ZAPPER – GEO – frekvenčna vibracijska terapija proti parazitom 8Hz Schumann

041-789-319satjam@gmail.comPonedeljek - Petek: 08:00 - 18.00
Zapper Geo uničuje parazite Schumann frekvenca 8Hz

ZAPPER – GEO – frekvenčna vibracijska terapija proti parazitom 8Hz Schumann

131.00 

Availability: In stock
Zapper Geo za uničevanje parazitov s Schumannovo frekvenca 8Hz
Zapper Geo 8Hz Schumann

Opis

ZAPPER – GEO

ZAPPER – GEO ima vrhunske KARBONSKE bioresonančne sonde za uničevanje PARAZITOV in učinkovito protimikrobno delovanje na geo frekvenci Schumannove resonance. Daje energijo in organizmu vrača fiziološko ravnovesje ali homeostazo, to je usklajeno delovanje vseh telesnih in duševnih sistemov. Geo impulzi 8Hz uničijo PARAZITE, bakterije in viruse. Obenem pa imajo še mnogo drugih blagodejnih učinkov na organizem. Vplivajo na medsebojno koordinacijo organov in tkiv, da ne pregorijo ali oslabijo.

Zapper Geo terapije za uničevanje parazitov po dr Clark

Z medcelično komunikacijo na 8Hz se različni deli telesa lažje medsebojno uglasijo v skladno delovanje vitalnih celičnih procesov v opravljanju njihovih nalog. ZAPPER – GEO je z oddajanjem protiparazitnih zaper-geo impulzov odličen tudi za preventivno zaščito zdravja. Ugodno deluje tudi na otroke in starejše ljudi. V kriznih trenutkih čustvenih, mentalnih in telesnih preobremenitev preprečuje razvoj bolezni in varuje telo pred PARAZITI vseh vrst in njihovimi toksini.

ZAPPER – GEO:

ZAPPER – GEO oddaja zaper impulze v geo območju za uničevanje PARAZITOV in njihovih toksinov kot povzročiteljev bolezni.

ZAPPER – GEO je zaper z vrhunskimi KARBONSKIMI bioresonančnimi sondami, ki so lahke, tople in prijetne za uporabo.
Ohranijo prekrvavitev in ne ohladijo rok (kot bakrene).

Deluje na geo frekvenci 8 kHz po odkritelju dr. Winfried Otto Schumannu.
Oddaja ORIGINAL zaper impulze izključno ‘pozitivnih off-set’ vrednosti >>

ZAPPER – GEO je učinkovit za uničevanje PARAZITOV in njihovih toksinov, vključno proti kandidi. Obenem pa organizmu vrača ravnovesje, medsebojno koordinacijo organov in izboljša krmiljenje vseh življenjskih funkcij, vodenih iz možganov. Poleg klasične uporabe trikrat 7 minut zapored z dvema 20 minutnima pavzama se lahko uporablja tudi preventivno, za popoldansko obnovo in osvežitev moči. V ta namen zadostuje samo ena nekaj minutna zaper terapija dnevno, na primer med kratkim popoldanskim počitkom za obnovo moči.

Zaper terapija najbolj učinkovito uničuje PARAZITE z oprijemom v rokah.
V dlaneh so zgoščene bolj prevodne akupresurne točke za sprejemanje zaper impulzov.
Izumiteljica in zdravnica dr. Clark je delala zaper terapijo samo v dlaneh.

Več o ZAPPER – GEO v spletni trgovini >>

TOP KVALITETA
VAREN NAKUP
IZDELANO V SLOVENIJI
DOSTAVA V 3 DNEH
TRAJNI IZDELKI
GARANCIJA 1 LETO
SERVIS V SLOVENIJI
BREZPLAČNA SVETOVANJA
KARBONSKE ZAPER SONDE
‘POZITIVNI OFF-SET’
ORIGINAL KONSTRUKCIJA

KARBONSKE ZAPER sonde: Med zaper terapijo ostanejo roke tople in prekrvavljene, kar je zelo pomembno še posebej v hladnejših dneh in pri bolnih ljudeh. Karbonske zaper sonde ne ohladijo rok (kot bakrene). So lahke, tople in prijetne na otip. Karbonske zaper sonde so zdrave za uporabo in primerne tudi za otroke in starejše. So trajne in ne potrebujejo čiščenja in vzdrževanja. Nikoli ne oksidirajo in potemnijo (kot bakrene).

ZAPER terapija v rokah: Izumiteljica in zdravnica dr. Clark je uničevala PARAZITE izključno samo z zaper terapijo z oprijemom v rokah. V dlaneh so zgoščene bolj prevodne akupresurne točke, ki pospešeno vpijajo zaper vibracije in jih razporejajo po vsem telesu za najbolj učinkovito uničevanje PARAZITOV. Zaper terapija ima v dlaneh veliko močnejši protiparazitni učinek kot na drugih delih kože.

Dnevna ZAPER terapija: Enaka je ne glede na to, kateri zaper pripomoček uporabljamo. Ena terapija traja okoli 7 minut. Z rokami tesno oprimemo karbonski zaper sondi vsako v svojo dlan in vključimo delovanje. Po okoli 7 minutah izklopimo in imamo okoli 20 minut pavze, v kateri lahko opravljamo nezahtevna opravila ali počivamo. Nato na isti način še drugič ponovimo 7 minutno terapijo skupaj z 20 mintno pavzo. V pavzi se iz večjih odmrlih PARAZITOV sprostijo v njih gostujoči manjši, zato 7 minutno terapijo ponovimo še tretjič. Z dvema 20 minutnima pavzami vred traja dnevna zaper terapija okoli 1 uro.

Ciklus ZAPER terapij: Po nakupu zaper pripomočka delamo terapijo vsak dan 1-4 tedne, odvisno od naše želje in počutja. Nato nadaljujemo s terapijo enkrat do dvakrat tedensko, na primer vsako soboto. Na ta dan naredimo dnevno zaper terapijo kot opisano zgoraj.

Zeliščna podpora TINKTURI: Na dan zaper terapije obvezno vzamemo tudi zeliščno podporo 30 kapljic tinkture črnega oreha, 15 kapljic pelinove tinkture in 1 bio klinček.
Več o uporabi in nabavi tinktur >>

Zdravilna kriza ali Herxheimerjeva reakcija: Z zaper terapijo je podobno kot pri antibiotikih, v kratkem času lahko odmre več PARAZITOV kot jih telo zmore počistiti. V takšnem primeru potrebuje telo zdravilni počitek za obnovo, ker se lahko počutimo kot da nekaj prebolevamo. Če smo utrujeni, počivamo da se obnovimo, več pijemo in jemljemo C-vitamin, ki pospešeno pomaga imunskemu sistemu počistiti odmrle PARAZITE. Morda za kakšen dan izpustimo zaper terapijo, potem pa z njo normalno nadaljujemo, da se telo do kraja izčisti odvečnih PARAZITOV in njihovih toksinov.

Učinki ZAPER terapije: Uničuje PARAZITE in daje energijo. Skozi dve karbonski bioresonančni zaper sondi v dlaneh polni akumulatorje življenjske energije. Pomlaja, revitalizira, krepi in obnavlja celotno telo in ga osvobaja vseh vrst PARAZITOV: bakterij, virusov, plesni, gliv, protozoe, nematodov in helmintov (metljaji) in njihovih toksinov. Zaper je terapija za vse bolezni, kot je v svojih številnih knjigah zapisala izumiteljica dr. Hulda Clark. Zaper terapija je razširjena po vsem svetu, je enostavna, varna in brez stranskih učinkov. Milijone ljudi jo dnevno uporablja za izboljšanje in vzdrževanje svojega zdravja in počutja. Obvezno tudi potovanjih v dežele tretjega sveta, kjer naletimo na PARAZITE, ki jih naše telo ni vajeno in še nima izoblikovanega obrambnega sistema.