ZAPPER – ZAPPER – frekvenčna vibracijska terapija proti parazitom 30kHz dr. Clark

041-789-319satjam@gmail.comPonedeljek - Petek: 08:00 - 18.00
Zapper Zapper uničuje parazite 30 khz

ZAPPER – ZAPPER – frekvenčna vibracijska terapija proti parazitom 30kHz dr. Clark

131.00 

Availability: In stock
Zapper Zapper za uničevanje parazitov 30 kHz
Zapper Zapper 30kHz dr. Clark

Opis

ZAPPER – ZAPPER

ZAPPER – ZAPPER uničuje PARAZITE na originalni klasični 30 kHz protimikrobni zaper frekvenci po izumiteljici in zdravnici dr. Hulda Clark. Deluje na piramidnih zaper impulzih, ki so izrazito protiparazitni. Uničuje PARAZITE vse vrst: bakterije, glive, plesni, viruse, protozoe in nematode. Z uničenjem PARAZITOV zmanjša tudi njihove toksine in tako varuje pred vnetji in okužbami. Je odličen na potovanjih, ker preprečuje infekcije in razvoj bolezni, ko se nas kaj loteva. Ima vrhunske KARBONSKE zaper sonde, ki so prijetne, lahke in tople. Med zaper terapijo ne ohladijo rok, kar je odlično pri artritisu, revmi in za bolnike. Odlične so tudi za otroke in starejše ljudi.

Zapper Zapper po dr Clark je zaper original za uničevanje parazitov

ZAPPER – ZAPPER je unikaten bioenergijski pripomoček, ki pomaga telesu pri vseh boleznih premostiti krizne trenutke, olajšati simptome in bistveno skrajšati čas okrevanja. Je nepogrešljiv v vsakem domu, preprost za uporabo in zelo učinkovit pri slabem počutju in težavah vseh vrst. V vsako dlan tesno oprimemo po eno karbonsko zaper sondo. Zaper terapija najbolj učinkovito uničuje PARAZITE z oprijemom v rokah, ker so dlaneh zgoščene bolj prevodne akupresurne točke. Skozi njih zaper vibracije pospešeno vstopajo v telo in se za maksimalno uničevanje PARAZITOV najboljše razporedijo po vsem telesu.ZAPPER – ZAPPER je klasični zaper za uničevanje PARAZITOV z vrhunskimi KARBONSKIMI bioresonančnimi sondami, ki so lahke, tople in prijetne za uporabo. Ohranijo prekrvavitev in ne ohladijo rok (kot bakrene).

ZAPPER – ZAPPER:

Deluje na klasični piramidni zapper frekvenci 30 kHz original po svoji izumiteljici dr. Huldi Clark.
Oddaja ORIGINAL zaper impulze izključno ‘pozitivnih off-set’ vrednosti >>

Zaper terapija najbolj učinkovito uničuje PARAZITE z oprijemom v rokah.
V dlaneh so zgoščene bolj prevodne akupresurne točke za sprejemanje zaper impulzov.
Izumiteljica in zdravnica dr. Clark je delala zaper terapijo samo v dlaneh.

Več o ZAPPER – ZAPPER v spletni trgovini >>

TOP KVALITETA
VAREN NAKUP
IZDELANO V SLOVENIJI
DOSTAVA V 3 DNEH
TRAJNI IZDELKI
GARANCIJA 1 LETO
SERVIS V SLOVENIJI
BREZPLAČNA SVETOVANJA
KARBONSKE ZAPER SONDE
‘POZITIVNI OFF-SET’
ORIGINAL KONSTRUKCIJA

KARBONSKE ZAPER sonde: Med zaper terapijo ostanejo roke tople in prekrvavljene, kar je zelo pomembno še posebej v hladnejših dneh in pri bolnih ljudeh. Karbonske zaper sonde ne ohladijo rok (kot bakrene). So lahke, tople in prijetne na otip. Karbonske zaper sonde so zdrave za uporabo in primerne tudi za otroke in starejše. So trajne in ne potrebujejo čiščenja in vzdrževanja. Nikoli ne oksidirajo in potemnijo (kot bakrene).

ZAPER terapija v rokah: Izumiteljica in zdravnica dr. Clark je uničevala PARAZITE izključno samo z zaper terapijo z oprijemom v rokah. V dlaneh so zgoščene bolj prevodne akupresurne točke, ki pospešeno vpijajo zaper vibracije in jih razporejajo po vsem telesu za najbolj učinkovito uničevanje PARAZITOV. Zaper terapija ima v dlaneh veliko močnejši protiparazitni učinek kot na drugih delih kože.

Dnevna ZAPER terapija: Enaka je ne glede na to, kateri zaper pripomoček uporabljamo. Ena terapija traja okoli 7 minut. Z rokami tesno oprimemo karbonski zaper sondi vsako v svojo dlan in vključimo delovanje. Po okoli 7 minutah izklopimo in imamo okoli 20 minut pavze, v kateri lahko opravljamo nezahtevna opravila ali počivamo. Nato na isti način še drugič ponovimo 7 minutno terapijo skupaj z 20 mintno pavzo. V pavzi se iz večjih odmrlih mikrobov sprostijo v njih gostujoči manjši, zato 7 minutno terapijo ponovimo še tretjič. Z dvema 20 minutnima pavzami vred traja dnevna zaper terapija okoli 1 uro.

Ciklus ZAPER terapij: Po nakupu zaper pripomočka delamo terapijo vsak dan 1-4 tedne, odvisno od naše želje in počutja. Nato nadaljujemo s terapijo enkrat do dvakrat tedensko, na primer vsako soboto. Na ta dan naredimo dnevno zaper terapijo kot opisano zgoraj.

Zeliščna podpora TINKTURI: Na dan zaper terapije obvezno vzamemo tudi zeliščno podporo 30 kapljic tinkture črnega oreha, 15 kapljic pelinove tinkture in 1 bio klinček.
Več nabavi in uporabi tinktur >>

Zdravilna kriza ali Herxheimerjeva reakcija: Z zaper terapijo je podobno kot pri antibiotikih, v kratkem času lahko odmre več mikrobov kot jih telo zmore počistiti. V takšnem primeru potrebuje telo zdravilni počitek za obnovo, ker se lahko počutimo kot da nekaj prebolevamo. Če smo utrujeni, počivamo da se obnovimo, več pijemo in jemljemo C-vitamin, ki pospešeno pomaga imunskemu sistemu počistiti odmrle mikrobe. Morda za kakšen dan izpustimo zaper terapijo, potem pa z njo normalno nadaljujemo, da se telo do kraja izčisti odvečnih mikrobov in njihovih toksinov.

Učinki ZAPER terapije: Uničuje PARAZITE in daje energijo. Skozi dve karbonski bioresonančni zaper sondi v dlaneh polni akumulatorje življenjske energije. Pomlaja, revitalizira, krepi in obnavlja celotno telo in ga osvobaja vseh vrst PARAZITOV: bakterij, virusov, plesni, gliv, protozoe, nematodov in helmintov (metljaji) in njihovih toksinov. Zaper je terapija za vse bolezni, kot je v svojih številnih knjigah zapisala izumiteljica dr. Hulda Clark. Zaper terapija je razširjena po vsem svetu, je enostavna, varna in brez stranskih učinkov. Milijone ljudi jo dnevno uporablja za izboljšanje in vzdrževanje svojega zdravja in počutja. Obvezno tudi potovanjih v dežele tretjega sveta, kjer naletimo na PARAZITE, ki jih naše telo ni vajeno in še nima izoblikovanega obrambnega sistema.