Laringitis se pri otroku z Zaper Zaperino terapijo nikoli več ne razvije več v bolezen.

Včasih je imel sin globoko vnete dihalne poti in za laringitis značilen lajajoč kašelj cel teden, kar se je pogosto ponavljalo.

Vse dokler si ni opomogel, bolezen je sedaj že preteklost.

Njegovo zdravje se je z Zaper Zaperinom utrdilo, četudi se kdaj pokažejo enaki znaki kot za začetek laringitisa, nikoli več ne zboli in ne manjka več v šoli niti en dan. Tako se je pohvalila njegova mama Nermina Kupec iz Prebolda, zaposlena v Centru za socialno delo.

Doda še, da je velik dosežek, ker je imel hudo nagnjenje za to bolezen, ki je kar izzvenela.

Kronični laringitis je vnetje glasilk s hudim kašljem, ki je zelo neprijeten ponoči, ko sin zaradi vnetega grla in hripavega kašlja ni mogel spati in se je boril za zrak, vsi smo se prestrašeni prebujali.

Tudi maljši sin zelo rad drži ‘zaper palčke’ po večerih.

Mlajšega sina je včasih hotelo boleti uho in sem mu dala Zaper Zaperino v roke, stanje je se je hitro izboljšalo. Ko je šel spat, zjutraj ni bilo več težav. To je tudi zanj olajšanje, ker je občasno trpel motnje.

Obema otrokoma dam tudi kapljico obeh tinktur in bio klinček.

Sedaj sta se oba sinova že navadila, da to spada skupaj z Zaper-Zaperino terapijo in rada spijeta par kapljic tinktur v soku. Oba že imata izkušnjo, da je terapija blagodejna, nič ne boli, ni zahtevna, traja kratek čas in ni naporna. Prav vzljubila sta jo in se je veselita.

Včasih kdo zaspi z ‘zaper palčkami’ v rokah.

Na Zaper Zaperino smo se tako navadili, da si brez njega ne morem več predstavljati življenja. Otrokoma je všeč terapija, po kateri se tako dobro počutita. Tudi mož se rad pridruži terapiji po večerih, to je naš sestavni del preden gremo spat.

Zaper Zaperino ‘karbonske palčke’ so tople.

Všeč nam je, ker so ‘karbonske palčke’ higienične, ko jih držiš v rokah, se dlani ne nalezejo slabega vonja. Še posebej kadar delamo terapijo po večerih, je prijetno, da po terapiji ni treba vstajati in si umivati rok. Roke tudi ostanejo tople, ‘karbonskih palčk’ pa ni treba čistiti, ker ne oksidirajo kot je to primer pri hladnih bakrenih.

Tako je povedala Nermina Kupec, ljubiteljica naravnega življenja iz Prebolda  >>

 

Nermina Kupec obozuje Zapper Zaper Zaperino
Nermina Kupec z družino obožuje terapijo Zaper Zaperino, pomaga jim pri vseh težavah zdravja in počutja in je sestavni del njihovih večerov pred spanjem >>

 

Več o Nermini Kupec >>

Zaper trgovina >>