Kvalitetne zaper tinkture

Zaper tinkture po predpisih

Zaper tinkture so bistven element zaper terapije, ker noben zaper ne posega v črevesje. Zaper tinkture so nujni tradicionalni spremljevalec zaper terapije po izumiteljici dr. Clark. Zaper terapija šele skupaj z zaper tinkturami dosega svoje polno protiparazitno delovanje. Za učinkovito odpravo parazitov v črevesju, v žolčnih in ledvičnih kristalih in povsod po telesu, morajo biti zaper tinkture zares skrbno in pravilno pripravljene.

Kvalitetne zaper tinkture

zaper tinkture skupaj z Zaper Zaperino frejvenčno terapijo uničijo tudi viruse

Črni oreh

Črni oreh zahteva zelo visok delež alkohola, da se izlužijo njegove protiparazitne snovi v tinkturo. V alkohol mora biti namočen dlje časa, ker se zaradi svoje kompleksne sestave in kompaktne strukture bolj počasi izluži. Črni oreh je zelo učinkovit za uničevanje vseh vrst parazitov. Za kvalitetno tinkturo pa je zelo zahteven in mora biti v ta namen pravilno pripravljen, da lahko v telesu zares opravi svojo nalogo.

Pelin

Za pelinovo zaper tinkturo pa prav tako zelo občutljiv odstotek alkohola. Ta ne sme prekoračiti predpisov, obenem pa mora biti prave kvalitete. V premočnem ali drugorazrednem alkoholu se v tinkturo izluži preveč tujona. Tujon je glavna pelinova protiparazitna učinkovina. Tujon je v zmerni količini zdravilen, če ga je preveč, pa je hud živčni strup, ki je lahko v skrajnem primeru tudi smrtno nevaren.

Vsak posebej

Črni oreh in pelin morata biti obvezno ločena v dveh tinkturah. Kadar sta pripravljena skupaj v eni tinkturi, je črni oreh neučinkovit, pelin pa preveč izlužen in zdravju nevaren zaradi prevelike vsebnosti tujona.

Nikoli skupaj

Zaradi tako različnih zahtev glede odstotka alkohola pri pelinu in črnem orehu je nemogoče pripraviti učinkovito in zdravju neškodljivo zaper tinkturo tako, da sta črni oreh in pelin skupaj v eni tinkturi.

Cel klinček

Klinček se uživa posebej. V prah ga zdrobimo tik pred zaužitjem, da ne izgubi svoje vrednosti zaradi oksidacije ne zraku. Eterično olje klinčkov pa je za uživanje premočno in zato toksično zaradi preveč evgenola, ki je njegova bistvena protiparazitna sestavina.

zaper tinkture in klinčki k Zaper Zaperino zterapiji za uničevanje parazitov

Eterično olje klinčkov je toksično

Tudi v primeru uživanja ene kapljice klinčkovega eteričnega olja lahko nastopijo motnje v delovanju telesa. Biti mora dovolj razredčena. Ker se steklenička eteričnega olja klinčkov zelo dolgo ne porabi, obstaja nevarnost, da se postara in zaradi oksidacije spremeni svojo sestavo v škodo zdravja.

Nikoli mešanice

Včasih pa so v zaper tinkturah primešane še druge snovi za 'izboljšanje učinka'. Ker gre za zelo delikatne sestavine, nikakor ne smejo biti vse skupaj v eni sami zaper tinkturi, ker imajo lahko nepredvidljive neželene učinke na telo.

Zeliščar s Pohorja

Zeliščar Božidar Žerjav v Jurišni vasi na Pohorju pripravlja originalne zaper tinkture BOŽOTOVE DOBROTE točno po predpisih. Njegove tinkture so preizkušene v široki uporabi in ne povzročajo neželenih učinkov. Pripravljene so skrbno in kvalitetno. Imajo ugodno ceno 10 eur za komplet.

Gsm 041-954-890

Gospod Božidar Žerjav že vsa leta pošilja zaper tinkture po vsej Sloveniji. Pokličete ga lahko na gornji gsm ali pa mu napišete mesič s svojim naslovom in naročilom kompleta zaper tinktur črni oreh in pelin po ceni 12 eur plus poštnina.