ZAPY-RIFE – frekvenčna vibracijska terapija proti parazitom z elektronskim krmiljenjem

041-789-319satjam@gmail.comPonedeljek - Petek: 08:00 - 18.00
Zapy Rife frekvenčni generator dr Clark uničuje parazite

ZAPY-RIFE – frekvenčna vibracijska terapija proti parazitom z elektronskim krmiljenjem

406.00 

Availability: In stock
Zapy Rife uničuje parazite po dr. Clark
Zapy – Rife elektronsko krmiljenje

Opis

ZAPY – RIFE

ZAPY-RIFE služi za zaper terapijo za uničevanje PARAZITOV na dva načina. Prvi način je klasična funkcija z dvema nastavitvama kot ju ima Zaper Zaperino. Prva je ROČNO nastavljiva original zaper frekvenca 30kHz se uporablja v akutnih primerih bolezni in pri težkih boleznih. Druga je ROČNO nastavljiva geo frekvenca 8Hz za uničevanje PARAZITOV, obnovo fiziološkega ravnovesja (homeostaze), za vzdrževanje forme in za preventivo, da se PARAZITI ne razrastejo in s svojimi toksini izzovejo bolezni.

Zaper frekvence Zapy Rife z elektronskim vodenjem

Drugi način uporabe pa je ELEKTRONSKO KRMILJENJE posameznih frekvenc preko računalniškega programa, pri katerem ima ZAPY-RIFE možnost poljubnega izbora frekvence znotraj območja 0,1 do 20 kHz za posamezne bolezni. Izberemo lahko čas delovanja posamezne frekvence, prav tako pa tudi vrstni red izbranih frekvenc in avtomatični čas terapije za vsako frekvenco. Krmiljenje zaper terapije lahko poteka preko računalnika, tablice, pametnega telefona, mp3 ali katerekoli druge audio enote.

ZAPY – RIFE:

ZAPY-RIFE oddaja zaper impulze za uničevanje PARAZITOV in njihovih toksinov kot povzročiteljev bolezni.

Ustvarja ORIGINAL zaper impulze izključno ‘pozitivnih off-set’ vrednosti >>

ZAPY-RIFE je krmiljen preko računalnika. Omogoča poljuben izbor frekvenc in avtomatično krmiljen čas posamezne frekvence.
Uničuje PARAZITE in njihove toksine za razkisanje, razstrupljanje in revitalizacijo organizma.

ZAPY-RIFE je vrhunski zaper za uničevanje PARAZITOV z luksuznimi KARBONSKIMI bioresonančnimi sondami, ki so lahke, tople in prijetne za uporabo.
Ohranijo prekrvavitev in ne ohladijo rok (kot bakrene).

ZAPY-RIFE ima tudi dve klasični možnosti ročne nastavitve (enako kot Zaper-Zaperino >>):

PRVA je klasična zaper piramidna nastavitev 30 kHz original po svoji izumiteljici dr. Huldi Clark.
30 kHz izrazito uničuje PARAZITE in jo standardno uporabljamo, kadar se nas kaj loteva ali pa smo bolni.

DRUGA pa je Schumannova geo nastavitev 8 Hz za uničevanje PARAZITOV, za revitalizacijo v bolezni, za otroke, starejše in preventivo.
Prednost geo nastavitve je, da poleg uničevanja PARAZITOV vrača homeostazo, to je ravnovesno stanje organizma z optimalnim delovanjem vseh telesnih in duševnih sistemov.

Zaper terapija najbolj učinkovito uničuje PARAZITE z oprijemom v rokah.
V dlaneh so zgoščene bolj prevodne akupresurne točke za sprejemanje zaper impulzov.
Izumiteljica in zdravnica dr. Clark je delala zaper terapijo samo v dlaneh.

Več o ZAPY – RIFE v spletni trgovini >>

TOP KVALITETA
VAREN NAKUP
IZDELANO V SLOVENIJI
DOSTAVA V 3 DNEH
TRAJNI IZDELKI
GARANCIJA 1 LETO
SERVIS V SLOVENIJI
BREZPLAČNA SVETOVANJA
KARBONSKE ZAPER SONDE
‘POZITIVNI OFF-SET’
ORIGINAL KONSTRUKCIJA

KARBONSKE ZAPER sonde: Med zaper terapijo ostanejo roke tople in prekrvavljene, kar je zelo pomembno še posebej v hladnejših dneh in pri bolnih ljudeh. Karbonske zaper sonde ne ohladijo rok (kot bakrene). So lahke, tople in prijetne na otip. Karbonske zaper sonde so zdrave za uporabo in primerne tudi za otroke in starejše. So trajne in ne potrebujejo čiščenja in vzdrževanja. Nikoli ne oksidirajo in potemnijo (kot bakrene).

ZAPER terapija v rokah: Izumiteljica in zdravnica dr. Clark je uničevala PARAZITE izključno samo z zaper terapijo z oprijemom v rokah. V dlaneh so zgoščene bolj prevodne akupresurne točke, ki pospešeno vpijajo zaper vibracije in jih razporejajo po vsem telesu za najbolj učinkovito uničevanje PARAZITOV. Zaper terapija ima v dlaneh veliko močnejši protiparazitni učinek kot na drugih delih kože.

Dnevna ZAPER terapija: Enaka je ne glede na to, kateri zaper pripomoček uporabljamo. Ena terapija traja okoli 7 minut. Z rokami tesno oprimemo karbonski zaper sondi vsako v svojo dlan in vključimo delovanje. Po okoli 7 minutah izklopimo in imamo okoli 20 minut pavze, v kateri lahko opravljamo nezahtevna opravila ali počivamo. Nato na isti način še drugič ponovimo 7 minutno terapijo skupaj z 20 mintno pavzo. V pavzi se iz večjih odmrlih PARAZITOV sprostijo v njih gostujoči manjši, zato 7 minutno terapijo ponovimo še tretjič. Z dvema 20 minutnima pavzami vred traja dnevna zaper terapija okoli 1 uro.

Ciklus ZAPER terapij: Po nakupu zaper pripomočka delamo terapijo vsak dan 1-4 tedne, odvisno od naše želje in počutja. Nato nadaljujemo s terapijo enkrat do dvakrat tedensko, na primer vsako soboto. Na ta dan naredimo dnevno zaper terapijo kot opisano zgoraj.

Zeliščna podpora TINKTURI: Na dan zaper terapije obvezno vzamemo tudi zeliščno podporo 30 kapljic tinkture črnega oreha, 15 kapljic pelinove tinkture in 1 bio klinček.
Več nabavi in uporabi tinktur >>

Zdravilna kriza ali Herxheimerjeva reakcija: Z zaper terapijo je podobno kot pri antibiotikih, v kratkem času lahko odmre več PARAZITOV kot jih telo zmore počistiti. V takšnem primeru potrebuje telo zdravilni počitek za obnovo, ker se lahko počutimo kot da nekaj prebolevamo. Če smo utrujeni, počivamo da se obnovimo, več pijemo in jemljemo C-vitamin, ki pospešeno pomaga imunskemu sistemu počistiti odmrle PARAZITE. Morda za kakšen dan izpustimo zaper terapijo, potem pa z njo normalno nadaljujemo, da se telo do kraja izčisti odvečnih PARAZITOV in njihovih toksinov.

Učinki ZAPER terapije: Uničuje PARAZITE in daje energijo. Skozi dve karbonski bioresonančni zaper sondi v dlaneh polni akumulatorje življenjske energije. Pomlaja, revitalizira, krepi in obnavlja celotno telo in ga osvobaja vseh vrst PARAZITOV: bakterij, virusov, plesni, gliv, protozoe, nematodov in helmintov (metljaji) in njihovih toksinov. Zaper je terapija za vse bolezni, kot je v svojih številnih knjigah zapisala izumiteljica dr. Hulda Clark. Zaper terapija je razširjena po vsem svetu, je enostavna, varna in brez stranskih učinkov. Milijone ljudi jo dnevno uporablja za izboljšanje in vzdrževanje svojega zdravja in počutja. Obvezno tudi potovanjih v dežele tretjega sveta, kjer naletimo na PARAZITE, ki jih naše telo ni vajeno in še nima izoblikovanega obrambnega sistema.