Magnetno sevanje

Magnetno sevanje prevladuje tam, kjer se trošijo večje energije, na primer ko obratujejo elektromotorji, transformatorji in veliki grelci in stroji v industriji. V stanovanjskih stavbah gre za manjše energije, zato je magnetnega sevanja občutno manj oziroma je zanemarljivo v primerjavi z električno komponento sevanja.

Električna komponenta sevanja

Zaradi neposredne bližine raznih polnilcev, računalnikov, indukcijskih kuhalnikov, televizorja, luči in mnogih drugih električnih naprav, ki so priključene na omrežno napetost, pa je doma oziroma v stanovanjih in stavbah bolj izražena motnja zaradi presežka IZMENIČNEGA električnega polja.

Izmenično električno sevanje moti telo

Vse električne naprave, ki so priključene na električno napajanje z izmeničnim tokom, obdaja nezdravo električno polje, ki ga telo zaznava kot obremenitev. Raziskave kažejo, da izmenično električno polje v hišah inducira oziroma sproža v telesu nenadzorovane biološke reakcije. Te so nepredvidljivega značaja in so lokalno odvisne od vsakega posameznika in stanja organizma. Krepkejši organizem utrpi manj škode, na šibkih mestih pa so lahko posledice odločilne za izgubo zdravja.

Obremenilno izmenično električno polje

Celotna povezava električnih naprav v hiši je vključno s kablom, vtičnico in dovodno električno napeljavo znotraj zidu obdana z neželenim izmeničnim električnim poljem. Skozi vso dolžino povezavo električne naprave z omrežjem sega spremljajoče izmenično električno polje navadno od deset centimetrov do okoli meter v vse smeri. Izmenično električno sevanje obdaja kable, vtičnico in naprave, tudi če te niso vključene za delovanje, temveč so le pripravljene pod omrežno napetostjo. Priskrbimo si električne razdelilnike s stikalom in z njim čez noč izključimo dovod omrežne napetosti do vseh električnih naprav, ki ponoči ne potrebujejo napajanja, to so računalniki, printerji, televizorji in še mnogo drugega.

Detekcija električnega polja v stanovanju

Prekoračeno izmenično električno polje okoli električnih kablov, naprav in vtičnic ter po zidovih napeljano omrežje lahko ugotovimo z Detektosom. Detektos je detektor izmeničnega električnega polja, ki ob prekoračitvi oddaja opozorilni zvočni in svetlobni signal. Varna meja za daljše zadrževanje je 10V/m. Izražena je v enoti, ki se uporablja za ocenjevanje jakosti električnega polja. 10V/m je že precejšnja motnja za celični sistem še posebej pri dolgotrajni izpostavljenosti kot je ponoči med spanjem ali pa na delovnem mestu.

Detektos izmeri izmenicno elektricno polje v stanovanju

Moč izmeničnega električnega polja in celice

Celice so na varnem do vrednosti 1V/m, ta ne povzroča bioloških nepravilnosti. Rahla motnja za celične sisteme se pojavi pri vrednosti 1-5V/m. V tem območju so možni prvi neželeni vplivi na biološke vitalne procese. Ti so nespecifični in nepredvidljivi glede na šibkosti oziroma moč posameznika. Telo se lahko odzove z bolj izrazitimi nepričakovanimi odzivi že pri vrednosti 5-10V/m. Nad 10V/m je aktiviran močan neželen vpliv na celice. Dlje kot traja, več težav lahko povzroči. Še posebej je pomembno, da nismo izpostavljeni električnemu polju nad 10V/m ponoči, ko je telo bolj odprto regenerativnim procesom in bolj dovzetno za moteče vplive okolja.

Kisik in prekrvavitev

Izmenično električno polje nad 10V/m moti delovanje srca in krvnega obtoka in vpliva na oslabljeno prekrvavitev. Cirkulacija je povezana s kisikom, zato so tkiva z zastoji v prekrvavljenosti zelo na udaru za simptome in bolezni. V prizadetem krvnem obtoku je več prostih radikalov, ki so usodni za prožnost ožilja. Oksidirani LDL in HDL transport po ožilju se nalaga v žilne obloge povsod po telesu. Srce pa je bolj obremenjeno s črpanjem krvi, zato pride do motenj tudi v srčnem utripu in delovanju srca. Vibracijske terapije Tesla Zaper Geo so dragocena pomoč za krepitev energijskega polja organizma pri obremenitvah izmeničnega električnega polja.

Sluznica

Naslednja najbolj pogosta motnja zaradi izmeničnega električnega sevanja je obolelost sluznice kjerkoli v telesu. Obremenjena je sluznica žrela, pljuč, prebavil, črevesja in genitalij. Oslabljena sluznica postane dovzetna za parazite, zato je Zaper Zaperino dragocena podpora za ohranitev in povrnitev celostnega ravnovesja. Odlično sodeluje z Bionisom in Lakites, ki dovajata celicam krepčilno energijo, da so bolj trpežne in da se vitalni procesi ne zlomijo tako hitro.

Odstop očesne mrežnice

Očesna mrežnica se pod vplivom izmeničnega električnega polja nad 10V/m ne počuti dobro in je prav tako slabše oskrbovana s kapilarnim žilnim sistemom, ki se nahaja pod njo. V njej se začnejo degenerativni procesi, ker ne dobi dovolj kisika in hranil, s tem pa izgublja sposobnost prileganja na globljo plast očesa. Nakopičeni prosti radikali očesno mrežnico oksidirajo in degenerirajo vse dokler ne začne odstopati od svoje podlage. To je zelo nevarna motnja, ki nepopravljivo kvari vid. Ko se enkrat začne, je težko ustaviti, ker tekočina, ki začne pronicati med poškodovano mrežnico in njeno podlago, počasi in vedno bolj ločuje obe plasti. Odstopanje mrežnice zaznavamo s svetlobnimi bliski, ki se za trenutek pojavijo v glavi tudi pri zaprtih očeh.

Motnje centralnega živčnega sistema

Izmenično električno polje nad 10V/m zelo močno registrira živčni sistem z vsemi sklopi živčnih celic. To vpliva na hormonsko ravnovesje, ki se najprej poruši s prekomernim nastajanjem nor-adrenalina in kortizola in s tem moti spanje in nočno regeneracijo. Kasneje pa potegne za seboj celostno slabitev. Še posebej utrpijo škodo šibke točke telesa. Psihično lahko to občutimo kot nestrpnost, živčno napetost, depresijo, hiperaktivnost, izgorelost, stalno jezo in zamere. Zmanjša se toleranca in odzivnost na okolje, lahko se zgodi da določena življenjska področja zatonejo v kronično nezadovoljstvo. Manjko energije in utrujenost skupaj z nekontroliranim prekomernim izgorevanjem so znaki kronično porušenega hormonsko živčnega ravnovesja in homeostaze.

Izmenicno elektricno polje slabi zivcni sistem, Detektos izmeri sevanje

Energijska večvalovna okrepitev

Lakites po dr. Lakhovskem je skonstruiran tako, da pomaga celičnemu in telesnemu energijskemu polju, da se po izgubljenih in oslabljenih lastnih vibracijah tudi zaradi prekoračenega električnega polja lažje vrača v svoje naravno ravnovesje. Organizem prejme večvalovno energijsko spodbudo in zopet ujame svoj val v jakosti in frekvenci. Večvalovna mreža vibracij Lakites po dr. Lakhovskem energijsko spodbuja različne sklope celic in krepi njihovo biopolje, da se lažje povrnejo na svoje lastne frekvence in obnovijo svojo lastno vibracijsko moč. Tako se zdravo delijo in premagajo motnje in bolezni.

Schumannova frekvenca

Geo impulzi Schumannove frekvence vplivajo na koordinacijo obeh možganskih polovic v skladno krmiljenje celičnih procesov in medsebojno sodelovanje organov in tkiv. Izboljšajo ugodne alfa valove, s tem pa spodbujajo parasimpatikus za počitek in regeneracijo telesa. Bionis lahko položimo za nekaj minut na grodnico ali pa kar ne čelo. Imamo ga lahko v roki ali v svoji bližini. Skozi dan pa je lahko kjerkoli v stanovanju. Z oddajanjem geo impulzov Schumannove frekvence vpliva na alfa valove in z regeneracijo obnavlja energijsko polje telesa, tako da se lažje sooča tudi z obremenilnimi dejavniki prekomernega izmeničnega električnega polja.

Zaper terapija za uničevanje parazitov

Oslabljena tkiva so hitro tarča bakterij, virusov in parazitov. Zaper Zaperino pomaga telesu tako da z zaper impulzi uniči parazite in s tem zmanjša njihove toksine. Telo se razstruplja, imunski sistem pa počisti odmrle ostanke enako kot to počne vsak dan vključno po antibiotikih. Imunski sistem ne sme biti preobremenjen, da lahko uspešno opravlja svojo nalogo. Zato je redna zaper terapija enkrat do dvakrat tedensko zelo pomembna za vzdrževanje optimalnega zdravja in počutja in pospešeno okrevanje.

Teslov generator

Na zelo subtilnem nivoju Teslovih skalarnih valov se vsak trenutek vzpostavlja ajurvedsko ravnovesje naravnih elementov in načel zračno, ognjeno in zemeljsko. Kadar so v ravnovesju, smo bolj odporni na raznovrstne moteče zunanje vplive vključno s prekomernim električnim poljem okoli električnih naprav, vtičnic in napeljav.

Teslov generator s Teslovimi skalarnimi valovi sodeluje pri izpolnitvi želja in okrepi našo življenjsko naravnanost, pritegne ugodne dogodke po načelu sinhronicitete, rahlja blokade v energijsko informacijskem pretoku in nas inteligentno usklajuje s prvinskim delovanjem telesa in duha pred nastopom motenj.

Detektos izmeri izmenicno elektricno sevanje, Teslov generator lajsa posledice za zdravje

Vrhunski Alkivita zaperji v spletni trgovini

Detektos izmeri elektricno sevanje, Zaper Zaperino unicuhe bakterije in parazite