ZAPPER 3 – frekvenčna vibracijska terapija proti parazitom 30kHz, 8Hz, 250Hz

041-789-319satjam@gmail.comPonedeljek - Petek: 08:00 - 18.00
Zapper 3 za uničevanje parazitov po dr clark

ZAPPER 3 – frekvenčna vibracijska terapija proti parazitom 30kHz, 8Hz, 250Hz

230.00 

Availability: In stock
Zapper 3 uničuje parazite s frekvencami dr Clark
Zapper 3 frekvence 30kHz, 8Hz, 250Hz

Opis

ZAPPER 3

ZAPPER 3 za uničevanje PARAZITOV je protimikrobna in protivnetna terapija z bioresonančnimi impulzi. Deluje z nastavitvijo na nizko, srednjo in visoko frekvenco, vse tri odpravljajo PARAZITE in imajo še mnoge druge ugodne učinke na telo. Visoka je klasična 30 kHz zaper piramidna frekvenca original po dr. Hulda Clark, ki izrazito uničuje PARAZITE. Uporabljamo jo v akutnih primerih bolezni. Skrajša čas okrevanja, prežene simptome bolezni in revitalizira telo z uničenjem PARAZITOV in njihovih toksinov.

Zaper frekvence ZAPPER 3 za uničevanje virusov bakterij gliv in parazitov

Nizka frekvenca je Schumannova 8Hz nastavitev za sinhronizacijo organov in vseh vitalnih življenjskih funkcij, ki vrača homeostazo ali ravnovesno stanje organizma. Odlična je za vzdrževanje forme, preventivo, za otroke in za starejše. Srednja frekvenca pa je 250Hz nastavitev, ki služi za učinkovito uničevanje PARAZITOV, obenem pa daje energijo organom in tkivom. Uničuje PARAZITE vseh vrst, od virusov, bakterij, gliv, plesni, enoceličnih praživali, metljajev in mikroskopskih črvičkov. ZAPPER 3 je vrhunski bioenergijski pripomoček za vsak dom za krepitev zdravja, razstrupljanje, razkisanje in revitalizacijo za stare in mlade.

ZAPPER 3:

ZAPPER 3 oddaja zaper impulze za uničevanje VIRUSOV, BAKTERIJ, GLIV, PARAZITOV in njihovih toksinov kot povzročiteljev bolezni.

Ustvarja ORIGINAL zaper impulze izključno ‘pozitivnih off-set’ vrednosti >>

ZAPPER 3 je vrhunski zaper z luksuznimi KARBONSKIMI bioresonančnimi sondami, ki so lahke, tople in prijetne za uporabo.
Ohranijo prekrvavitev in ne ohladijo rok (kot bakrene).

ZAPPER 3 ima tri možnosti nastavitve:

PRVA je klasična zaper piramidna nastavitev 30 kHz original po svoji izumiteljici dr. Huldi Clark.
30 kHz izrazito uničuje VIRUSE, BAKTERIJE, GLIVE in PARAZITE in jo standardno uporabljamo, kadar se nas kaj loteva ali pa smo bolni.

DRUGA pa je Schumannovo geo nastavitev 8 Hz, ki je odlična za vzdrževanje in preventivo, učinkovita pa je tudi v bolezni.
Prednost geo nastavitve je, da poleg uničevanja VIRUSOV, BAKTERIJ, GLIV in PARAZITOV vrača homeostazo, to je ravnovesno stanje organizma z optimalnim delovanjem vseh telesnih in duševnih sistemov.

TRETJA nastavitev je srednja frekvenc 250 Hz, ki služi za raznoliko terapijo z bioresonančnimi zaper impulzi.

Zaper terapija najbolj učinkovito uničuje VIRUDE, BAKTERIJE, GLIVE in PARAZITE z oprijemom v rokah.
V dlaneh so zgoščene bolj prevodne akupresurne točke za sprejemanje zaper impulzov.
Izumiteljica in zdravnica dr. Clark je delala zaper terapijo izključno v dlaneh.

Več o ZAPPER 3 v spletni trgovini >>

TOP KVALITETA
VAREN NAKUP
IZDELANO V SLOVENIJI
DOSTAVA V 3 DNEH
TRAJNI IZDELKI
GARANCIJA 1 LETO
SERVIS V SLOVENIJI
BREZPLAČNA SVETOVANJA
KARBONSKE ZAPER SONDE
‘POZITIVNI OFF-SET’
ORIGINAL KONSTRUKCIJA

KARBONSKE ZAPER sonde: Med zaper terapijo ostanejo roke tople in prekrvavljene, kar je zelo pomembno še posebej v hladnejših dneh in pri bolnih ljudeh. Karbonske zaper sonde ne ohladijo rok (kot bakrene). So lahke, tople in prijetne na otip. Karbonske zaper sonde so zdrave za uporabo in primerne tudi za otroke in starejše. So trajne in ne potrebujejo čiščenja in vzdrževanja. Nikoli ne oksidirajo in potemnijo (kot bakrene).

ZAPER terapija v rokah: Izumiteljica in zdravnica dr. Clark je uničevala VIRUSE, BAKTERIJE, GLIVE in PARAZITE izključno samo z zaper terapijo z oprijemom v rokah. V dlaneh so zgoščene bolj prevodne akupresurne točke, ki pospešeno vpijajo zaper vibracije in jih razporejajo po vsem telesu za najbolj učinkovito uničevanje VIRUSOV, BAKTERIJ, GLIV in PARAZITOV. Zaper terapija ima v dlaneh veliko močnejši protiparazitni učinek kot na drugih delih kože.

Dnevna ZAPER terapija: Enaka je ne glede na to, kateri zaper pripomoček uporabljamo. Ena terapija traja okoli 7 minut. Z rokami tesno oprimemo karbonski zaper sondi vsako v svojo dlan in vključimo delovanje. Po okoli 7 minutah izklopimo in imamo okoli 20 minut pavze, v kateri lahko opravljamo nezahtevna opravila ali počivamo. Nato na isti način še drugič ponovimo 7 minutno terapijo skupaj z 20 mintno pavzo. V pavzi se iz večjih odmrlih VIRUSOV, BAKTERIJ, GLIV in PARAZITOV sprostijo v njih gostujoči manjši, zato 7 minutno terapijo ponovimo še tretjič. Z dvema 20 minutnima pavzami vred traja dnevna zaper terapija okoli 1 uro.

Ciklus ZAPER terapij: Po nakupu zaper pripomočka delamo terapijo vsak dan 1-4 tedne, odvisno od naše želje in počutja. Nato nadaljujemo s terapijo enkrat do dvakrat tedensko, na primer vsako soboto. Na ta dan naredimo dnevno zaper terapijo kot opisano zgoraj.

Zeliščna podpora TINKTURI: Na dan zaper terapije obvezno vzamemo tudi zeliščno podporo 30 kapljic tinkture črnega oreha, 15 kapljic pelinove tinkture in 1 bio klinček.
Več nabavi in uporabi tinktur >>

Zdravilna kriza ali Herxheimerjeva reakcija: Z zaper terapijo je podobno kot pri antibiotikih, v kratkem času lahko odmre več VIRUSOV, BAKTERIJ, GLIV in PARAZITOV kot jih telo zmore počistiti. V takšnem primeru potrebuje telo zdravilni počitek za obnovo, ker se lahko počutimo kot da nekaj prebolevamo. Če smo utrujeni, počivamo da se obnovimo, več pijemo in jemljemo C-vitamin, ki pospešeno pomaga imunskemu sistemu počistiti odmrle VIRUSE, BAKTERIJE, GLIVE in PARAZITE. Morda za kakšen dan izpustimo zaper terapijo, potem pa z njo normalno nadaljujemo, da se telo do kraja izčisti odvečnih VIRUSOV, BAKTERIJ, GLIV in PARAZITOV in njihovih toksinov.

Učinki ZAPER terapije: Uničuje PARAZITE in daje energijo. Skozi dve karbonski bioresonančni zaper sondi v dlaneh polni akumulatorje življenjske energije. Pomlaja, revitalizira, krepi in obnavlja celotno telo in ga osvobaja vseh vrst PARAZITOV: bakterij, virusov, plesni, gliv, protozoe, nematodov in helmintov (metljaji) in njihovih toksinov. Zaper je terapija za vse bolezni, kot je v svojih številnih knjigah zapisala izumiteljica dr. Hulda Clark. Zaper terapija je razširjena po vsem svetu, je enostavna, varna in brez stranskih učinkov. Milijone ljudi jo dnevno uporablja za izboljšanje in vzdrževanje svojega zdravja in počutja. Obvezno tudi potovanjih v dežele tretjega sveta, kjer naletimo na VIRUSE, BAKTERIJE, GLIVE in PARAZITE, ki jih naše telo ni vajeno in še nima izoblikovanega obrambnega sistema.