Zaper, alergije, vnetja

Zaper pripomoček

Zaper je čudovita metoda za odpravljanje mikrobov v človeškem telesu. Spremlja in varuje nas lahko doma, na počitnicah ali na potovanjih, še posebej kadar se podamo v dežele tretjega sveta, kjer se srečamo s paraziti, ki jih naše telo ni vajeno. Vse vrste bakterij, virusov, plesni, gliv, protozoe in večcelični paraziti podležejo zaper impulzom po dr. Hulda Clark. Kar zaper terapija ne poseže v črevesno floro, se na dan zaper terapije jemljeta tinkturi črni oreh in pelin skupaj z enim bio klinčkom.

‘Pozitivni off-set ‘

Zaper pripomoček mora biti skonstruiran tako, da proizvaja le ‘pozitivne off-set’ zaper impulze (česar večina tujih dobaviteljev ne upošteva, med drugim tudi tisti, ki zalagajo slovenske prodajalce zaperjev – Preberi več >> ).

V primeru ‘pozitivnih off-set’ impulzov ima zaper pripomoček učinek originalnega zaperja, kot ga je uporabljala izumiteljica dr. Hulda Clark za raziskave in za zdravljenje svojih pacientov.

Zaper in alergije

Alergije so povezane s preveliko količino histamina, ki se zadržuje v telesu. Histamin pa je povezan z Ascaris parazitom, to je večcelični mikroskopski zajedavec, ki ima razvojni krog skozi pljuča in prebavila, pri čemer s svojimi izločki draži telo in sproža histamin. Histamin naredi nadražene oči in nosno sluznico, srbenje, kihanje, kašljanje in težave pri dihanju. Redna zaper terapija skozi vse leto izčisti tudi parazite kot je Ascaris in zmanjša histamin v telesu.  Občasno je dobrodošla kakšna kapljica olja divjega origana, ker je toksično, damo kapljico v kapsulo in jo spijemo med obrokom, ali pa jo vmešamo v žlico hrane med obrokom in poplaknemo s toplo vodo. Občutno olajšanje alergije pa prinese še uživanje originalnega spagirika pripravka Allergvin, ki redči bronhialno sluz in olajša, da skupaj s histaminom in drugimi dražečimi snovmi lažje zapusti telo in da alergija mine. Več o Allergvinu in alergijah >>

Zaper in vnetja

Vnetja so povezana z oslabitvijo tkiv zaradi prostih radikalov, zakisanja in lokalnega manjka kisika, zaradi česar ta nezdrava tkiva napada imunski sistem kot obrambna reakcija, da se telo izčisti. Vneto tkivo pordeči, oteče in boli. Tam se naselijo bakterije in drugi zajedavci, ki jim nezdravo tkivo gojišče za razmnoževanje. Zaper terapija uniči parazite, vendar so nezdrava tkiva vedno znova lahek plen zajedavcev, ki se v njih vedno znova lahko v zelo kratkem času podvojijo, s tem pa tudi njihovi toksini. Proste radikale in vnetni COX encim zaustavimo z zaper terapijo skupaj s sočasnim uživanjem antioksidantne mešanice ‘Sveta trojica’ ingver/kurkuma/čili v določenih razmerjih, vsak dan četrt žličke surove mešanice spijemo v malo vode in poplaknemo. Mediatorje vnetja ustvarja COX encim iz omega-6 maščobe v olju, zato uporabimo pri kuhanju samo nehidrogenirano sončnično olje v temni steklenici (namesto hidrogeniranega sončničnega olja v prozornih plastenkah). Več  >>
Vnetja, COX encim in priprava ‘Svete trojice’  >>

Dr. Hulda Clark…

Dr. Hulda Clark je pripisovala bolezni strupenim snovem in parazitom v telesu. Najbolj nevarni so večcelični zajedavci, ker se pritrdijo na tkiva, povzročajo mikro krvavitve, vnetja in ustvarjajo porozna (votla) tkiva z majhnimi razpokami, ki jih zapolnijo zametki tumorjev in cist. Takšnih zajedavcev v laboratoriju ni možno odkriti z analizo krvi, blata ali urina. Ne krožijo s krvjo, ne izločajo se z blatom in urinom, zasidrani so lokalno in jih tudi biopsija zelo težko odkrije. V večini primerov ostanejo skriti tudi lastnemu imunskemu sistemu, ker se prevlečejo s komponentami telesnih beljakovin in jih imunski sistem ne more prepoznati, označiti kot tujke in jih onemogočiti.

Paraziti in medicina

Paraziti slabijo in oblegajo tkiva lokalno na šibkih mestih organizma, kjer je največ strupov, ker je tam imunski sistem najmanj aktiven. S tem ko se množijo, spodjedajo organe in tkiva na mikroskopski ravni, ustvarjajo poroznost (mikroskopsko luknjičavost), jih še dodatno zastrupljajo s svojimi toksini, kar lahko pripelje do hudih posledic, ki lahko ogrožajo delovanje posameznega organa. Medicina ima samo takšna zdravila za uničevanje zajedavcev, ki škodujejo tudi organizmu in se uporabljajo samo na kratek rok, kar pa ni dovolj, da bi se pregnala trdovratna gnezdišča parazitov, zato o parazitih ne govori veliko. Vsako protiparazitno kuro pa je treba tudi ponavljati zaradi vzdrževanja, ker paraziti radi spreminjajo obliko in mutirajo, se skrijejo v žolčne kamne in druge tvorbe, od koder se ob ugodnih pogojih zopet lahko razbohotijo. Napadajo tudi živčni sistem in možgane in povzročajo sodobne bolezni današnjega časa kot so demenca, depresija, Alzheimer, Parkinson in še mnogo drugih. Dr. Hulda Clark je pripravila številne protokole razstrupljanja jeter in ledvic, da bi neželene snovi zapustile telo in ne bi privabljale zajedavcev.

Zaper trgovina

Visoko kvalitetni zaperji slovenskega porekla so na voljo na spletnih straneh Alkivita d.o.o. / alkivita.si in vitastas.si / in ustrezajo originalni doktrini dr. Hulde Clark in so narejeni z upoštevanjem ključnih konstrukcijskih pogojev. Vsi imajo KARBONSKE zaper sonde, ki ne ohladijo rok, kar je zelo pomembno za zaper terapijo, da roke ostanejo tople in dobro prekrvavljene. Zaperji v spletni trgovini  >>
Zaper-Zaperino v zaper trgovini  >>