Poznamo na tisoče različnih parazitov kot so virusi, bakterije, protozoe, prioni, glivice, plesni, mikroskopski valjati črvički, trakulje, pršice in metljaji, ki lahko zajedajo človeško telo in ga zastrupljajo s svojimi toksini. Zaper terapija je uspešen način uničevanja vseh vrst parazitov.

Zaper terapija uniči parazite kot končne povzročitelje bolezni. Je enostavna za uporabo, traja le nekaj minut in je zelo učinkovita. Vsako v svojo dlan oprimemo dve KARBONSKI zaper sondi in vključimo Zaper Zaperino. V 7 minutah odmrejo vse vrste enoceličnih in večceličnih parazitov, ker ne prenesejo zaper energije in poči njihova ovojnica.

Imunski sistem

Imunski sistem mora še razgraditi ostanke odmrlih parazitov, zato v tem času pijemo več vode in uživamo več C-vitamina. Po potrebi pa na začetku tudi počivamo. Kot podpora zaper terapiji za črevesje uživamo tinkturi črni oreh in pelin in en bio klinček dnevno tradicionalno po dr. Clark. Noben zaper ne posega v črevesje, kar je odlično, da se pri zaper terapiji ohrani črevesna flora.

Razstrupljanje

Po dr. Clark ima učinkovita zaper terapija svojo moč tudi v trudu za celostno razstrupljanje telesa, predvsem jeter, ledvic in črevesja. Lažje se vzpostavi red v telesu, ki ni obremenjeno s kislimi presnovki in deponijami zagozdenih odpadnih snovi, ki se ne morejo razgraditi in izločiti. Vitalnega in s kisikom napolnjenega telesa paraziti ne marajo. Neustavljivo pa se množijo v zakisanem telesu. Njihova naselitev je lahko lokalna v oslabelih delih telesa ali pa celostna, kadar krožijo po krvi.

Preventiva in kurativa

Zaper terapija je dobrodošla ko smo še zdravi za vzdrževanje in preventivo, ker nikoli ne moreš vedeti, kaj te čaka naslednji hip. Bolezen včasih pride kot strela z jasnega. Kadar smo bolni, pa je del kurative. Z uničevanjem parazitov zmanjša njihove toksine, da si telo lažje opomore in zopet zasije.

Parazite ima vsak človek

Odvisno je le, ali ima telo nadzor nad paraziti ali pa paraziti obvladujejo telo. S tem je povezano stanje zdravja ali bolezni. Povezano je s šibkostjo organizma, stresa, zakisanja, genov, okoliščin, hrane, vode, razvad in še mnogih drugih vplivov.

Zaper impulzi

Zaper je bioenergijski pripomoček, ki oddaja bioelektrične zaper impulze. Ti vplivajo tudi na boljši obtok telesnih tekočin, ker dajejo telesu energijo ognja, ki ogreje ledvice, spodbuja izločanje strupov in zmanjša togost hrbta.

Lastnosti parazitov

Poleg bakterij, virusov, glivic in protozoe so v telesu tudi večcelični paraziti, ki se pritrdijo na tkiva kot mikroskopska pijavka. Na točki pritrditve pride do majhne krvavitve, ki je kronična. Povzroča lahko bolečine in vnetja. Kadar se namnožijo, pa so takšna tkiva zelo oslabljena. Takšnih parazitov tudi z laboratorijsko kontrolo ni lahko ugotoviti, ker ne krožijo v krvi. Z biopsijo ali odvzemom tkiv pa je treba točno vedeti, kje in kaj se išče, sicer se lahko izmuznejo.

Paraziti se skrijejo

Paraziti so preveč mehki in majhni, da bi jih lahko zaznali z ultrazvokom. Poleg tega se zaščitijo s komponentami našega tkiva, zato jih tudi naš imunski sistem ne razpozna. Prevlečejo se lahko z raznimi ostanki telesnih tkiv in jih tako posnemajo. Veliko parazitov v svojem življenjskem ciklusu menja polisaharide, pripete na svojo ovojnico, da bi lahko ostali neopaženi.

Preluknjajo tkiva

Skupna lastnost parazitov je, da zajedajo tkiva, jih poškodujejo, jim odvzemajo hranila in izločajo strupene snovi. Organe in tkiva lahko na mikroskopski travni čisto 'preluknjajo' s svojo aktivnostjo. Najbolj so parazitom všeč organi, kjer imunski sistem ni tako aktiven, to so možgani, reproduktivni spolni organi, bolni organi in lokalno zakisana tkiva.

Zaper Zaperino je zaper terapija za unicevanje parazitov 1a

Originalni zaper

Za uspešno uničevanje parazitov ima po načrtu izumiteljice dr. Hulda Clark tri lastnosti.

1. lastnost ORIGINAL zaperja so 'pozitivno naravnani' zapper impulzi. Zaper original ima konstrukcijo, ki omogoča oddajanje zaper impulzov samo nad vodoravno središčnico na osciloskopu, ki imajo ‘pozitivni predznak’. To so ‘pozitivno usmerjeni’ (pozitivni off-set) zaper impulzi. Zaper s ‘pozitivno usmerjenimi’ impulzi je prodornejši in bolj učinkovit za uničevanje parazitov. Takšen zaper je ima protiparazitne učinke kot jih je v svojih raziskavah in zdravljenju dosegala izumiteljica dr. Hulda Clark.
2. lastnost ORIGINAL zaperja je frekvenca 30kHz. To je original zaper frekvenca za uničevanje vseh vrst parazitov sočasno, ne glede ali so enocelični ali večcelični. Ni se potrebno lotevati vsakega parazita posebej z njemu lastno frekvenco kot je ugotovila dr. Clark. Na začetku svoje kariere je najprej po 3 minute odpravljala vsak parazit posebej na njegovi lastni frekvenci. Zaradi velikega števila parazitov je dnevna terapija trajala po 10-12 ur za vsakega pacienta. Zato je bil njen cilj žepni zaper za domačo uporabo. Odločila se je za sistematično uničevanje največjega parazita, v v telesu povzroči največ škode, to je metljaj ali Fasciolopsis buscui. Opazila je, da zaper frekvenca 30kHz odpravi vse parazite naenkrat v 7 minutni terapiji. Terapija se 3 krat ponovi, med vsako pa je 20 minut pavze.
3.lastnost ORIGINAL zaperja so palične zaper sonde, ki jih držimo oprijete v rokah. V dlaneh so zgoščene bolj prevodne akupresurne točke. Zato skozi dlani telo najbolj učinkovito sprejema zaper energijo za uničevanje parazitov. Izumiteljica zaperja dr. Clark je delala svoje raziskave in zdravljenje izključno z oprijemom zaperja v dlaneh in ne na drugih delih kože, ki so manj dovzetni za zaper impulze. Ni uporabljala samolepilnih blazinic, ki se sčasoma začnejo odlepljati, zaradi česar slabi stik s kožo in jih je občasno treba zamenjati. So potrošni material in zato dodatni strošek. Vprašanje pa je tudi, kako dolgo so na voljo za nakup v letih, ki tečejo.

Zaper Zaperino in tinkturi

Zaper Zaperino terapija ORIGINAL se dela skupaj s tinkturama črni oreh in pelin in bio klinčkom. Paraziti se radi ugnezdijo na skrita mesta, kjer jih imunski sistem ne najde in zaper ne doseže, to je znotraj črevesja in celotnih prebavil, v notranjosti gnojnih zob in tumorjev, v notranjost očesnih zrkel in testisov.

Da z Zaper Zaperino terapijo preženemo parazite tudi iz teh mest, jo tradicionalno po dr. Hulda Clark delamo skupaj z zeliščno podporo dveh tinktur črni oreh in pelin in 1 bio klinčkom.

• Tinktura črnega oreha skupaj z Zaper Zaperino terapijo uspešno uniči vse vrste parazitov. Vzamemo je 30 kapljic dnevno na dan zaper terapije.

• Tinktura pelina je izjemno uspešna pri uničenju parazitov v živčnem sistemu, ki so povezani z demenco, depresijo, nervozo in degenerativnimi boleznimi možganov kot sta Alzheimer in Parkinson. Vzamemo je 15 kapljic dnevno na dan zaper terapije.

Bio klinček zaužijemo 1 surov in cel vsak dan tako, da ga nežno stisnemo z zadnjimi zobki toliko da se zdrobi, nakar ga takoj poplaknemo z vodo. Njegovi drobci na ta način v črevesju bogato izločajo antioksidantne in protiparazitne snovi.

Zaper Zaperino terapija uspešno uniči vse parazite, ki skozi porozno črevesje prehajajo v krvni obtok, ne posega pa v prebavila. Obe tinkturi in bio klinček pa napadajo in preženejo parazite tudi iz prebavil in črevesja, kamor nobena zaper terapija ne seže. To je zelo dobro, ker se pri odpravi parazitov z Zaper Zaperino terapijo v celoti ohrani zdrava črevesna flora.

Zaper Zaperino torej ne posega v črevesno floro in je tudi ne uniči (tako kot antibiotiki), zato za dodatno protiparazitno aktivnost v prebavilih in črevesju potrebujemo še obe tinkturi in klinček >>

Zaper Zaperino terapija in paraziti - crni oreh in pelin tinkturi

Zaper Zaperino in antibiotiki

Zaper Zaperino terapija odpravlja vse vrste eno-celičnih in več-celičnih parazitov, obenem pa tudi viruse.

• ENO-celični paraziti so bakterije, glive, plesni in protozoe, imenujejo se mikrobi. Patogeni mikrobi so bolezenski, ker izločajo toksine, ki telesu škodujejo in povzročajo mnogo bolezni. ANTIBIOTIKI uničujejo samo bakterije zaradi njihove posebne zgradbe, drugim parazitom ne morejo nič. Bakterije so povzročitelji različnih bolezni in težav, zato jih uničimo z zaper terapijo, pri tem pa ohranimo črevesno floro zdravo in nepoškodovano.

• VEČ-celični paraziti pa so helminti, to so razni metljaji, ki so vedno povezani so z rakom, skupaj z več tisoči raznih vrst specifičnih večceličnih zajedavcev. In nematodi, to so mikroskopski črvički kot je najbolj znan Ascaris, ki vedno spremlja alergije in astmo, povzroča pa tudi težave v prebavilih (ker dihala in prebavila poteka njegov razvojni ciklus od jajčeca in ličinke do zrelega parazita).

ANTIBIOTIKI pa so uspešni samo proti bakterijam. Bakterije imajo preprosto zgradbo eukariont, z značilno celično membrano in prosto plavajočim kromosomom, ki ni zaščiten z ovojnico kot pri višje razvitih enoceličnih parazitih (kot so glive, plesni in protozoe) in pri ostalih rastlinskih in živalskih celicah.

Zato ANTIBIOTIKI selektivno zelo dobro uničijo bakterije, medtem ko pustijo telesne celice (z vsemi ostalimi paraziti vred) čisto pri miru in zanje niso direktno toksični. ANTIBIOTIKI imajo veliko šibkost, ker uničijo tudi zdravo mlečnokislinsko črevesno floro, kjer je sedež imunskega sistema v črevesju, zato jemanje ANTIBIOTIKOV slabi organizem, kljub temu, da prežene bakterije.

Zaper Zaperino in paraziti

 • Za uničenje VEČ-celičnih parazitov kot so helminti in nematodi potrebuje Zaper Zaperino terapija 7 minut.
 • Za ostale ENO-celične zajedavce je dovolj 3 minute, v tem času že podležejo Zaper Zaperino terapiji.
 • Zaperino terapije torej ni potrebno podaljševati, ker v 7 minutah razvije polne učinke tudi na VEČ-celične parazite.
 • Bolj pomembna je 20 minutna pavza med dvema 7 minutnima Zaper Zaperino terapijama, ker se v pavzi iz odmrlih VEČ-celičnih parazitov sprostijo manjši kot so bakterije, ki potrebujejo še drugo 7 minutno terapijo in nato na isti način še tretjo.
 • Ta ciklus 3×7 minut zaper terapije in 2×20 minut vmesne pavze predstavlja dnevno Zaper Zaperino terapijo, seveda skupaj s tinkturama črni oreh in pelin in enim bio klinčkom.
 • Čas terapije in pavze spremljamo samo okvirno, vse je v redu, če nam čas terapije uide na 10 minut ali pa se pavza raztegne na pol ure. V pavzi opravljamo lažja opravila ali pa počivamo.

Samolepilne zaper elektrode (blazinice)

4 šibkosti samolepilnih zaper elektrod-blazinic, ki se za terapijo nalepijo na kožo:
1. šibka točka samolepilnih blazinic je, da se z njimi zaper terapija NE dela na ORIGINALEN način skozi bolj prevodne akupresurne točke v dlaneh, kot je delala izumiteljica zaperja dr. Clark v svojih raziskavah in zdravljenju svojih pacientov za maksimalno uničevanje parazitov.
2. šibka točka samolepilnih blazinic je, da NISO TRAJNE. Gel lepilo na njih se sčasoma izrabi in začne popuščati, zato jih moramo občasno zamenjati, kar je povezano z dodatnimi stroški. Čez mnoga leta je lahko problem dobavljivosti.
3. šibka točka samolepilnih blazinic je, da se po nekem času začnejo rahlo ODLEPLJATI najprej na vogalih, zaradi česar SLABI STIK S KOŽO in s tem tudi učinek zaper terapije.
4. šibka točka samolepilnih blazinic je, da zaradi lepljenja na kožo NISO PRIMERNE ZA VEČ LJUDI oziroma za vso družino. Koža tudi ni vedno popolnoma čista na njej so maščobe in sledovi znoja.

Bakrene zaper sonde (ročke)

3 šibkosti bakrenih zaper sond, ki jih med terapijo držimo v rokah:
1. šibka točka bakra je oksidacija. Zelo hitro oksidira in potemni (prevleče se s patino), zaradi česar se zmanjša njegova prevodnost in zvodeni protiparazitni učinek. Zato potrebujejo redno vzdrževanje, ki zahteva odstranjevanje oksidirane plasti. To je zahteven postopek, ki ni primeren za uporabnika.
2. šibka točka bakra je hladnost. Baker je mrzel, ker je kovina. Tudi sredi poletja je hladnejši od naših rok, vedno jih ohladi in oslabi njihovo prekrvavitev, kar je na daljši rok zelo škodljivo. V zimskem času in mrzlih dneh je baker še posebno zelo mrzel na otip. V 7 minutah terapije zelo ohladi roke in jim odvzame cirkulacijo. Na dan zaper terapije se ponovi trikrat po 7 minut terapije z dvema 20 minutnima pavzama. Tako so roke celo uro ohlajene in se ta dan več ne ogrejejo na normalno telesno temperaturo. Ohladitev rok in zastoj cirkulacije je zelo neprijetna in škodljiva pri revmi, artritisu, bolečinah v vratu, ramenih, komolcih ali zapestjih. Mrzel baker pa je nezaželen tudi za otroke in starostnike.
3. šibka točka bakra je labilna pritrjenost na kabel. Na kabel pritrjen samo s ščipalko (‘krokodilčkom’), ki se zlahka sname. Tako lahko zaper terapijo v miru delamo samo sede pri mizi. Če smo bolni in ležimo v postelji, moramo biti pri miru in zelo paziti, da se kabel s ščipalno ne sname iz bakra. 7 minut v času terapije to še gre, v 20 minutni pavzi pa je zelo neprijetno, če ne moremo sproščeno počivati in se udobno nameščati. Če se premikamo, se lahko baker odklopi iz kabla in ko preidemo na drugih 7 minut, ga moramo iskati po postelji in ponovno pritrditi s ščipalko.

Karbonske zaper sonde (ročke)

3 prednosti KARBONSKIH zaper sond, ki jih imamo v rokah med zaper terapijo:
1. PREDNOST je, da so higienične in prijazne za uporabo in ne potrebujejo vzdrževanja in čiščenja. So iz karbonskega materiala, ki nikoli ne oksidira. Nikoli se ne prevleče s plastjo, ki bi zmanjševala prevodnost in bi jo bilo potrebno odstranjevati.
2. PREDNOST je, da so tople, rok ne ohladijo. Med zaper terapijo ohranijo dobro prekrvavitev rok poleti in pozimi. Tudi pri otrocih, starostnikih in težavah z revmo in artritisom so blagodejne in uporabniku prijazne, tople in prijetne.
3. PREDNOST je, da so lahke in original čvrsto pritrjene na kabel, to pomeni, da lahko delamo zaper terapijo tudi na kavču in postelji in se karbonski zapper sondi ne bosta sneli iz kabla. V dvajset minutni pavzi lahko sproščeno počivamo in se udobno nameščamo, nato pa zopet oprimemo karbonski sondi brez strahu, da se bi sneli in bi ju morali iskati po postelji in ju ponovno nameščati.

Zaper deluje na baterijo

ENKRAT LETNO zamenjamo pravokotno 9V baterijo pri redni uporabi zaperja s KARBONSKIMI bioresonančnimi sondami za vso družino. Nestrokovno skonstruirani zaperji potrebujejo novo baterijo skoraj vsak mesec.

Nikoli ne vzemimo v roke zaperja z direktnim priključkom na električno omrežje. Marsikaj lahko gre narobe, pri možni okvari transformatorčka pa lahko pride v primeru direktne priključitve preko kabla v omrežno napetost v vtičnico tudi do življenjske ogroženosti.

Rokovanje z zaperjem

Zaper hranimo na suhem mestu in na policah ali mizah, ki niso izpostavljene direktnemu soncu. Kadar ga dlje časa ne uporabljamo, odstranimo baterijo iz ležišča, tako da pri dolgo časa neaktivni bateriji ne pride do njenega izlitja v zaper ohišju, kar bi lahko poškodovalo kontakte in onemogočilo njegovo delovanje.

Pred zaper terapijo si z milom umijemo roke in jih rahlo obrišemo. Roke so lahko nekoliko vlažne, ko primemo zaper sonde. Važno je samo, da niso prav mokre. Nikoli e potrebujemo vlažnih robčkov za oprijem KARBONSKIH zaper sond. Oprimemo jih samo z golimi in čistimi rokami. Naj ne bodo sveže namazane s kremo, potne ali prašne, zato jih pred zaper terapijo umijemo z milom.

Ugodnosti Zaper Zaperino

Zaperino je slovenski izdelek, izdelan z upoštevanjem vseh konstrukcijskih pogojev izumiteljice dr. Hulda Clark.

• Deluje samo na ‘pozitivno naravnanih’ zaper impulzih.
• Oddaja original 30kHz zapper frekvenco in geo 8Hz.
• Trajnost baterije je eno leto pri uporabi za vso družino.
KARBONSKE zaper sonde so čvrsto pritrjene na kabel.
• Zaper terapijo lahko delamo v postelji brez strahu, da bi se sondi sneli.
• Izdelek je trajen in se ne kvari, izdelan je tako, da vzdrži na življenjski rok.
• Servis je v Sloveniji in je tudi izven garancijske dobe zelo hiter in ugoden.
• Ni ga potrebno pošiljati v tujino v primeru napake in pri tem plačati skoraj toliko kot je vreden.
• Brezplačno svetovanje trajno na voljo in on-line podpora.
• Vključite se lahko na predavanja in srečanja za nadgradnjo znanja in terapije.

Dobrodošli na redna spomladanska in jesenska srečanja Vibracijsko samozdravljenje.

Zaper Zaperino v medicinski trgovini

Zaperino lahko kupite v Medika Maribor medicinski trgovini. Vsak prvi ponedeljek v mesecu je v Medika Maribor na voljo brezplačna Zaperino terapija in individualno svetovanje za okrevanje. V istem času izvajajo meritve krvnega sladkorja, holesterola in trigliceridov ter merijo krvni tlak.

Zaper Zaperino je na voljo s spletnim nakupom ali po telefonu 041 789 319 >>

Zaper Zaperino…

• Zaperino ORIGINAL je zaper za vso družino, polepša življenje in prinese zdravje in veselje.
• Je prijatelj v hiši, podpora v težkih trenutkih in vedno z vami, tudi na potovanjih in dopustu.
• Enostavna uporaba in mogočni v učinki za zdravje, vitalnost in obnovo organizma.
• Unikatna protiparazitna zaščita organizma tudi pri virozah, kandidi in večceličnih parazitih.
• Zaperino terapija traja samo 7 minut in je preprosta za uporabo, delamo jo lahko v postelji.
• Idealna je za vso družino, od najmlajših do najstarejših, vsem ohrani zdravo toploto in prekrvavitev rok.
• Odlika sta dve kvalitetni KARBONSKI sondi, ki ne ohladita rok in trajno ohranita svojo bioenergijsko funkcijo.
• Zaperino je naravna terapija in pot k vitalnosti in zdravemu počutju, ki nam vse leto pomaga v izzivih.
• Je neinvazivna, neboleča, enostavna in hitra, ne potrebuje posebnih priprav, je trajna za vse življenje.
• Na dosegu roke je vedno ko jo potrebujemo, v akutnih in kroničnih primerih, za kurativo in preventivo.
• Tudi za otroke je blagodejna, zmanjša izostanke v šoli, skrajša in olajša okrevanje pri vseh vrstah težav.
• Zeliščar na Pohorju g. Božidar Žerjav pripravlja kvalitetne in ugodne tinkture črni oreh in pelin k Zaperino terapiji.

Zaper Zaperino je učinkovit…

 • Zaper je po vsem svetu široko uporabljan in zgodovinsko preizkušen izum dr. Hulda Clark za odpravljanje mikrobov v organizmu, ki temelji na predhodnih odkritjih dveh velikih izumiteljev človeške zgodovine kot sta dr. ROYAL Rife in Nikola Tesla.
 • Zaper je pripomoček za osebno bioresonanco za domačo uporabo, ki deluje na klasični zaper frekvenci 30 kHz.
 • Po dolgoletnih znanstvenih in medicinskih raziskavah vključno z opazovanji pod mikroskopom je Dr. Hulda Clark odkrila, ta je frekvenca 30 kHz najučinkovitejša za uničevanje parazitov.
 • Ovojnica parazitov poči in odmrejo. Celice organizma se pri tem vitalizirajo in obnovljajo. Zaperino energija jim prija, ker jih sprošča in poživlja.
 • Z oprijemom dveh bioresonančnih sond pa telo dobesedno polni akumulatorje življenjske energije.
 • V prejšnjem stoletju so uporabljali bakrene bioresonančne sonde, ki pa so hladne za uporabo in potrebno jih je čistiti, ker sčasoma oksidirajo in oslabijo v svoji funkciji.
 • Sodobni zaper pripomočki imajo KARBONSKE bioresonančne sonde, ki so lahke in tople za uporabo.
 • KARBONSKE zaper sonde nikoli ne oksidirajo in ne potrebujejo nobenega vzdrževanja (kot bakrene, ki jih je potrebno čistiti, da se odstrani oksidirana plast patine, s katero se prevlečejo in ki bakru zmanjšuje prevodnost)
 • Zaperino terapija s KARBONSKIMI zaper sondami je uporabniku prijazna, roke ostanejo tople in prekrvavljene, kar je še posebej pomembno pri otrocih, starejših in bolnih ljudeh, pa tudi v primeru revme ali artritisa.

Zaperino terapija ima 2 frekvenci

• OSEMHERČNA geo nastavitev na frekvenco Schumannove resonance 8Hz se uporablja za vzdrževanje in preventivo. Uničuje parazite, bakterije in druge mikrobe in vrača homeostazo, to je vsestransko uravnoteženo delovanje organizma.
• PIRAMIDNA zaper nastavitev 30kHz pa je izrazita v uničevanju parazitov in se uporablja kadar se nas kaj loteva ali pa smo bolni. Izjemno učinkovita je v odpravljanju parazitov, obnovi vitalnosti in krepitvi imunskega sistema.

Zaperino piramidna in geo frekvenca

V današnjem času so odkrili zaper frekvenco 30 kHz tudi v piramidah.

 • Očitno so bili tudi zaradi prisotnosti 30 kHz zaper frekvence v piramidah procesi organskega razkroja zaustavljeni. Žita še po 5000 letih niso splesnila in tudi molji se niso razvili, kot se v naših shrambah že po nekaj mesecih. Pač pa so ta žita ohranila vitalnost in še po več tisočletjih plodno vzklila in obrodila. Tako imamo danes starodavno egipčansko žito kamut in še nekatera druga.
 • V piramidah pa so odkrili še prisotnost osemherčne Schumannove energije 8Hz, ki še dodatno stabilizira celične življenjske procese. Frekvenca 8Hz je radijski val brezžičnega celičnega sporazumevanja in usklajevanja med organi in tkivi, tako da eni organi ne pregorijo, medtem ko drugi slabijo. Obenem je osnovna frekvenca stabilizacije vseh življenjskih procesov, vodenih iz možganov. Schumannova frekvenca 8Hz je edinstvena, ker se na njeni valovni dolžini obe možganski polobli sinhronizirata v frekvenci in fazi za maksimalno usklajeno koordiniranje celotnega organizma. Sistem živčevje, hormoni in zavest igra kot dobro uglašena ekipa. Takšno urejeno in optimalno delovanje vseh organov in tkiv se imenuje homeostaza in pomeni popoln energijski izkoristek brez adrenalinskega razispanja energije v stresu. Organizem ima boljšo moč samoobnove tudi kasneje, ko se morda znajde v bolj turbulentnem okolju in lažje prebrodi krizo in se hitreje in lažje povrne zopet v usklajeno stanje homeostaze.

Schumannova geo frekvenca

Geo frekvenca 8Hz je velika prednost Zaper Zaperino terapije, ker pri občasni uporabi vrača organizmu izgubljeno fiziološko ravnovesje. Nekateri organi pregorevajo in drugi slabijo, Schumannova geo frekvenca Zaper Zaperino terapije pa jih optimira v ubran orkester, da se uskladijo v sinhrono delovanje, ki ga telo nujno potrebuje za opravljanje življenjskih funkcij. Ta dodatna možnost Schumannove geo nastavitve v Zaper Zaperino terapiji varuje organe in tkiva pred pregorevanjem in slabitvijo.

Zaper Zaperino v spletni trgovini

• S kar 2 ključnima nastavitvama omogoča kar dve vrsti terapije v eni!
• Njegova klasična zaper nastavitev 30kHz je intenzivno protiparazitna.
• Schumannova geo nastavitev 8Hz vrača organizmu homestazo – ravnovesje.
• 2 vrhunski frekvenci v enem zaper pripomočku sta njegova velika dobrobit.
• Zaper Zaperino je unikaten in v delovanju prijazen za telo in uporabnika.
• Odlikujejo ga trajnost, trpežnost in vseživljenjska uporaba za vso družino.
• Ima vrhunske karbonske sonde, ki ne ohladijo rok in ne oksidirajo (kot bakrene).
• Karbonske zaper sonde so trajno funkcionalne, se ne odlepljajo (kot samolepilne).

Nabavite ga danes – pokličite 041 789 319 – ali s klikom v spletni trgovini.

Zaper Zaperino unici parazite za zdrave zile in srce