Zaper vrača ravnovesje

Zaper osvobaja telo parazitov in toksinov.

Protiparazitno ravnovesje varuje telo pred boleznimi in mu pomaga k ozdravitvi in k dobri formi v delu, počitku in razvedrilu. Telesu daje lahek občutek, da se v njem ne kopičijo mikrobi, paraziti in toksini. Z redno zaper terapijo se potrudimo za razstrupljanje na najbolj grobi telesni ravni in vzpostavimo mikrobiološko ravnovesje. V telesu se nikakor ne smejo razraščati paraziti, ne glede ali smo zdravi ali bolni, če želimo imeti dober pretok energije in polno življenje. To je temeljni, kamen, ki daje telesu stabilnost. Zaper in ravnovesje

Biološko ravnovesje

Z uničenjem parazitov z zaper terapijo telo lažje vzpostavi biološko ravnovesje. Imunski sistem se osvobodi preobremenjenosti, ko je telo počiščeno parazitov. Zato lažje reciklira tujke in neželene snovi, ki ne spadajo v telo. Zaužijemo jih s hrano, pijačo, avtomobilskim izpuhom, industrijskim zrakom, cigareti ali pa so odpadni produkt presnove. Imunski sistem ima veliko dela z vzdrževanjem notranje telesne neoporečnosti. Jetra morajo razgraditi kup neželenih snovi, organi izločanja kot so ledvice, mehur, črevesje, koža in pljuča pa morajo v zadnji predelane tujke izločiti iz telesa. Zaper in ravnovesje

Pomoč telesu

Za lažji občutek v telesu si lahko pomagamo tako da se vzdržimo prepogostega prenajedanja. Važno je, da naenkrat ne zaužijemo preveč beljakovin brez da smo med obrokom uživali surovo zelenjavo. Enako velja tudi za preveč ogljikovih hidratov v obliki raznih prilog ali sladic brez antioksidantnega in encimskega dodatka surove zelenjave. Ni mišljena samo solata temveč sistematično uživanje surovih zeli in surove zelenjave med jedjo. Na ta način smo po obroku enako lahki, bistri in ustvarjalni kot pred jedjo. Merilo za biološko kvaliteto obroka je, da po jedi nismo utrujeni, temveč bistri in živahni. Čim smo utrujeni, je bilo nečesa preveč v količini ali pa smo med jedjo za protiutež zaužili premalo antioksidantov iz surove zelenjave.

Čustveno ravnovesje

Za polet telesa in duha potrebujemo biološko in čustveno ravnovesje. Hrano vedno zaužijmo z občutkom blagoslova in hvaležnosti z zavedanjem, da je vrednota življenja, za katero delamo in da po svetu ni vsakomur dana. To zavedanje odpira vrata čustvenemu ravnovesju. Pomaga premostiti akutno nezadovoljstvo. Lahko imamo čudovito življenje, a ga zmotijo drobne vsakodnevne nevšečnosti. Pomembno je, čemur dajemo v življenju težo in za kaj smo pripravljeni z dobro voljo premostiti in odložiti nelagodja. Naravnanost na zadovoljstvo in svetlo plat življenja pomeni, da si ne pustimo odvzeti dane sreče. Obenem pa da nevšečne stvari rešujemo v času in na način, da si s tem ne preplavimo celotne življenjske sfere. Del sebe moramo vedno pustiti čist in nedolžen. Da se znamo sproščeno veseliti kljub temu da nas zadaj čaka veliko trdega dela na mnogih področjih.

Ravnovesje aktivnosti

Aktivni in pasivni del dneva se morata uravnoteženo izmenjavati v dobrem bioritmu. Vsakič ko nam kaj pride preko v občutkih in aktivnostih, moramo to v doglednem času odzračiti z nasprotno aktivnostjo. Na primer v vročih dnevih moramo telo znati ohladiti, v hladnih pa segreti. Po dobrem počitku moramo tudi pospešiti srčni utrip s fizično aktivnostjo, in obratno, po fizičnem garanju se moramo izležati. Ko smo žalostni, si moramo najti in se potruditi za pravo mero veselja v nečem. Po veselih dnevih pa se moramo zbrati in umiriti za nov zamah življenja, da se doživljanje ne iztroši. Veliko obvez potrebuje organiziran prosti čas, četudi je kratek, je lahko učinkovit.

Rutina in unikatnost

Ravnovesje pomeni, da je v telesu, mislih in občutkih vsega dovolj in ničesar preveč.

  • Utečeno življenjsko rutino potrebujemo za notranji občutek stabilnosti in varnosti. Preveč rutine pa naredi mrtev rokav.
  • Raznoliko življenje z dovolj vsestranske in unikatne spodbude potrebujemo za zdravje in veselje. Preveč raznolikosti pa razprši življenjsko moč.

Pravo ravnovesje med delom, počitkom in razvedrilom nas dela srečne.

Da smo lahko zdravi, aktivni in zbrani v življenjskih nalogah, potrebujemo za protiutež dovolj sprostitve in veselja. Angažiranje za življenje ne sme prerasti svobodnega časa in nas opustošiti idej za raznoliko sproščeno druženje s soljudmi in idej za dobro počutje.

Alfa ravnovesje >>

Biološke funkcije vzdržujejo ravnovesje le v dobrem pretoku življenjske energije skozi misli, čustva in občutke. Potrebujemo dovolj alfa in delta valov, ki jih proizvajajo možgani v obliki bioelektričnih impulzov v dobrem in sproščenem počutju. Organizmu lahko pomagamo z geo impulzi Bionisa in Bionizatorja, ki pomagajo izboljšati delež naravnih alfa valov v našem telesu. Geo impulzi odpirajo vrata ustvarjalnim idejam in nam dajejo moč, da jih lažje uresničimo. Godijo telesu, mu vračajo ravnovesje in krepijo energijski sistem.

Delta ravnovesje >>

V nočnem počitku pa si pomagamo z delta impulzi Delta Ocean, ki sproščajo telo in spodbujajo globlji počitek. V našem energijskem polju ustvarjajo sproščenost in odprtost kvalitetnemu in globokemu spanju za nočno regeneracijo. Ponoči se telo v globokem spanju brez sanj osvežuje in resetira od vseh motenj, nepravilnosti, napetosti in bioloških napak, ki se zgodijo v celicah v celicah. Kvalitetno spanje prikličemo z naravnanostjo na pravi delež sproščenega in obenem ravno prav aktivnega življenja. S pomočjo delta valov Delta Ocean, ki ga imamo v bližini postelje med spanjem, izboljšamo naravni delež delta valov in pomagamo telesu k nočni obnovi in osvežitvi biopolja.

Ajurvedsko ravnovesje >>

Ajurvedsko ravnovesje je subtilno ravnovesje naravnih elementov v zračnem, ognjenem in zemeljskem načelu (vata, pitta in kapha). Ta predstavljajo lastnosti, ki v znanosti predstavljajo spin oziroma način vrtenja osnovnih gradnikov energije in snovi. Izgrajujejo naše telo in duha in ga regulirajo na predvzročni ravni. Ajurvedskega ravnovesja se na zelo subtilni ravni dotikajo in ga vzpostavljajo Teslovi generatorji. Obnavljajo informacijsko energijsko kodo pristnega življenja v neskončni inteligenci sožitja žive in nežive narave. Teslovi skalarni valovi se modulirajo z našo zavestjo in pomagajo pri uresničitvi molitve in želja.

Zaper ravnovesje >>

Za ohranitev in povrnitev biološkega ravnovesja je zelo pomembna zaper terapija za uničevanje parazitov kot končnih povzročiteljev bolezni. Paraziti izločajo toksine in zelo pomembno je, da se v telesu ne razbohotijo. Ko zaniha počutje ali se poruši ravnovesje, lahko paraziti trenutno preplavijo telo.

V ta namen redno delamo Zaper Zaperino terapijo, ki istočasno z uničevanjem parazitov polni naše akumulatorje življenjske energije. Bioelektrične zaper impulze sprejema telo skozi občutljive akupresurne točke, ki so zgoščene v dlaneh. Vrhunske karbonske zaper sonde ne ohladijo rok (kot bakrene) in so uporabniku prijazne. Ker so tople in prijetne na otip so odlične tudi v primeru revme, artritisa, za bolnike, starejše in za otroke.

Zaper Zaperino >>

Zaper Zaperino je vrhunska zaper terapija z možnostjo nastavitve na original dr. Clark zaper piramidno frekvenco 30kHz. Njegova druga možnost nastavitve pa je na frekvenco geo impulzov Schumannove resonance, ki ima poleg uničevanja parazitov še kup drugih ugodnih učinkov na telesno biopolje in sinhronizacijo energijskega sistema čustev, misli in telesa. Ima originalne 'pozitivne off-set' zaper impulze s katerimi je dr. Clark dosegala največjo protiparazitno učinkovitost.