Elektroterapija Zaper Vitastas

Elektroterapija Zaper Vitastas je namenjena pogumnim odraslim za močnostno spodbudo in poživljanje tkiv in organov. Oddaja telesu prijazne bioelektrične impulze, ki jim lahko ročno nastavimo moč in frekvenco.

Moč bioelektričnih impulzov

Moč Elektroterapije Zaper Vitastas nastavimo na desem gumbu na skali 1-10. Izberemo tisto območje, v katerem močno čutimo bioelektrične impulze, vendar so za telo še prijetni. Moč terapije lahko spreminjamo po želji tudi med terapijo.

Frekvenca delovanja

Frekvenco Elektroterapije Zaper Vitastas nastavimo na desnem gumbu. Skrajno desno se začne Schumannova frekvenca 8Hz, ki najgloblje prodira v tkiva in je najbolj priporočljiva za redno uporabo. Skrajno levo se nahaja frekvenčno območje bioenergije okoli 24Hz, ki deluje na telo poživljajoče. Z nastavitvijo desnega gumba navpično navzgor pa je frekvenca 300Hz. Višja kot je frekvenca, bolj tkiva le oplazi. Nižja kot je frekvenca, bolj prodira v globino tkiv.

Delovanje elektroterapije

Elektroterapija Zaper Vitastas poživlja energijske zastoje v telesnem energijskem polju, ga resetira in osvežuje. Vitalna bioelektrična spodbuda aktivira celično energijo in življenjsko moč. Idealna je za izboljšanje telesne odzivnosti. Pomaga kadar je telo zastalo za osvežitev obtoka in energije. Telo pospešeno izloči, kar ne spada vanj in se odpre regeneraciji. Izboljša se telesna in duševna zmogljivost. Odpravijo se 'šumi', ki motijo vitalni pretok energije.

Pri omrtvičenosti delov telesa

Elektroterapija Zaper Vitastas je dragocena podpora organizmu tudi pri razni omrtvičenosti delov telesa ali obraza. Z bioelektrično energetizacijo jim pomaga, da lažje steče skozi njih naravna telesna zdravilna energija. Karbonske sonde vedno držimo v rokah, ker je telo prizemljeno vstopajo bioelektrični impulzi tudi do skozi noge in vse do stopal. Omrtvičeni deli s slabo cirkulacijo, ki jih komaj občutimo, se lahko začnejo prebujati in v njih se povrne občutek.

Za življenjsko formo

Elektroterapija Zaper Vitastas vrača telesu izgubljeno energijo, aktivnost in pretok. Osvežuje in vitalizira počutje za premagovanje raznovrstnih življenjskih izzivov. Krepi telesno kondicijo in daje dober občutek moči in ustvarjalnosti. Dragocena je obdobjih povečanih telesnih in duševnih obremenitev. Pomaga telesu, da ne pregorimo. V izjemnih telesnih in duševnih naporih varuje energijsko polje, da ostane zdravo in sijoče.

Omejitve uporabe

Elektroterapija Zaper Vitastas je namenjena odraslim nad 18 let. Ni za nosečnice, otroke in ljudi s srčnim spodbujevalnikom.

Elektroterapija Zaper Vitastas