Boleča tkivna revma

Od 2-8% ljudi trpi za REVMO MEHKIH tkiv z razpršenimi hudimi bolečinami globoko in po celem telesu. Bolijo lahko ROKE, NOGE, HRBET, GLAVA in VRAT in PRSNI KOŠ zgoraj. Določene standardne diagnostične bolečinske točke (na zgornji sliki) pa so zelo občutljive na DOTIK. Če to traja več kot 3 mesece, je to znak za FIBROMIALGIJO, ki lahko telo onesposobi z BOLEČINO, UTRUJENOSTJO, OKORELOSTJO in DEPRESIJO. Fibromialgija pa NE povzroča invalidnosti, ker NE gre za sklepe, temveč zbolijo KITE, MIŠICE in VEZIVNA TKIVA v telesu, ki povezujejo različne organe, sklepe, žleze in kosti. Za obnovo in prožnost VEZIVNIH TKIV pomaga uživanje SILICIEVEGA gela ali 2 žlic kuhanega PROSA dnevno.

Citokini in fibromialgija

Razen da je v telesu nekaj več CITOKINOV in sicer vnetje spodbujevalnega citokina IRA in interlevkinov 6 in 8, več bolečih točk in telesna nemoč in utrujenost se FIBROMIALGIJA ne more ugotoviti v laboratoriju. Gre za pretirano OBČUTLJIVOST na BOLEČINO v centralnem živčevju, rahlo povišan sekundarni stresni hormon KORTIZOL v krvi in moteno dejavnost ugodnih hormonov DOPAMIN in SEROTONIN. Interlevkini neposredno vplivajo na možganske celice in na ravnovesje teh 2 hormonov:
- dobrega počutja SEROTONIN
- volje do življenja DOPAMIN.

Fibromialgija boleče točke na dotik

Interlevkini in možganovina

Interlevkini so CITOKINSKE imunske celice, ki so aktivne tudi pri gripi, ko nas boli telo vse do kosti in zaradi IZČRPANOSTI komaj vstanemo iz postelje, počutje pa je DEPRESIVNO. Podobno je pri FIBROMIALGIJI, samo da težava NE mine po tednu dveh, ampak lahko traja mesece in tudi leta. To je zato, ker tudi njen vzrok NE izgine. Pri FIBROMIALGIJI je na neki točki napredovanja opazen tudi rahlo zmanjšan volumen SIVE MOŽGANOVINE. 'Sive celice' so v gubah in jedrih MOŽGANSKE SKORJE, ki pokriva zavestne VELIKE in nagonske MALE možgane in v HRBTENJAČI. Živčna vlakna 'sivih celic' pa NISO pokrita z maščobno 'mielinsko ovojnico' kot je 'bela možganovina' CENTRALNEGA ŽIVČEVJA, zato je njihovem v procesiranju več 'kratkega stika'.

Motnje dopamina in serotonina

SIVA MOŽGANOVINA posreduje ČUTILNE 'senzorične' dražljaje iz čutil vid, sluh, vonj, okus in otip in GIBALNE 'motorične' dražljaje gibanja rok in nog direktno v CENTRALNE možgane, kjer se procesirajo odzivi. SIVA MOŽGANOVINA z isto vlogo pa je tudi pri razvojno starejšem HIPOKAMPUSU, ki TRAJNO beleži podzavestne ugodne in neugodne ČUSTVENE vtise že od rojstva. S svojimi zapisi je 'filter' za vrednotenje občutkov, dražljajev in usmerjanje odzivov CENTRALNIH možganov. CITOKINI interlevkini pa neposredno vplivajo na možganske celice v izmenjavi DOPAMINA in SEROTONINA, ki sta ključna hormona aktivnosti in razpoloženja.

Opora blazine med spanjem

Imunski začaran krog

Ker svojih nalog v tej slepi ulici IMUNSKI SISTEM nikoli NE more ustrezno dokončati, telo pa ves čas signalizira četudi samo lokalno pritajeno grožnjo PARAZITOV in TOKSINOV, pride do IMUNSKEGA VNETJA. Ta fraza opisuje VNETJE IMUNSKEGA SISTEMA, ki se NE more RESETIRATI. V svoji po eni strani oslabljeni IMUNSKI VLOGI, po drugi strani pa s pretiranimi odzivi CITOKINSKE imunske stimulacije se CITOKINSKA NEVIHTA nikoli do kraja NE pomiri. Uničuje telesne celice tam kjer poteka 'BOJNO POLJE'. Podobna situacija je tudi pri 'dolgem kovidu', ki prinaša večmesečno izčrpanost in enako je pri SINDROMU KRONIČNE UTRUJENOSTI.

Izgorelost nadledvične žleze

IMUNSKI SISTEM in PREBAVA potrebujeta VEČ KOT POLOVICO razpoložljive CELIČNE ENERGIJE za nemoteno obratovanje. Kadar to ENERGIJO poberejo travmatični dogodki in prizadeta ČUSTVA z dolgotrajnimi stresnimi stanji, obdobju povečanega KORTIZOLA in hiperaktivnosti sledi zmanjšanje KORTIZOLA z izčrpanostjo in ČUSTVENO in telesno IZGORELOSTJO. Lahko se zgodi, da NADLEDVIČNA HORMONSKA ŽLEZA več NE ustvarja dovolj KORTIZOLA, zato ni več ENERGIJE za normalno življenje. KORTIZOL priskrbi še zadnjo ENERGIJO s katabolično RAZGRADNJO MIŠIČNIH beljakovin, zato MIŠICE uplahnejo in so izčrpane. Skozi obe fazi vodi MIŠICE v izropanje TKIVA, KISIKA in PREKRVAVITVE.

Pravilne podloge za spanje

Fibromialgija in kratke vadbe

Takrat je iztrošene baterije ŽIVLJENJSKE ENERGIJE treba zamenjati z novimi. Pri FIBROMIALGIJI začnemo s sproščanjem telesa s kratkotrajnim naravnim gibanjem na svežem zraku večkrat po 5 minut. Dodamo vibracijsko večvalovno terapijo LAKITES, Schumannovo 8Hz geo terapijo Bionis in Bionizator ter Zaper Zaperino terapijo. Dr. Clark povezuje FIBROMIALGIJO s PARAZITSKIMI mišičnimi LIČINKAMI Trichinelle spiralis. Zaper terapija uniči PARAZITE tudi v MIŠICAH in s tem zmanjša njihove TOKSINE, da se lažje obnovi MIŠIČNA vitalna moč. MIŠICE so pri marsikom napadene s Trichinello spiralis, to je spiralni OKROGLI ČRV ali človeška ogorčica z mikroskopskimi LIČINKAMI, ki se za VEČ LET kapsulirajo v tkiva MIŠIČNIH MEMBRAN.

Okrogli črv Trichinella spiralis

V MIŠICE izločajo ŽIVČNE TOKSINE, ki spodkopavajo ŽIVČNI SISTEM, spodbujajo pa celo nekatere CITOKINE. Toksini LIČINK Trichinelle spiralis povzročajo tudi VNETJE ŽIVCEV in MOŽGANSKIH OVOJNIC, kar lahko privede do težav z VIDOM, SLUHOM in raznih ŽIVČNIH MOTENJ počutja ter zaznave pekočih BOLEČIN v MIŠICAH. Povzročajo trajne poškodbe MIŠIC, ki se le počasi regenerirajo in ostanejo še dolgo potem, ko je PARAZIT že iztrebljen. Mikroskopske LIČINKE Trichinelle spiralis lahko v kapsulirani obliki VEČ LET živijo v PROGASTIH SKELETNIH MIŠICAH.

Mikroskopska ličinka okroglega črva Trichinella spiralis, ugnezdena v progasto skeletno mišico

Kapsulirane ličinke v mišicah

MIŠICE zajedajo z odvzemanjem VITALNOSTI, KISIKA in HRANIL ter izločanjem svojih TOKSINOV. Z biopsijo ali laboratorijskim odvzemom tkiva jih najlaže najdejo v MEČNI mišici, ki je pod in za kolenom. V svoji okolici v MIŠICAH si ugnezdena LIČINKA Trichinella spiralis ustvari pravo kapilarno INFRASTRUKTURO za intenzivno oskrbovanje s KISIKOM in HRANILI, da lahko ostane VEČ LET pri življenju. S svojimi izločki spodbuja MIŠIČNE CELICE k ustvarjanju več angiogenih CITOKINOV kot je VEGF (vaskularni endotelijski rastni faktor), ki omogoča rast KRVNIH KAPILAR okoli njenega gnezdišča.

Prašičje in suho meso, klobase

Na ta način LIČINKE Trichinelle spiralis POSRKAJO iz mišic KISIK in HRANILA ter jim odvzamejo vitalnost. MIŠICE bolijo in slabijo, počutje pa je zaradi ŽIVČNIH TOKSINOV izčrpano in depresivno. Razvojni ciklus Trichinelle poteka preko ČREVESJA, največkrat z zaužitjem PRAŠIČJEGA in SUHEGA MESA, v katerem so kapsulirane LIČINKE. Odporne so na zamrzovanje in kratkotrajno kuhanje, uniči jih le temeljito kuhanje in pečenje nad 63 stopinj notranje temperature, merjene z živilskim termometrom. Govedo NE gostuje LIČINK Trichinele v svojem mesu, ker jedo travo in seno.

Dozorevajo v dvanajsterniku

PRAŠIŠČJE MESO je uradno pregledano pred Trichinello. DOMAČI PRAŠIČI pa jo lahko dobijo z ostanki surove mesne hrane ali pa od divjadi, poljskih glodavcev in podgan. Trichinella spiralis je razširjena po vsem svetu od vroče Afrike in ledene Antarktike. Pri nas pa napada DIVJE PRAŠIČE, lisice, volkove in medvede. Prenaša se Z UŽIVANJEM MESA, v katerem so kapsulirane njene LIČINKE. V želodcu se kapsule LIČINKE raztopijo. Nato se zarijejo globoko v SLUZNICO DVANAJSTERNIKA, kjer se 2x levijo in dozorijo v odraslo Trichinello, ki se takoj razmnožuje in preplavi črevesje z množico novih LIČINK.

Prevrtajo črevesno steno

V tkivo tankega črevesja odloži Trichinella spiralis živorodne mikroskopske LIČINKE velikosti 100 x 6 mikrometrov in odmre. LIČINKE pa preluknjajo ČREVESNO STENO in po krvnem in limfnem obtoku prispejo do SKELETNIH PROGASTIH MIŠIC, kjer PARAZITSKO živijo VEČ LET. LIČINKE povzročajo vnetje, kamorkoli pridejo in dražijo tkiva s svojimi TOKSINI in parazitiranjem. V hujših primerih pride v 5.-15.dneh po zaužitju mesa z LIČINKAMI Trichinelle najprej do večjih prebavnih težav, diareje in bruhanja. Zelo nevarne za Trichinello so PREMALO KUHANE DOMAČE KLOBASE in suho meso, ker to NI toplotno obdelano.

Ličinka Trichinella spiralis je mišični parazit, ki živi več let

Simptomi trihineloze 

Po nekaj dnevih, ko se v SLUZNICI DVANASTERNIKA razmnožijo in LIČINKE prispejo skozi ČREVESNO STENO do MIŠIC, pa se začnejo pekoče BOLEČINE v nogah, ramenih in križu. Če je LIČINK zelo veliko, človek ne more niti iz postelje vstati zaradi MIŠIČNE šibkosti in BOLEČIN. Naselijo se lahko tudi v trebušni preponi in otežujejo dihanje, povzročajo znojenje, vročino do 40 stopinj, srčno slabost, otečen obraz in veke ter hude BOLEČINE ob OČEH. Zdravila mebendazol ali tiabendazol so potrebna ČIMPREJ, ker na kapsulirane LIČINKE, ko se enkrat že naselijo v MIŠICAH, klasična zdravila NE delujejo več.

Ličinke v mišicah več let

Skrito naseljene LIČINKE Trichinelle spiralis v MIŠICAH v VEČ LETIH izčrpajo telesno in duševno moč s svojimi ŽIVČNIMI TOKSINI in ZAJEDANJEM hranil in kisika. Pri diagnosticiranu FIBROMIALGIJE medicina NE testira obolelosti na PARAZITE, zato ostajajo skriti povzročitelji težav neopazno v tkivih leta in leta. Ličinke Trichinelle delajo težave v PREBAVILIH in MIŠICAH, zaradi svojih nevro-toksinov pa povzročajo kronično DEPRESIVNO in ANKSIOZNO (nervozno) razpoloženje z motnjo spomina, volje in pozornosti skupaj s telesno IZČRPANOSTJO kot pri gripi. Na Trichinello spiralis laboratorijsko diagnosticirajo le v hudih primerih suma na akutno zastrupitev s hrano, pri katerem se lahko izkaže tudi da gre za LIČINKE Trichinelle.

Probiotiki in antiparazitiki

IZČRPANOST in neznosne bolečine FIBROMIALGIJE imajo še mnoge druge simptome: suhe oči, BOLEČINE SKLEPOV zaradi KIT in VEZIVNEGA TKIVA, motnje PREBAVIL in črevesja, nemirne noge, mišični KRČI in TRZANJE ter zelo rahlo spanje s stalnim prebujanjem, kar onemogoča nočno globinsko DELTA regeneracijo. Pomagajo dobri PROBIOTIKI za krepitev črevesnega IMUNSKEGA SISTEMA, tako da se polagoma STABILIZIRA nazaj v prvotno ravnovesje. Tudi plavanje v toplih bazenih, nežne in prijetne masaže za sproščanje in prekrvavitev ter PROTIPARAZITNA zaper terapija. Akutna obdobja težav se lahko skrajšajo in preidejo v lažjo obliko, ki omogoča normalno življenje.

Delta valovi izboljšajo počitek

FIBROMIALGIJA potrebuje potrpljenje, razumevanje in postopno DOLGOROČNO obnovo HORMONSKEGA, ŽIVČNEGA in IMUNSKEGA ravnovesja. Schumannova energija Bionis z geo impulzi 8Hz je zelo blagodejna za stabilizacijo počutja in spodbudo samozdravilnih ALFA valov. PONOČI pa je nujna DELTA terapija z 1 Hz frekvenco DELTA OCEAN. Spanje je pri FIBROMIALGIJI zelo plitko in moteno in NE dosega nekaj minut globokih DELTA valov v vsakem eno in pol urnem ciklusu spanja. S pogostim prebujanjem so tudi THETA valovi spanja stalno prekinjeni z vrinki ALFA valov, ki so vrata med budnostjo in spanjem.

FIBROMIALGIJA - Oceanska delta terapija ocean za Vibracisjko samozdravljenje

Kamilični, lipov in črni čaj

Za stabilizacijo počutja je blagodejen KAMILIČNI čaj, ker APIGENIN v njem ustavlja MAO encime, ki ti kar sproti razgrajujejo ugodni hormon sreče SEROTONIN in tudi ADRENALIN, ki je potreben za normalno VSAKODNEVNO aktivnost. LIPOV čaj pa krepi čustveno in duševno počutje s stabilizacijo sekundarnega stresnega hormona KORTIZOLA. Skodelica ČRNEGA čaja popoldne zmanjša popoldanski KORTIZOL, da lažje zaspimo, obenem pa poživlja za popoldansko telesno in duševno aktivnost. ANTIDEPRESIVI pri FIBROMIALGIJI ne pomagajo v tehtanju koristi in škode, ker na dolgi rok prinašajo več slabega kot dobrega.

Koriander pri FIBROMIALGIJI za stabilizacijo počutja pri FIBROMIALGIJI uravnava vsa tri ajurvedska načela

Koriander za ajurvedsko ravnovesje

Zrnca KORIANDRA pomagajo pri AJURVEDSKEM ravnovesju vseh treh naravnih načel, zračno, ognjeno in zemeljsko (vata, pitta in kapha). Kadar so ta načela v ravnovesju, smo zdravi, aktivni in dobrega počutja. Vsak dan natrosimo okoli 20 zrnc v dlan in jih damo v usta, rahlo zgrizemo nekaj sekund in poplaknemo z vodo. Teslov generator s podporo molitvi in življenjskih potreb lahko pomaga obnoviti globoko subtilno ajurvedsko ravnovesje s pomočjo Teslovih skalarnih valov. Večvalovni oscilator Lakites po dr. Lakhovskem pa s svojim energijskim orkestrom na kratkem valu celične radiobiologije prinaša vsakemu sklopu celic dodatno energijo za regeneracijo.

FIBROMIALGIJA blaži svoj stisk z Večvalovnimi oscilacijami LAKITES po dr. Lakhovskem, Tesla-Zaper-Geo vibracije ALKIVITA

Inozitol v pomarančah in melonah

INOZITOL je naravni poliol kot ekvivalent glukoze, ki poveča gostoto SEROTONINSKIH in DOPAMINSKIH receptorjev za prenos živčnih signalov dobrega počutja, odzivnosti in elastičnega gibanja telesa. Ugodno spodbuja nevrotransmiterje in bioelektrična sporočila po živčnem vlaknu. Organizmu postopoma vrača HORMONSKO, ŽIVČNO in IMUNSKO ravnovesje. Telo ustvarja INOZITOL v LEDVICAH do 2 grama na dan, ostalo pa pridobi s hrano. Največ ga je v POMARANČAH, MELONAH, GRENIVKAH in nekaj tudi v drugem sadju. Tudi v ROŽIČEVI moki, RIŽU in OVSENI kaši, ki jo namočimo in skuhamo. Uživamo tudi NAMOČENE ovsene kosmiče. Kadar je INOZITOLA v telesu dovolj, zmanjša TESNOBO, DEPRESIJO, PANIČNE napade in razpoloženjske motnje. POMARANČNI SOK je naravni ANTIDEPRESIV brez stranskih učinkov.

Pomaranče so BOGASTVO inozitola za FIBROMIALGIJO za usklajene hormone, živčevje in imunski sistem

Črni oreh, pelin, klinčki in zaper

ZAPER terapija dr. Clark je klasična podpora v boju s PARAZITI vseh vrst. Deluje skupaj z zeliščno podporo tinktur ČRNI OREH in PELIN ter KLINČKI. Noben ZAPER ne posega v ČREVESJE (zato ohranja črevesno floro) in v prebavila oziroma v DVANAJSTERNIK in TANKO ČREVO, kjer se odvija dozorevanje in razmnoževanje zaužitih LIČINK  Trichinelle. Doseže pa vse PARAZITE v MIŠICAH, krvnem obtoku, LIMFI in tkivih. Uniči tudi LIČINKE Trichinelle, ki skozi ČREVESNO STENO preidejo v LIMFO in KRVNI OBTOK. Sindrom kronične utrujenosti, ki je tudi eden od elementov FIBROMIALGIJE, je povezan s PARAZITI, ki se jih telo nikakor NE more znebiti, zato je redna zaper terapija dr. Clark skupaj s tinkturama tako zelo dragocena.

Fibromialgija in Zapper Zaper Zaperino terapija za uničevanje parazitov

Endogeni virusi so eksosomi

Razdraženi IMUNSKI SISTEM pa se zaradi PARAZITOV in njihovih toksinov NE more umiriti. Enako velja tudi za VIRUSE ali EKSOSOME. Endogeni VIRUSI so delčki odpadnega genetskega materiala in beljakovin ali EKSOSOMI, ki jih zastrupljene celice izvržejo pred svoja vrata pod pritiskom ZAKISANJA, neželenih SEVANJ in težkih FIZIČNIH ali ČUSTVENIH pogojev. Telo lahko enako kot na zunanje VIRUSE reagira na lastne telesne ali endogene virusne EKSOSOME z IMUNSKIM vzdraženjem, ker lahko v njih prepoznava tujke. Dokler so prisotni odpadni EKSOSOMI ali VIRUSI, pa v telesu NE pride do IMUNSKEGA miru ali ravnovesja.

Paraziti napadajo le bolna tkiva

Dr. Clark je priporočala razstrupljanje JETER, LEDVIC in ČREVESJA od globoko zakoreninjenih TOKSINOV. Čista in vitalna tkiva NISO pod stalnim udarom PARAZITOV. V njih se NE morejo množiti, ker NISO ugodno gojišče za njih z dovolj hrane, IMUNSKI SISTEM pa jih sproti počisti. PARAZITI so nevarni samo za oslabela tkiva, ki se kvarijo zaradi manjka ANTIOKSIDANTOV in porušenega HORMONSKEGA in ŽIVČNEGA ravnovesja. SUROVA RDEČA PESA je samozdravilen obrok pri vseh vrstah težav telesa in počutja. V telo prinaša kisik in nepredstavljivo vitalnost tudi pri tako trdovratni težavi kot je FIBROMIALGIJA.

Surova rdeča pesa pri FIBROMIALGIJI obnavlja tkiva za boljše počutje z manj bolečin

Ivermektin proti okroglim črvom

Ker je FIBROMIALGIJA povezana s PARAZITI in predvsem okroglimi črvi Trichinelle, je tudi IVERMEKTIN pravi odgovor zanjo. IVERMEKTIN je zelo učinkovito uradno PROTIPARAZITNO zdravilo, ki NI obremenilno za telo kot običajni protiparazitiki. Po vsem svetu se uspešno uporablja pri vseh hudih in eksotičnih okužbah z zelo nevarnimi PARAZITI in vedno znova dokaže svojo moč nad okroglimi črvi ali NEMATODI. Žal pri nas trenutno NI dovoljen zaradi forsiranja injekcijskih ODMERKOV, ki imajo poleg več dobička še druge namene. Dobi pa se v Zagrebu v lekarni 'Ljekarna Marina Marušič' po opravljenem standardnem predhodnem protokolu.

Proti simptomom fibromialgije

Le v okoli 20 deželah sveta dajo IVERMEKTIN prebivalstvu tudi v trenutnih virusnih razmerah, v katerih se je IVERMEKTIN izjemno izkazal. Dobro pa je vzeti IVERMEKTIN tudi na dan cep.ljenja, ker je več neodvisnih inštitutov v njih dokazalo prisotnost krvnega in srčnega PARAZITA Tripanosoma Cruzi (enocelična pražival) in še nekaj drugih. V primeru FIBROMIALGIJE daje medicina bolnikom v glavnem le ANALGETIKE, razne ANTIDEPRESIVE, včasih tudi KORTIKOSTEROIDE in zdravila proti CITOKINOM. Ničesar pa za soočanje z vzroki bolezni, na primer proti PARAZITOM in za obnovo IMUNSKEGA SISTEMA, ki ima sedež v ČREVESJU in je povezan tudi s HORMONSKIM in ŽIVČNIM ravnovesjem.

Črevesni imunski sistem

Občasno so pri FIBROMIALGIJI koristni kvalitetni PROBIOTIKI za stabilizacijo ČREVESNEGA IMUNSKEGA SISTEMA. Z boljšim počutjem in prebavo polagoma SPODBUJAJO v OBNOVO RAVNOVESJA tudi razmerje HORMONOV serotonin, dopamin, kortizol in adrenalin ter dejavnost ŽIVČEVJA. Prijazna in naravna DOLGOROČNA stabilizacija IMUNSKIH CITOKINOV je lahko povezana z zaustavitvijo izgube 'SIVE MOŽGANOVINE' v možganski skorji in HRBTENJAČI. CITOKINSKA NEVIHTA povzroča izčrpanost, depresijo in lahko uniči katerakoli tkiva v telesu, kjer se odvija.

Fibromialgija in Schumannovi geo impulzi Bionis in Bionizator

Kratek stik 'sivih celic'

Pri FIBROMIALGIJI očitno napada tudi SIVE možganske celice, ki pa naravno NIMAJO zaščitnih maščobnih MIELINSKIH OVOJNIC kot jih ima 'BELA MOŽGANOVINA' v centralnem živčevju. Zato v SIVIH živčnih celicah še toliko bolj lahko prihaja do 'KRATKEGA STIKA' z znižanjem bolečinskega praga in povečano dovzetnostjo za BOLEČINE. To se zgodi pri prevajanju BIOELEKTRIČNIH živčnih impulzov skozi NE-MIELINIZIRANA oziroma 'nezaščitena' SIVA živčna vlakna, ki so MOTORIČNA (gibalna) in SENZORIČNA (čutilna). Vsi prenosi živčnih dražljajev pa so vedno kombinirani tudi s prenosom NEVROTRANSMITERJEV serotonin, dopamin in še mnogimi drugimi skozi SINAPSE ali prostore med živčnimi vlakni. Težave POČUTJA in GIBANJA pri  FIBROMIALGIJI izvirajo tudi iz motnje delovanja teh molekulskih NEVROTRANSMITERJEV ali biokemijskih ŽIVČNIH PRENAŠALCEV, ki so enako pomembni kot prenos BIOELEKTRIČNIH živčnih impulzov po dolgih ŽIVČNIH VLAKNIH.

Kot 'fantomska' bolečina

Pri FIBROMIALGIJI zaradi povečane OBČUTLJIVOSTI za BOLEČINE boli tudi to, kar normalno sploh ne zaznavamo kot bolečino. REGENERACIJA živčevja in hormonov je povezana s harmonizacijo IMUNSKEGA SISTEMA. Pomembna je PODPORA SVOJCEV, da sočutno razumejo, da NI namišljena utrujenost in gibalna nezmožnost in da BREZPOGOJNO dajo trajno notranjo ČUSTVENO podporo. Izboljšano ČUSTVENO življenje vnaša red v HORMONSKO RAVNOVESJE in vpliva na ŽIVČEVJE. Vsak sam pa aktivno pristopi tako da se drži svetlih točk življenja, vse ostalo pa rahlo 'pogleda skozi prste' oziroma se z ODLOGOM sooča takrat, ko je za to zbrane dovolj ENERGIJE.

Elektroterapija Zaper Vitastas

Dragocena ENERGIJSKA in protibolečinska SPODBUDA za poživitev in cirkulacijo v MIŠICAH in tkivih je Elektroterapija Zaper Vitastas s prilagojenimi bioelektričnimi impulzi kot so pri naravni terapiji z električnim skatom. Ljudje v obmorskih krajih si na ta način že stoletja uspešno pomagajo premostiti razne izzive počutja in obnove telesne energije. Elektroterapija Zaper Vitastas POSNEMA impulze naravne terapije z električnim skatom v FREKVENCI in JAKOSTI. Z oprijemom dveh sond v dlaneh pošilja v telo DODATNO ENERGIJO, ki v kriznih trenutkih pomaga pri obnovi izgubljenega CELOSTNEGA RAVNOVESJA in povrniti PSIHIČNE in TELESNE moči.  

Fibromialgija se lajša tudi z bioelektričnimi imulzi električnega skata, ki jih posnema Elektroterapija Zaper Vitastas

Teslov generator

V informacijsko-energijski globini esence življenja Teslovi skalarni valovi omogočajo globlje sožitje vitalnih procesov. Sproščeno počivamo ob Teslovem generatorju in uživamo blagor Tesla terapije. Z molitvijo se naravnamo odprtost pretoku energije in zavesti, ki briše motnje in prikliče izpolnitev želja in življenjskih potreb.

FIBROMIALGIJA se ublaži s počitkom ob Tesla generatorju ZAPER