Hren dihamo

HREN je res vredno izkoristiti za razkužitev pljuč in da se naravno rešimo pljučne SLUZI, gripe in prehladov, bolečega grla in polnega nosu.
* HREN naribamo ali samo tanko narežemo nekaj rezin in postavimo pred obraz za nekaj globokih vdihov in izdihov.
* Pljučno SLUZ občutno požene ven, izpihamo jo skozi nos in izkašljamo.
* Krožnik s hrenom postavimo v prostor za hrenovo aromaterapijo ali pa na nočno omarico čez noč.
* Enako naredimo s ČEBULO, da prečistimo dihalno SLUZ, pljuča in bronhije tudi pri ASTMI.
Naravni ANTISEPTIČNI hlapi IZOTIACIANATOV pridejo v globino pljuč prav do vsake PLUČNE ALVEOLE ali dihalnega mešička, ki se morda utaplja v pljučni sluzi in ne more učinkovito dostavljati KISIKA v krvni obtok.
Pljučne alveole >>

Inhalacija

Izmenično inhaliramo tudi PARO nad litrom vrele vode. Parkrat globoko vdihnemo in izdihnemo PARO, nato pa HREN. Dovolj je 3-5 minut, važno pa je redno ali pa vsaj v zimskem času oziroma čim začutimo da se nas kaj loteva. Velika verjetnost je, da se prehlad ali gripa sploh ne bo razvila. Pomlad je po ajurvedi 'kapha' čas ZEMELJSKEGA načela, ko je v telesu več SLUZI. To je še posebej čas, da se PLJUČNE SLUZI znebimo in smo potem vse leto zdravi.
Rak je 'kapha' motnja >>

Peroksidaza

HREN ima največ PEROKSIDAZE od vseh rastlin na svetu. PEROKSIDAZA  je ENCIM, ki se sprosti med rezanjem in ribanjem HRENA in ustvarja zdravilne hlape. SLUZ trenutno oksidira in utekočini, da lažje zapusti telo. Je kot bomba v močvirje. HREN je skoraj bolj zdrav za DIHANJE kot za uživanje. Pojemo lahko le 2-3 žlice naribanega HRENA dnevno, to je največ 4 male žličke oziroma do 20 gramov.
Več o hrenu >>

Izotiacianati

Več lahko draži želodec, ledvice in sečila zaradi aromatičnega GORČIČNEGA olja v HRENU, ki je v majhnih količinah zelo koristno, NE sme pa ga biti preveč. HREN vsebuje še edinstven glikozid SINIGRIN, ki deluje protirakavo. IZOTIACIANATI pa aktivirajo gene, ki se borijo proti raku. Rak je 'kapha' motnja po ajurvedi in je prisoten ob viških SLUZI, ki jo HREN uspešno razkadi.
Stop razvoju raka >>

Žile in rak

HREN je samo v mesecih, ki imajo črko 'R', to je od septembra do aprila. Je odlično domače zdravilo za pljuča, sinusitis, bronhitis, putiko, sklepe in sečila. Redči kri in čisti arterije. Nariban HREN shranimo v BELEM kisu, prelijemo ga in zapremo v kozarček. Več tednov je pri roki za 4 žličke na dan kolikor ga lahko pojemo. Tudi med uživanjem deluje na DIHALA.
Putika ali protin >>

Zaper dr. Clark

Poleg tega da se z dihanjem in uživanjem HRENA rešimo SLUZI, delamo redno tudi ZAPER terapijo za uničevanje PARAZITOV. Brez odvečne SLUZI se nimajo kam skriti in se manj množijo. Manj PARAZITOV pa je tudi manj njihovih TOKSINOV. ZAPER terapija nam skupaj z inhalacijo HRENA in vroče vode prečisti iz telesa energijske zastoje v telesu, tako da ni več 'mrtvih rokavov'.
Zaper terapija >>

HREN in ZAPER terapija dr. Clark 4 zapperji ALKIVITA

Alkivita zaperji

Hren in Zapper Zaper Zaperino terapija

Zaperji uničijo viruse, bakterije in parazite in imajo originalne ‘pozitivne off-set’ zaper impulze po dr. Clark >>