHANJE, CIRKULACIJO in LJUBEZEN do golega življenja.
* Kadar pademo, vstanemo in gremo naprej. Vsak dan je novi dan. Spočijemo si in zavihamo rokave z voljo do življenja. Ta nas nagradi z dobrimi hormoni SEROTONIN in DOPAMIN, zmanjša pa dolgoročni sekundarni stresni hormon KORTIZOL. Na hormonski ravni se telo začne reorganizirati na osnovi našega odnosa in naravnanosti do življenja.
* Realistično držimo pozornost na SVETILNIK, to je na svetlo plat življenja in gradimo nevtralen odnos. Med rojstvom in zamiranjem je še veliko vmesnih stanj, ki jih lahko živimo z vedrim odnosom in spoštovanjem do svojega obstoja in vsega, kar je.
Kortizol >>
Sedavin zmanjša kortizol >>

Razkisanje z Zapper Zaper Zaperino dr. Clark in tinkturami črni oreh, pelin in bio klinčki ALKIVITA Tesla-Zaper-Geo

Energijska spodbuda

Predvsem pa nikoli NE odnehamo in nikoli NE mislimo, da ni odprtih poti, četudi jih trenutno še ne vidimo. ZAPER Zaperino terapija dr. Clark nam stoji ob strani z uničevanjem PARAZITOV, da si telo malo oddahne medtem ko na raznolike načine v sozvočju vzpostavljamo BAZIČNO okolje v telesnih tekočinah. Manj PARAZITOV je manj TOKSINOV, ki jih izločajo. Schumannova frekvenca 8Hz Bionis in Bionizator pa je naš notranji SVETILNIK, ki sinhronizira ali usklajuje telesno energijo.
Aflatoksini in plesni >>
Mikotoksin patulin >>

Biofotonska mreža

Frekvenca 8Hz optimalno vzdržuje svetlobno BIOFOTONSKO mrežo, ki jo gradijo drobci telesne svetlobe ali BIOFOTONI. Svetlobni KVANTI sprožajo organske reakcije skozi vzbujanje elektronov kot iniciatorjev za potek vitalnih življenjskih procesov. Večvalovna energija Lakites dr. Lakhovsky pa nagovarja CELIČNO ENERGIJO na njihovih lastnih valovnih dolžinah, da se ta okrepi in lažje premaga ENERGIJSKO KRIZO v težkih trenutkih psihofizičnih obremenitev in čustvenih izzivov.
Biofotonska mreža >>