Pracelice ali PROKARIONTI

Bakterije so kot pracelice ali PROKARIONTI najmanjši živeči mikrobi na Zemlji. Z velikostjo okoli 1 mikrometra so vsaj 10-100 krat manjše od vseh drugih celic. Velike so kot mitohondrij, celični organel za dihanje v višje razvitih EUKARIONTSKIH celicah rastlin, živali in ljudi. Bakterije nimajo celičnega jedra in nobenih drugih organelov. Bakterijski KROŽNI genetski kromosom prosto plava v celični tekočini, v kateri se dogaja kompletno življenje. Bakterije so kot enosobno stanovanje, ni drugih prostorov, ni pregrad, niti organelov.

Bakterije so prokarionti, najmanjši mikrobi na Zemlji

Mrtva organska snov

Od vseh mikrobov so edino bakterije obdane z unikatno membrano iz peptidoglikanov, ki jo poškodujejo antibiotiki, zato v stiku z njimi odmrejo. Podležejo pa tudi zaper terapiji, v tem primeru brez stranskih učinkov, kar noben zaper ne posega v črevesje, zato je črevesna flora pri zaper terapiji ohranjena. Bakterije so majhne rastlinice, ki si iščejo ugodno mesto za svoje razmnoževanje. Ko ga najdejo, se lahko ugnezdijo, sicer pa odmrejo. Rade imajo mrtvo organsko snov v zakisanih tkivih, tam je njihovo gojišče.

Ovržena teorija patogenov

Ker so bakterije tako majhne, lahko živijo tudi v notranjosti drugih celic, podobno kot virusi. V zdravih tkivih se bakterije ne morejo razmnoževati, ker v njih ne najdejo dovolj hrane. Ko tkiva oslabijo in se začnejo 'kvariti', pa se takoj usidrajo. To je še pred koncem življenja ugotovil tudi mikrobiolog Louis Pasteur, oče teorije patogenov, ki je preplavila svet in je bila kasneje ovržena. Njegovo odkritje, da patogeni povzročajo bolezni, je bilo kasneje dopolnjeno, da to velja samo v primeru dovzetnih ljudi, to je za okoli 20% prebivalstva.

Skriti Rosenau poskus

Vsi ostali pa NE zbolijo ali pa imajo samo blage simptome kljub enaki izpostavljenosti patogenom. To so dokazali v eksperimentu Rosenau takoj po 1.svetovni vojni. 100 zdravim zapornikom so obljubili prostost v zameno za sodelovanje v poskusu, v katerem so jih skušali okužiti z izdihanim zrakom in sluzjo na smrt bolnih ljudi s špansko gripo. Prav nihče od stotih udeležencev se ni okužil. Poskus pa je zaradi osupljivega rezultata, ki je v nasprotju s teorijo patogenov in zaradi interesov farmacije s prodajo zdravil in cepiv, ostal skrit pred javnostjo.

Občutljivost na bolezni

Prebivalstvo je bilo v tistem času dovzetno za bolezen zaradi:

  • lakote, slabe higiene, vojnega nasilja in duševne stiske,
  • agresivnih zdravil s kloroformom (v telesu se pretvori v bojni strup fosgen),
  • strupenim formaldehidom v antiseptičnih sprejih za grlo in vdihavanje (kasneje je bil prepovedan),
  • cepiv s toksičnimi težkimi kovinami in slabo prefiltrirano sluzjo bolnikov v cepivih,
  • 24 različnih cepljenj na osebo in masovnim cepljenjem vojakov še proti tifusu,
  • množičnega postavljanja na novo odkritih radijskih oddajnikov,
  • penicilin pa je bil kot prvi antibiotik odkrit šele leta 1928.

Bakterije prevladujejo

Prav tako pa je znamenit tudi poskus profesorja na univerzi, ki je med predavanjem pred poslušalci spil kar cel kozarec mikrobov KOLERE, pa prav tako ni zbolel. Bakterije so vse okrog nas, v 1 gramu plodne zemlje jih je 10 milijard, v morju pa bakterije prevladujejo z 90% skupne teže vseh morskih organizmov. Okoli 3.000 znanih vrst bakterij je komaj 1% vseh obstoječih vrst v naravi, se pravi da jih je več kot 300.000. Glede biomase in števila vrst so bakterije prevladujoča oblika življenja na Zemlji.

Vseprisotne in neizogibne

V človeškem telesu je 3-4 kg težka črevesna flora, ki vsebuje več mikrobov kot je vseh celic telesa, ker so bakterije 10-100 krat manjše in lažje od telesnih celic. Bakterije so neizogibni sestavni del našega življenja. Veter raznaša njihove spore, stalno jih vdihujemo in s tem prekužimo svoj imunski sistem, da ima na voljo dovolj protiteles in T-limfocitov. Znano je, da so prezgodaj rojeni novorojenčki čim pridejo iz sterilnega inkubatorja, zelo podvrženi boleznim.

Poskus v inkubatorju

Zato jim je modri profesor medicine v inkubator poskusno dal plišaste igrače, na katerih je vedno polno običajnih mikrobov, da trenirajo njihov imunski sistem in ga prekužijo. Ti novorojenčki niso bili več občutljivi za bolezni, ko so prišli iz inkubatorja v normalno okolje. Stik z mikrobi torej potrebujemo za normalno življenje in vzdrževanje imunskega sistema. V težkih okoliščinah, ko smo bolj dovzetni za bolezni zaradi zunanjih in notranjih pritiskov pa nam pomaga zaper terapija za uničevanje vseh vrst mikrobov in parazitov.

Zaper impulzi dr. Clark

Zaper terapijo delamo redno enkrat do dvakrat tedensko, ker nikoli ne vemo, kdaj utrpimo psihofizično obremenitev, ki lahko poruši telesno ravnovesje in imunski sistem. Zaper terapija dr. Clark je odlična kurativa in preventiva, tudi na počitnicah in potovanjih v dežele tretjega sveta. Ljudje, ki imajo s seboj zaper, so manj izpostavljeni raznim motnjam v stiku z bakterijami in paraziti, ki jih telo ni vajeno in za njih še nima izdelane imunske obrambe s protitelesi in T-limfociti.

Eksotoksini in endotoksini

Patogene bakterije so nevarne telesu zaradi izločanja EKSOTOKSINOV, s katerimi 'predelajo' organsko snov v svoji okolici v manjše gradnike, da jo lažje použijejo. Še posebej kadar se patogene ali bolezenske bakterije namnožijo, lahko po inkubacijski dobi njihovi EKSOTOKSINI povzročijo bolezni. Zato je Zaper Zaperino izredno dragocena podpora in dober pomočnik za vzdrževanje forme in tudi v težkih trenutkih izzivov.

Neškodljive bakterije ubijejo

Miši pa so v poskusu umrle tudi od povsem neškodljivih bakterij, ki so v oslabelem telesu postale patogen. Miši so podvrgli težkim stresnim dejavnikom slabe hrane ter manjka toplote, kisika, miru in spanja, ki so popolnoma oslabili njihova tkiva. Nato so jim povečali stik s preprostimi in sicer neškodljivimi bakterijami iz vsakodnevnega okolja. Vse miši so razvile razne težke bolezni in večina jih je umrla. Poskus dokazuje, da tudi običajne bakterije lahko postanejo nevarne, kadar se v oslabelih tkivih preveč namnožijo.

Herxheimerjeva zdravilna kriza

Ko bakterije odmrejo, jih telo razgradi, jetra in ledvice pa izločijo. Pijemo več vode in C-vitamina ter jemljemo tinkture črni oreh, pelin in bio klinčke. EKSOTOKSINI so strupeni bakterijski izločki, ENDOTOKSINI pa se sproščajo iz nekaterih bakterij potem ko odmrejo in telo razgrajuje njihove ostanke. Takšen primer so spiralne bakterije ali spirohete, kot je primer Borelia burgdofei pri boreolizi in povzročitelj sifilisa bakterija Treponema pallidum. Pri razkroju spirohet prihaja do izrazite zdravilne krize ali Herxheimerjeve reakcije, ki je včasih bolj nevarna kot bolezen sama.

EKSOTOKSINOV je več vrst:

NEVROTOKSINI zavirajo prenos živčnih dražljajev po živčevju, na primer BOTULIN, ki ga izloča bakterija Clostridium botulinum, je eden najmočnejših bioloških strupov in je že v malih količinah življenjsko nevaren. Zaradi zaviranja živčnih celic odpoveduje premikanje telesa vključno z dihanjem.

ENTEROTOKSINI škodujejo prebavilom in črevesju. Patogeni sev enterotoksične Esterichia colli ali EHEC izloča VEROTOKSIN, ki povzroča odpoved ledvic zaradi neposredne poškodbe ledvičnih celic. Enteropatogeni sev esterichia colli ali EPEC pa se pritrdi na črevesni epitelij, ga poškoduje in povzroča krvave driske.

LEVKOCIDINI poškodujejo bele krvne celice. Levkocidin PANTON-VALENTINE izloča bakterija Staphilococcus aureus, znana po bolnišničnih okužbah ali MRSA. Povzroča tudi otroški osteomielitis, življenjsko nevarno in bolečo gnojno okužbo sklepa z visoko vročino, ki se pojavi hitro, brez predhodnih znakov, z oteklino in negibljivostjo sklepa.

HEMOLIZINI razkrajajo rdeče krvničke, s katerimi telo sprejema kisik preko krvnega hemoglobina. Streptococcus pyogenes je beta-hemolitična bakterija skupine A, ki s svojimi hemolizini popolnoma razkroji rdeče krvničke. Povzroča angino in škrlatinko z rdečim osipom na koži, sledi lahko vnetje sklepov, ledvic in srca.

AGRESINI so bakterijski eksotoksini, ki na različne načine poškodujejo tkiva, da bakterije lažje vdirajo v globino telesa in si z njimi utirajo pot. Z agresini poškodovana tkiva pa se razgradijo v manjše in bolj enostavne molekule, s katerimi se bakterije hranijo in jih lahko použijejo, ker pridejo skozi njihovo membrano.

Učbenik za javno zdravje

Po medicinskem učbeniku za javno zdravje je dovzetnost za okužbe in bolezni osebna lastnost vsakega posameznika. To pomeni, da dovzetnost ali občutljivost ustvarjamo sami.  V glavnem nezavedno zaradi:

  • zavrtih čustev jeze, zamer, žalosti, sovraštva,
  • zaradi napak iz neznanja ali pa
  • zaradi lenosti.

Če mi sami NE izzovemo občutljivosti na patogene v svojem telesu s tem kar smo v mislih, čustvih in dejanjih, se patogeni NE morejo množiti in povzročati težav.

Zdrave vibracije varujejo

Bakterije najdejo bolno tkivo in se v njem naselijo. Videti je, da so bakterije vzrok bolezni, v resnici pa so one tam zato, ker se v oslabelem tkivu lahko množijo. Prisotnost patogenov torej samo po sebi NE izziva bolezni, temveč samo pri ljudeh, ki so na njih občutljivi. Zdravemu tkivu, kjer se patogeni NE morejo naseliti in množiti, patogeni NE povzročajo škode. Zdrav pretok energije in čustev v telesu odganja patogene in bolezni.

Bakterije prežene LAKITES večvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem za vibracijsko samozdravljenje Tesla Zaper Geo

Surovi encimi in antioksidanti

Včasih jemo, kar ni treba, tega kar je treba, pa ne. Sladkor, droge, alkohol, preveč zdravil, kemija v hrani in pijači, ostanki škropiv ubijajo črevesno floro, večina cepljenja in duševni faktor, vse to lahko izzove obolenja z oslabitvijo ali zakisanjem tkiv. Karkoli od tega je lahko 'patogen' oziroma tisti vzrok, zaradi katerega se bakterije lahko naselijo in množijo v telesu. Če le NE jemo preveč, ob tem pa dovolj antioksidantov v encimsko bogati surovi zelenjavi (nima sladkorja), lahko brez škode in bolj sproščeno pojemo tudi karkoli drugega.

16 ur abstinence od hrane

Preveč hrane obremenjuje telo s presnovnimi ostanki odpadnih kislin in njihovim odlaganjem v tkiva zaradi nepopolne prebave, v kateri sodelujejo škodljive patogene bakterije v črevesju. Prebava potrebuje veliko energije in če pojemo preveč, se hrana NE prebavi kvalitetno. Zakisani presnovki še nadalje privabljajo bakterije, ker so gojišče za njihovo množenje. Zelo zdravo je s prekinitvenim postom ali AVTOFAGIJO 16 ur zapored ABSTINIRATI od hrane.

Samozdravilni alfa valovi

Telo v tem času počisti vse ostanke iz telesa, se razstruplja in razkisa. Pomagamo mu z vibracijsko terapijo Lakites, ki celicam vrača izgubljeno moč na njihovih lastnih nihajnih frekvencah. Schumannovi geo impulzi 8Hz  uskladijo obe možganski polovici za več samozdravilnih alfa valov. Bionis in Bionizator sta oddajnika Schumannovih 8Hz geo impulzov, ki delujeta trajno noč in dan in to brez neželenih blutoth povezav.

Bakterije odžene vitalna sila geo impulzov Schumannove resonance Bionis in Bionizator Alkivita Tesla-Zaper-Geo

Zaper terapija dr. Clark

Redna zaper terapija je tedenska zaščita pred neželenimi bakterijami in drugimi paraziti, ki prežijo na naša tkiva v trenutkih šibkosti. Zato je vzdrževanje in vzpostavljanje forme z zaper terapijo zelo pomembno za energijsko podporo telesu in počutju. Zaper Zaperino ima original zaper frekvenco 30kHz po dr. Clark in 8Hz Scxhumannovo zaper frekvenco. Obe uničujeta vse vrste bakterij in parazitov.

Bakterije uničijo zaper frekvence dr. Clark ALKIVITA Tesla Zaper Geo

Raznolikost bakterij

Bakterije se delijo po obliki na paličaste, okrogle, spiralne in v sporogene in nesporogene. Po zgradbi celične membrane pa na gram pozitivne in gram negativne. Lahko izločajo toksine ali koristne snovi, lahko so znotrajcelične ali pa živijo v tkivih v medcelični tekočini. Prav vse imajo preprosto pra-zgradbo ali PROKARIONT. https://www.zaper-zaperino.si/

Genetska posebnost arhej

Bakterije se ločijo v deblo pravih bakterij in arheotipnih bakterij ali arhej. ARHEJE s 15% svojih edinstvenih genov ustvarjajo unikatne beljakovine, ki jih nima nobeno drugo živo bitje na Zemlji. Zato nekatere ARHEJE preživijo tudi skrajno visoke temperature v gejzirih, so pa povsod v zemlji, zraku in vodi, nekatere pa tudi v telesu. Morda prihajajo tudi z drobci iz vesolja ali pa z asteroidi in kometi.

Bakterijska presnova

Znane so tudi metanogene bakterije, ki v naravi presnavljajo metan ali zemeljski plin, nahajajo pa se v črevesju prežvekovalcev za prebavo trave in sena na primer pri govedu. Druge presnavljajo žveplov disulfid, ki nastaja pri organskem razkroju žveplovih spojin in ga spravljajo v obliko, ki jo lahko spet uporabijo druga živa bitja. Brez bakterij ni življenja na Zemlji.

Alkalizirajmo črevesje

Pazimo, da se po nepotrebnem ne zaredijo v telesu patogene bakterije. Vse se začne s prebavo in črevesjem. Določena hrana podpira zdrave mlečnokislinske bakterije. Določena pa anaerobne bakterije, ki živijo brez kisika in čisto drugače prebavijo hrano, kar se konča z zakisanimi presnovki. Zato vsak teden uživamo kuhano PROSO, ki je edino žito, ki alkalizira črevesje, kar je ključ zdravja in dobrega počutja.

Blato v ciklusu 24 ur

Skrbimo, da vsak dan redno odvajamo blato. Včasih se naredi zasušen čep na koncu danke, ki pri izločanju poškoduje tkivo, ustvarja boleče bulice in otežuje iztrebljanje. Da to tega ne pride, občasno namažemo centimeter dva v notranjost danke in vse njene gube z olivnim, ali pa s kvalitetnim NE-hidrogeniranim sončničnim oljem. Tkivo danke se lažje pozdravi in zaceli, bulice izginejo, izločanje pa je lažje in brez napora.

Temeljito prezračena pljuča

Telo potrebuje za zdravo izgorevanje hranil v energijo dovolj kisika in antioksidantov. Večkrat na dan naredimo po 3 dolge vdihe in izdihe. Pljuča počasi napolnimo vse do zadnjega kotička kot bi hoteli pokazati čim večjo pljučno kapaciteto. Surova zelenjava je vir unikatnih encimov in antioksidantov, vitaminov in mineralov, predvsem surova rdeča pesa daje kisik in antioksidante. Enako sadje in vsa surova hrana kot so oreški in semena.

Vnetja pod kontrolo

Če se le da, proč od tablet in zdravil. Tiha vnetna žarišča v sklepih, žilah in organih lokalno in sistemsko nevtraliziramo z uživanjem manj omega 6 arahidonske maščobne kisline, ki se nahaja v belih rastlinskih oljih. V drugem koraku pa še z dodatnim mešanice ingver-kurkuma-čili, ki dokazano zavira vnetni COX encim, ki iz arahidonske maščobne omega 6 kisline ustvarja mediatorje vnetja.

Več koristnih dejanj 

Bakterije ne naseljujejo tkiv, ki NISO vneta, poškodovana in imunsko neuravnotežena. Vnetje vedno izzove imunski sistem in kadar je kronično, ga lahko vrže iz tira, kar bakterije s pridom izkoristijo. Vse nastale imunske celice enkrat odmrejo in so hrana za bakterije. Zato imunskega sistema ne izzivamo po nepotrebnem z nezdravimi razvadami oziroma jih sproti uravnotežimo s koristnimi dejanji.

Teslov generator

Teslovi skalarni valovi vračajo prvobitno ravnovesje ajurvedskih elementov in energijsko-informacijski sistem telesa. Obnavljajo naravno inteligenco življenjskih funkcij, ki usmerja v odprt tok energije in zavesti. Pomagajo pri uresničitvi želja po načelu sinhronicitete ali sočasnosti.

Bakterije podležejo z ZAPER dr. Clark - TESLOV GENERATOR za ajurvedsko ravnovesje